betfighter Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά..Δημιούργησα ένα σαιτ και πάμε αρκετά καλά μέχρι στιγμής για όσους παίζουν στοίχημα και όχι μόνο..Σας ευχαριστώ/ WWW.ANTI-BOOKER.COM Όσοι έχετε κάποια πρόταση ευχαρίστως μπορούμε να την συζητάμε εδώ και να κάνουμε μια εποικοδομητική κουβέντα για τα παιχνίδια .. Σήμερα πάμε με τον άσσο της Άντβινταμπεργκ με λίγα..Οι υπόλοιπες προτάσεις βρίσκονται στο σαιτ!! Επίσης στη σελίδα μας υπάρχει πλατφόρμα για live betting.Ασφαλώς όπως θα δείτε όλες οι στήλες έχουν μπάνκες για την δικιά σας διευκόλυνση.. Μετά τη γνωριμία μας θα χαρούμε πολύ να τα πούμε και στο γκρουπ μας στο facebοοk όπως και εδώ συζητώντας ότι παιχνίδια θέλετε..
betfighter Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΤΗΛΕΣ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΕΣ ΣΤΟ WWW.ANTI-BOOKER..ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣ
killer76 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Εγώ φίλε αν και δεν παίζω (πλεον) στοιχημα μπηκα και είδα τη σελίδα σου. Μου άρεσε πάρα πολύ ο σχεδιασμός και τα χρώματα. Ένα σχεδιαστικό ψιλοbug είδα στους τίτλους
betfighter Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Nα είσαι καλά φίλε μου..Θα αλλάξει η μορφή του σαιτ σύντομα.Μείνετε συντονισμένοι!Θα έχουμε και νέα πράγματα
betfighter Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Kαλησπερα!Ολες οι στηλες ανανεωμενες στο σαιτ μας!Καλη επιτυχια
betfighter Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πάμε ταμείο με τους νέους!!!' - Πάμε ταμείο με τις προτάσεις της Βασικής Πρότασης http://t.co/5xv86IxfSF
markos111 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εξαιρετικό το σάιτ! Καλές δουλειές! Δες ένα καλό σάιτ για σύγκριση αποδόσεων και προγνωστικάhttp://www.wincomparator.com/el-gr/home.html
newtech Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Παιδια συγνώμη κιολας.. Αν θελει καποιος να δει ανανεωσεις θα μπαινει στο σιτε τακτικά.. Δεν νομίζω οτι ειναι κατάλληλο μέρος εδω να ποσταρει ΚΑΘΕ μερα που υπαρχουν ανανεώσεις. Το να ποσταρουμε καθε φωρα για να ανεβενει ειναι λαθος 3
polteris Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Παιδια συγνώμη κιολας.. Αν θελει καποιος να δει ανανεωσεις θα μπαινει στο σιτε τακτικά.. Δεν νομίζω οτι ειναι κατάλληλο μέρος εδω να ποσταρει ΚΑΘΕ μερα που υπαρχουν ανανεώσεις. Το να ποσταρουμε καθε φωρα για να ανεβενει ειναι λαθος Θα συμφωνήσω μαζί σου!
betfighter Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Σας ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια...Σύντομα έρχονται και καινούρια πράγματα στο σαιτ..Μείνετε συυντονισμένοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα