lexmark Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Καλησπέρα σας. Έχω ένα logitech headset και έχουν φαγωθεί τα «μαξιλαράκια» ( - δεν ξέρω πως τα λένε - από τα ακουστικά του. Ξέρει κανείς από που να αγοράσω καινούργια;
άδικος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 http://www.ebay.com/itm/Leather-Ear-Cushion-Pads-for-AKG-K-430-K430-Headphones-Earphones-Headsets-/121122447777?pt=AU_Electronics_Portable_Audio_Accessories&hash=item1c3375e1a1 Τέτοια εννοείς ή αυτά που είναι σαν αφρός; Γενικά: http://www.ebay.com/sch/Consumer-Electronics-/293/i.html?_from=R40&_nkw=headset+cushions&_sop=15
lexmark Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Thnx άδικε! Κάπου Ελλάδα παίζουν αυτά τα πράγματα; Ή γενικώς από τι καταστήματα μπορώ να τα πάρω; Αυτά που είναι σαν αφρός είχα. Αν και, θα μπορώ να βάλω αυτά με το δέρμα; Είναι καλύτερα έτσι;
CorpseGrinder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 αν ειναι τοσο ακριβα ακουστικα που συμφερει να αλλαξεις αυτα τα καλλυματα για τα αυτια απ'το να αγορασεις καινουργια, σιγουρα μπορεις να βρεις το μοντελο τους. κανε μια προσπαθεια γιατι ισως να υπαρχουν συγκεκριμενα καλυμματα για το μοντελο των ακουστικων σου!
άδικος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Αυτά με το δέρμα είναι εκείνα που σκεπάζουν όλο το αυτί και είναι μεγάλα σε επιφάνεια. Αν εσένα παίρνει εκείνο το σφουγγαράκι που σκεπάζει το ακουστικό δε κάνουν. Τώρα για καταστήματα πολύ δύσκολο σε τέτοια αντικείμενα εδώ Ελλάντα. Ίσως σε κάνα κατάστημα ηλεκτρονικών...(?) Ποιά ακουστικά είναι έχουμε μοντέλο;
lexmark Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2013 Δεν θυμάμαι καθόλου το μοντέλο παιδιά. Ήταν αυτά που άλλαζαν «προσόψεις» και τα είχα τσιμπήσει από multirama εδώ και πολύ καιρό (είναι με audio jack και όχι usb). Δεν με νοιάζει το ποσό (+- 3-4€ δεν είναι τίποτα) απλά με έχουν καταβολέψει και είναι αμαρτία να τα βγάλω εκτός επειδή χάλασαν τα αυτά-πως-τα-λένε. Θα κάνω καμιά βόλτα από καταστήματα ηλεκτρονικών και από ένα κατάστημα με μουσικά όργανα (αν δεν έχει κλείσει αυτό το τελευταίο γιατί έχω να περάσω πολύ καιρό από την περιοχή που ήταν) να δω. Αλλιώς ebay. Thnx άδικε για τα Links ξανά @corpsegrinder Δεν ήταν ακριβό το headset. Αν θυμάμαι καλά κάνα 25άρι το είχα πάρει, απλώς είχα ζητήσει επίτηδες με audio jack (εκείνη την εποχή γινόταν χαμός με τα usb -go figure!). Αλλά είμαι αισθηματίας 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα