Liverpool89 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Καλησπερα σε ολο το φορουμ. Ο πατερας μου εχει συνεργειο αυτοκινητων. Ψαχνω κανενα προγραμματακι οπου να εχει τις μαρκες των αυτοκινητων μαζι με τα βασικα τους ανταλακτικα, χρονισμο της μηχανης κ.λ.π Εχω το tolerance αλλα μας εχει βοηθησει μονο στον ιμαντα χρονισμου, πιο πολυ εχει ηλεκτρικολογικα δεδομενα ποτε να κανεις σερβις, εγω θελω τα μηχανολογικα. πχ. Τι τυπο φιλτο λαδιου φοραει, τυπο ρουλεμαν κ.λπ. Ευχαριστω εκ των προτερων.
NikosKallithea Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2013 Aυτο που ζητας δεν γινετε, η καθε μαρκα εχει τα δικα της προγραμματα, μαζεμενα ολα δυσκολο 1
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Πως αυτοι που πουλανε ανταλλακτικα ξερουν το καθε τι για καθε μοντελο;
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Πως αυτοι που πουλανε ανταλλακτικα ξερουν το καθε τι για καθε μοντελο; Τι εννοείς δεν υπάρχουν αντιπροσωπείες που να πουλάνε ολα τα ανταλλακτικά, εκτός αν λες για μεταχειρισμένες πόρτες καθίσματα, φαναρια, και τετοια, αυτα τα ξέρουν γιατι αυτος που τα αφαίρεσε απο το αυτοκίνητο έγραψε επάνω απο τι ήταν και εννοείται δεν γνωρίζουν το part number του καθε ανταλακτικου. Οι υπόλοιποι τωρα που εμπορεύονται ανταλλακτικά ειτε γνησια και εχουν πχ 1-2 εταιρείες και οχι ολα, σε αυτούς ο καθε αντιπρόσωπος τους εχει δώσει είτε ενα βιβλίο (θα το εχεις δει) είτε το αντίστοιχο πρόγραμμα. Επίσης υπάρχει και ενας τρίτος μπακαλίστικο τρόπος, από ανεξάρτητους εισαγωγείς κυρίως, που οι ιδιοι τα περνάνε σε κάποιο πρόγραμμα αποθήκης μόλις τα παραλάβουν
Zapee995 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Αυτοι εχουν καταλογους που εχουν τα παντα μεσα για ολες τις μαρκες και μοντελα. Οσο το ειχα ψαξει καποτε, δεν ειχα βρει κατι για αυτη τη δουλεια οποτε παλι σε εντυπο γυρισαμε.. Αν βρεις κατι πάντως, θα με ενδιεφερε!
mskgr Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Εάν θελεται θα προσπαθήσω να σα φτιάξω εγω ένα έλα με ένα χρηματικό πόσο γιατι ειναι δύσκολο
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Για να καταλάβεις πχ ο όμιλος vw δίνει στα συνεργεία και τους αντιπροσώπους δυο προγράμματα ενα που λέει πχ πως βγαίνει μπαίνει και ρυθμίζετε το κάθε ανταλλακτικό, με λεπτομέρεια ακόμα και για την παραμικρή βίδα. Elsa win (συνεργεία) http://www.heroturko.me/softwares/2734171-elsawin-v400-full-pack-volkswagen-032012-audi-032012-seat-012012-skoda-022012.html Εtka (ανταλλακτικά, κωδικοί, τιμές κλπ) http://en.wikipedia.org/wiki/ETKA
Liverpool89 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δηλαδη δεν υπαρχει προγραμμα που να δειχνει τα αμορτισερ του καθε αυτοκινητου, τα δισκοφρενα και τετοια. Δηλαδη το toralence data που εχω πως εχει σχεδον ολες τις μαρκες, αλλα δεν εχει τα καινουργια μοντελα και υστερει σε μηχανολογοκα εξαρτηματα. Για τα ηλεκτρολογικα εχει σχεδον τα παντα. Το παραπανω προγραμμα ειναι επι πλγρωμης σωστα; Που δινει η vw. Α και κατι αλλο αυτο το Tecdoc πρεπει να κανεις εγραφη για να το κατεβασεις;
ALEXILED Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2013 repxpert.com .Κάνε εγγραφή ως συνεργείο (garage) .Καλές δουλειές!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα