Plug Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Τώρα έχω 2*6950 κ λεω να αναβαθμιστώ, τι θα προτείνατε μέχρι 500-600€; sli/cf ή μονή. Το υπόλοιπο σύστημα είναι corei5 3470(νομίζω), 16gb ram 250gb vertex4,128 agility 4, 3 δίσκοι του 1.5τβ κ 860w corsair τροφοδοτικό. Το κουτί μου είναι coolermaster hafX
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δεν σε καλυπτουν πλεον οι 2 6950 και θελεις να αναβαθμισεις?το ρωταω αυτο γιατι εαν περιμενεις να κυκλοφορησει οτι ειναι να κυκλοφορησει απο την amd μερια σε μερικους μηνες,μονο κερδισμενος θα βγεις.ειτε απο οικονομικη αποψη ειτε απο θεμα επιδοσεων. ετσι και αλλιως και τωρα να τις αλλαξεις,μεταχειρισμενες δεν θα πιασουν πολλα λεφτα.
Plug Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δε θα τις πουλήσω, από την άλλη, όταν λες μερικούς μήνες;
Millennium Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δεν υπάρχει κάτι επίσημο αλλά υπάρχει φήμη για τέλος του χρόνου.
qsis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δε θα τις πουλήσω και τι θα τις κάνεις, τασάκια; αυτές οι δύο κάρτες μπορεί να πιάνουν και κάνα 300αρι έτσι όπως είναι τώρα τα πράγματα, οπότε αν πρόκειται να αναβαθμίσεις πούλα επειδή όμως με δύο τέτοιες δε νομίζω ότι αντιμετωπίζεις πουθενά πρόβλημα, ίσως αξίζει να περιμένεις κάνα 6μηνο ακόμα μπας και βγάλει κάτι καλό η amd διαφορετικά αν είναι να πάρεις κάτι αυτή τη στιγμή που μιλάμε κοίτα σε 780 τουάχιστον, αλλιώς δεν έχει νόημα να το συζητάμε καν
Thanos1972 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2013 Σε θεμα επιδοσεων τουλαχιστον δεν νομιζω οτι αξιζει να σκασει καποιος λεφτα για να φυγει απο 6950 crossfire και να παει σε μονη καρτα. Τα λεφτα που θα δωσει θα ειναι τοσα ετσι ωστε δεν θα δικαιολογητε η διαφορα. απο την αλλη και εμενα γνωμη μου ειναι φυσικα να περιμενεις και φυσικα να μην τις πουλησεις. εχουν ξεφτιλιστει οι τιμες των 6950-70 και δεν νομιζω να αξιζει να τις δωσει καποιος για 130 euros ας πουμε την μια. και εγω οταν θα αλλαξω καρτα με το καλο οταν βγουνε οι καινουργιες και δουμε τι ψαρια θα πιασουν,θα την κρατησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα