Star_Light Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ναι για αυτο λεω θελω καποτε να το παρω ηθελα να κανω αιτηση περσι αλλα εμαθα οτι εχει διδακτρα οποτε προς το παρων το εχω παγωσει. Αυτο ειναι μεγαλη αληθεια και εγω αυτο σκεφτηκα και δεν εκανα αιτηση φετος αν και εχω πειρα απο παιδια γνωστον αλλα εχει ειναι αλλη φαση εισαι ενας με ενας και μπορει που λεει ο λογος να πεσει καμια φαπα ενω με ενα τσουρμο εφηβους διαβολους πως θα τα βαλεις. Που λεει ο λογος να πεσει φαπα???? χαχαχα δηλαδη σε πληρωνουν οι γονεις για να δερνεις τα παιδια τους αντι να τα μορφωνεις????? ελπιζω να ειναι μεταφορικο
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ναι για αυτο λεω θελω καποτε να το παρω ηθελα να κανω αιτηση περσι αλλα εμαθα οτι εχει διδακτρα οποτε προς το παρων το εχω παγωσει. Ποσο κοστιζουν τα διδακτρα? ΤΙ προυποθεσεις χρειαζεται γιατι δεν βρηκα κατι.
REDODIN7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Που λεει ο λογος να πεσει φαπα???? χαχαχα δηλαδη σε πληρωνουν οι γονεις για να δερνεις τα παιδια τους αντι να τα μορφωνεις????? ελπιζω να ειναι μεταφορικο Ναι ρε οταν λεω φαπα μεταφορικα μιλαω αν και κανα δυο φορες μπηκα σε πειρασμο αλλα τα παιδια τα ηξερα απο πιτσιρικια οποτε καναμε χαβαλε. Καλα οταν λεμε πληρωνουν 10 ευρω το πολυ επαιρνα Ποσο κοστιζουν τα διδακτρα? ΤΙ προυποθεσεις χρειαζεται γιατι δεν βρηκα κατι. Αν θυμεμε καλα ηταν 70 ευρω η αιτηση και μετα 200 ευρω καθε 6μηνο. Οι προυποθεσεις ηταν το μινιμουμ να εχεις πτυχιο, μια ξενη γλωσσα και γνωση Υ/Η βεβαια μονο με αυτα δεν πας πουθενα. Συνηθως θες και δευτερη γλωσσα ή μεταπτυχιακο ή προυπηρεσια.
Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Αν θυμεμε καλα ηταν 70 ευρω η αιτηση και μετα 200 ευρω καθε 6μηνο. Οι προυποθεσεις ηταν το μινιμουμ να εχεις πτυχιο, μια ξενη γλωσσα και γνωση Υ/Η βεβαια μονο με αυτα δεν πας πουθενα. Συνηθως θες και δευτερη γλωσσα ή μεταπτυχιακο ή προυπηρεσια. Ενταξει το λεφτα για αυτο που προσφερει δεν τα λες και πολλα. Αρα θες κατι παραπανω. θα το χω υποψιν για του χρονου μαλλον θα την κανω την αιτηση.
REDODIN7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ενταξει το λεφτα για αυτο που προσφερει δεν τα λες και πολλα. Αρα θες κατι παραπανω. θα το χω υποψιν για του χρονου μαλλον θα την κανω την αιτηση. Ε ναι αλλα εμενα τωρα δεν μου περισεουν αν βρω δουλεια ισως κανω αιτηση του χρονου
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Ε ναι αλλα εμενα τωρα δεν μου περισεουν αν βρω δουλεια ισως κανω αιτηση του χρονου Μήπως θυμάσαι ποτέ ήταν η αίτηση?
REDODIN7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μήπως θυμάσαι ποτέ ήταν η αίτηση? Τωρα το καλοκαιρι βγαινει αλλοτε ιουνιο αλλοτε ιουλιο
viper2005 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Τωρα το καλοκαιρι βγαινει αλλοτε ιουνιο αλλοτε ιουλιο Και δεν γραφει ΤΠΤ το site... Πλεκτάνη...
REDODIN7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μαλλον δεν θα εχει βγει ακομα κοιτα μερα παρα μερα
pavlinara Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Για δώσε κανά λινκ. Μεγάλη αλήθεια αυτό. Για δώσε και εσύ κανά λινκ. http://www.pde.gr/index.php?topic=28868.0 μέσα στον ιούλη βγαίνει η προκήρυξη του εππαικ, είναι 50 ευρώ η αίτηση. 200 το κάθε εξάμηνο. ανάλογα τον ανταγωνισμό που έχει η κάθε ειδικότητα μετά. πχ εγώ είχα μεταπτυχιακό, άριστη ξένη γλώσσα, δεύτερη ξένη γλώσσα, και ecdl. μετράει και ο βαθμός πτυχίου. η προυπηρεσία δε μετράει.
viper2005 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 http://www.pde.gr/index.php?topic=28868.0μέσα στον ιούλη βγαίνει η προκήρυξη του εππαικ, είναι 50 ευρώ η αίτηση. 200 το κάθε εξάμηνο. ανάλογα τον ανταγωνισμό που έχει η κάθε ειδικότητα μετά. πχ εγώ είχα μεταπτυχιακό, άριστη ξένη γλώσσα, δεύτερη ξένη γλώσσα, και ecdl. μετράει και ο βαθμός πτυχίου. η προυπηρεσία δε μετράει.Η κάθε ειδικότητα? ενα δεν είναι το πιστοποιητικό? Thanks
pavlinara Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Παίρνουν πχ 12 οικονομολόγους στην Αθήνα,8 στην Θεσσαλονίκη κοκ. Οπότε εσύ ανταγωνίζεται άτομα της ειδικότητας σου.ενα είναι το πιστοποιητικό. 1
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Εκανα ερώτηση για το ποτέ ξεκινάνε οι αιτήσεις (email) Απάντηση (email) 2102896767
viper2005 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Οι αιτήσεις τελείωσαν 2 Ιουλίου.Τι εννοείς: Για το μάστερ, όχι για το πιστοποιητικό... Ετσι κατάλαβα τουλάχιστον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα