Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά..Δημιούργησα ένα σαιτ και πάμε αρκετά καλά μέχρι στιγμής για όσους παίζουν στοίχημα και όχι μόνο..Σας ευχαριστώ/

WWW.ANTI-BOOKER.COM

Όσοι έχετε κάποια πρόταση ευχαρίστως μπορούμε να την συζητάμε εδώ και να κάνουμε μια εποικοδομητική κουβέντα για τα παιχνίδια ..

Σήμερα πάμε με τον άσσο της Άντβινταμπεργκ με λίγα..Οι υπόλοιπες προτάσεις βρίσκονται στο σαιτ!!

Επίσης στη σελίδα μας υπάρχει πλατφόρμα για live betting.Ασφαλώς όπως θα δείτε όλες οι στήλες έχουν μπάνκες για την δικιά σας διευκόλυνση..

Μετά τη γνωριμία μας θα χαρούμε πολύ να τα πούμε και στο γκρουπ μας στο facebοοk όπως και εδώ συζητώντας ότι παιχνίδια θέλετε..

Δημοσ.

Εγώ φίλε αν και δεν παίζω (πλεον) στοιχημα μπηκα και είδα τη σελίδα σου. Μου άρεσε πάρα πολύ ο σχεδιασμός και τα χρώματα. Ένα σχεδιαστικό ψιλοbug είδα στους τίτλους 

post-74718-0-06426100-1372803715_thumb.jpg

Δημοσ.

Nα είσαι καλά φίλε μου..Θα αλλάξει η μορφή του σαιτ σύντομα.Μείνετε συντονισμένοι!Θα έχουμε και νέα πράγματα

Δημοσ.

Παιδια συγνώμη κιολας.. Αν θελει καποιος να δει ανανεωσεις θα μπαινει στο σιτε τακτικά.. Δεν νομίζω οτι ειναι κατάλληλο μέρος εδω να ποσταρει ΚΑΘΕ μερα που υπαρχουν ανανεώσεις. Το να ποσταρουμε καθε φωρα για να ανεβενει ειναι  λαθος

• Like 3
Δημοσ.

Παιδια συγνώμη κιολας.. Αν θελει καποιος να δει ανανεωσεις θα μπαινει στο σιτε τακτικά.. Δεν νομίζω οτι ειναι κατάλληλο μέρος εδω να ποσταρει ΚΑΘΕ μερα που υπαρχουν ανανεώσεις. Το να ποσταρουμε καθε φωρα για να ανεβενει ειναι  λαθος

Θα συμφωνήσω μαζί σου!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σας ευχαριστώ για τα καλα σας λόγια...Σύντομα έρχονται και καινούρια πράγματα στο σαιτ..Μείνετε συυντονισμένοι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...