Προς το περιεχόμενο

Instant Preview

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.. Ψάχνω σαν τρελός να βρω έναν Video Player με λειτουργία Instant Preview αν δεν κάνω λάθος μια τέτοια λειτουργία παρέχει πλέον και το youtube.. Δηλαδή όταν πας με το ποντίκι πάνω στην μπάρα του video δείχνει στιγμιότυπα αλλά μιας και μια εικόνα = χίλιες λέξης ορίστε :

l3jv.png

Δημοσ.

Γνωρίζεις μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα με την συγκεκριμένη δυνατότητα? Καποιο media player..

Δημοσ.

Φυσικά και υπάρχει. Το MPC BE (http://sourceforge.net/projects/mpcbe/) που είναι βασισμένο στο mph και στο mpc-hc.

Το ενεργοποιείς από το μενού View->Options->Interface->Use the preview in the search.

Παίζει και λινκ από το youtube αν και σε μένα έπρεπε να επιλέξω από options->Playback->youtube στο select source το file source αλλιώς με πετούσε

Δημοσ.

Γιατι χρειάζεσαι καποιο ιδιαίτερο πρόγραμμα, εγω βλεπω οτι ο flash σε αυτο πχ το βίντεο το κανει, δεν ξερω αν ισχύει για ολα ή οχι, και δεν νομιζω να ειναι λειτουργία του προγράμματος αλλα καποιο σεταπ πρέπει να παίζει στο καθε σιτε, εμενα μου το εκανε παντα σε κάποια βίντεο

Δημοσ.

Μάλλον ο/η gastava θέλει την συγκεκριμένη δυνατότητα για την αναπαραγωγή αρχείων βίντεο από τον υπολογιστή του και όχι για βίντεο στο Internet.

Δημοσ.

Ναι το θελω για video στο PC μου και οχι online!! τωρα θα check το προγραμμα που μου εδωσες micos000

ευχαριστώ και τους δυο σας !!

Υ.Φ : Καταπληκτικός!!

Δημοσ.

Και να φανταστείς ότι το βρήκα προχθές το μεσημέρι το πρόγραμμα ενώ έψαχνα για την beta έκδοση του mph-hc και χθες το πρωί είδα το μήνυμα σου!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...