Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. 

Έχω ένα logitech headset και έχουν φαγωθεί τα «μαξιλαράκια» (;) - δεν ξέρω πως τα λένε - από τα ακουστικά του. Ξέρει κανείς από που να αγοράσω καινούργια;

Δημοσ.

Thnx άδικε! Κάπου Ελλάδα παίζουν αυτά τα πράγματα; Ή γενικώς από τι καταστήματα μπορώ να τα πάρω; 

Αυτά που είναι σαν αφρός είχα. Αν και, θα μπορώ να βάλω αυτά με το δέρμα; Είναι καλύτερα έτσι;

Δημοσ.

αν ειναι τοσο ακριβα ακουστικα που συμφερει να αλλαξεις αυτα τα καλλυματα για τα αυτια απ'το να αγορασεις καινουργια, σιγουρα μπορεις να βρεις το μοντελο τους. κανε μια προσπαθεια γιατι ισως να υπαρχουν συγκεκριμενα καλυμματα για το μοντελο των ακουστικων σου!

Δημοσ.

Αυτά με το δέρμα είναι εκείνα που σκεπάζουν όλο το αυτί και είναι μεγάλα σε επιφάνεια.

Αν εσένα παίρνει εκείνο το σφουγγαράκι που σκεπάζει το ακουστικό δε κάνουν.

Τώρα για καταστήματα πολύ δύσκολο σε τέτοια αντικείμενα εδώ Ελλάντα. Ίσως σε κάνα κατάστημα ηλεκτρονικών...(?)

Ποιά ακουστικά είναι έχουμε μοντέλο;

Δημοσ.

Δεν θυμάμαι καθόλου το μοντέλο παιδιά. Ήταν αυτά που άλλαζαν «προσόψεις» και τα είχα τσιμπήσει από multirama εδώ και πολύ καιρό (είναι με audio jack και όχι usb). Δεν με νοιάζει το ποσό (+- 3-4€ δεν είναι τίποτα) απλά με έχουν καταβολέψει και είναι αμαρτία να τα βγάλω εκτός επειδή χάλασαν τα αυτά-πως-τα-λένε. 

Θα κάνω καμιά βόλτα από καταστήματα ηλεκτρονικών και από ένα κατάστημα με μουσικά όργανα (αν δεν έχει κλείσει αυτό το τελευταίο γιατί έχω να περάσω πολύ καιρό από την περιοχή που ήταν) να δω. Αλλιώς ebay. 

Thnx άδικε για τα Links ξανά :) 

@corpsegrinder

Δεν ήταν ακριβό το headset. Αν θυμάμαι καλά κάνα 25άρι το είχα πάρει, απλώς είχα ζητήσει επίτηδες με audio jack (εκείνη την εποχή γινόταν χαμός με τα usb -go figure!). Αλλά είμαι αισθηματίας :P 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...