~PNS~ Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα σε όλους! Ψάχνω εδώ και καιρό να βρω ένα Tablet αλλά να έχει δέκτη ραδιοφώνου FM, δλδ να ακούω ραδιόφωνο ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ INTERNET! Είδα διάφορα θεματάκια εδώ στο Forum βρήκα δυο τρία αλλά θέλω να βρω κάτι που πριν το αγοράσω να το πιάσω στα χέρια μου να το χαρχαλέψω λίγο! Καμια ιδέα;;;
venumis Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2013 Για βάλε αυτα που εχεις βρει. Δεν ειχε πέσει στην αντιληψή μου tablet με δέκτη ραδιοφώνου !
~PNS~ Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 http://dx.com/p/c0710-7-0-capacitive-android-4-0-tablet-w-gps-bluetooth-fm-transmitter-black-1-2ghz-8gb-140500 Μ'αρέσει... δεν λέω, αλλά θέλω να το σκαλίσω στα χέρια μου πρώτα πριν το παραγγείλω!
mpampis2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Εγω φιλε με αυτα τα χαρακτηριστικα που ειδα αλλα και η γενικη εικονα του μηχανηματος δεν με συγκινησε Συν το οτι ειναι ΟΕΜ και πρεπει να κοιταξεις λιγο και την υποστηριξη μη τυχει κανενα απροοπτο και χασεις και τα λεφτα σου Επειδη κι εγω ακουω πολυ ραδιο εχω βολευτει με ενα φτηνο κινητο Nokia 30 ευρω kai ειμαι πολυ ικανοποιημενος Συν οτι κραταει η μπαταρια του πολλες ημερες Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2013 από mpampis2013
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα