HelpCer Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Γειά σε όλους. Θα ήθελα,όποιος γνωρίζει επι του θέματος να βοηθήσει. Μόλις έγινα 18 χρονών και θα ήθελα να βγάλω Prepaid Card/Προπληρωμένη Κάρτα. Ξέρω ποίες είναι οι προυποθέσεις για την έκδωση της αλλά θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν γίνεται να εκδώσω την συγκεκριμένη κάρτα,ενώ δεν έχω ούτε ΑΦΜ αλλά ούτε Εκκαθαριστικό. Είχα διαβάσει οτι η Eurobank έχει την λιγότερη χαρτούρα. Απο την άλλη ,οι γονείς μου,λένε οτι δεν μπορώ να βγάλω και υπάρχει διαφωνία πάνω σ'αυτό το θέμα. Και δεύτερον,ποία είναι η διαδικασία Σύνδεσης PREPAID ΜΕ PAYPAL και πόσες μέρες διαρκεί ?[το verify της κάρτας]. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2013 από HelpCer
androu Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 για το τελευταίο ξέρω να σου πω οτι κάνεις λογαριασμό στο Paypal, περνάς τα στοιχεία της κάρτας, εάν έχεις web-bank μπαίνεις βλέπεις τον 4ψηφιο κωδικό του Paypal φαίνεται σαν κίνηση, αλλιώς απο το ΑΤΜ σε 1-2 μέρες θα φαίνεται λογικά, το βάζεις στο Paypal και γίνεται verification. Για αυτή τη διαδικασία σε χρεώνει 1.5 ευρώ το οποίο με την επόμενη συναλλαγή σου μέσω του paypal στο επιστρέφει. Για τα άλλα, τώρα που ρωτάς καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που ξέρει. Εχω την εντύπωση πως υπάρχει και θέμα για paypal κάπου εδώ.
HelpCer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Γιατί ,Νίκο? Πρέπει να έχω σώνει και καλά ΑΦΜ?
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Αφμ, εκκαθαριστικό, πιστοποίηση κατοικίας δεη οτε δλδ. ή την βγάζεις στο ονομα του κάποιου συγγενικού προσώπου. Δεν ξερω τι γίνετε αν εχεις κοινο λογαριασμό με καποιον που εχει εισοδήματα.
HelpCer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ωραία γραφειοκρατία. Κάπου είχα δει οτι ίσως να γίνεται να εκδώσω.[Ακόμα και αν δεν έχω Εισόδημα,Αφμ,Εκαθαριστικό].
Havik Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ωραία γραφειοκρατία. Κάπου είχα δει οτι ίσως να γίνεται να εκδώσω.[Ακόμα και αν δεν έχω Εισόδημα,Αφμ,Εκαθαριστικό]. Νομίζω μπορείς με προπληρωμένες/ prepaid, μην σε πάρω στο λαιμό μου αλλά τουλάχιστον παλιά αρκούσε μια αίτηση, δεν θυμάμαι αν ήθελε αφμ αλλά εκκαθαριστικό σίγουρα δεν ήθελε, να ξέρεις στις prepaid οι τράπεζες παίρνουν προμήθεια σε κάθε φόρτιση (Marfin aka Πειραιώς 1€ ανά 100.
HelpCer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ναι γνωρίζω για τις προμήθεις που κρατάνε. Η ερώτηση μου είναι αν μπορώ να εκδώσω ,ενώ δεν έχω ΑΦΜ,ΕΙΣΟΔΗΜΑ,ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ.
parasaser Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 φίλε πάνε κανε λογαριασμό στην τράπεζα πειραιως με ταυτότητα αφμ και ένα χαρτί που θα πάρεις από την ΔΟΥ που ανήκεις ότι εισαι άνεργος και ότι δεν κάνεις φορολογική δήλωση και θα έχεις λογαριασμό, μαζί θα σου δώσουν και την γνωστή κίτρινη κάρτα visa είναι χρεωστική, όσα χρήματα έχει ο λογαριασμός τόσα έχει και η κάρτα. άσε τις προπληρωμένες για την ώρα. διαφορετικά μπορείς να πεις κάποιον να σου πάρει μια προπληρωμένη φορτισμένη κάρτα η οποία είναι μιας χρήσεως
HelpCer Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Μα το θέμα,είναι οτι δεν θέλω να κάνω Φορολογική δήλωση,και άρα δεν θέλω να έχω ΑΦΜ. Ειδικά απο την στιγμή που δεν έχω Εισόδημα.
makfil Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Σημασία δεν έχει τι θέλουμε αλλά τι ορίζεται από το νομοθετικό πλαίσιο, στη χώρα που ζούμε. Ήδη από φέτος όλοι όσοι κλείνουν τα 18 χρόνια υποχρεώνονται να υποβάλουν φορολογική δήλωση, με κάποιες εξαιρέσεις. Αυτό σημαίνει ότι του χρόνου θα έχεις την ίδια υποχρέωση και εσύ, εκτός εάν θα περιλαμβάνεσαι στις εξαιρέσεις. Από την άλλη, δεν καταλαβαίνω την απαίτησή σου να σου εκδώσει κάρτα, μια οποιαδήποτε τράπεζα, χωρίς τις ελάχιστες απαραίτητες προϋποθέσεις.
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ύσχυει αυτο εγω στην τράπεζα κύπρου οταν ειχα βγάλει την καρτα για πρώτη φορα πριν 6 χρόνια μονο με μια ταυτότητα πήγα και πληρώνοντας 5 euro , τωρα μαλλον τα εχουν αλλάξει τα πράγματα μιας και τους ψάχνουν ολους τι εχουν τι χρωστάνε να μην κλέβουν κτλπ.
NikosKallithea Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ύσχυει αυτο εγω στην τράπεζα κύπρου οταν ειχα βγάλει την καρτα για πρώτη φορα πριν 6 χρόνια μονο με μια ταυτότητα πήγα και πληρώνοντας 5 euro , τωρα μαλλον τα εχουν αλλάξει τα πράγματα μιας και τους ψάχνουν ολους τι εχουν τι χρωστάνε να μην κλέβουν κτλπ. Ναι αλλα απο τοτε πτωχεύσαμε 3-4 φορες, και η κυπρου εξαφανίστηκε απο τον τραπεζικό χάρτη
SPANK Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2013 Ναι αλλα απο τοτε πτωχεύσαμε 3-4 φορες, και η κυπρου εξαφανίστηκε απο τον τραπεζικό χάρτη Ναι εντάξει παει καιρός απο τοτε απλα μουφα που σου ζητάνε και εκαθαριστικά κτλπ
zeimpekis1998 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Γεια σας παιδια.Εχω μια προπληρωμενη καρτα της τραπεζας πειραιως και θελω να την φορτισω αλλα επειδη η μανα μου χρωσταει κατι λεφτα στην εφορια φοβαται να παω να την φορτισω. Φοβαται οτι αν βαλω λεφτα εκει θα τα παρει η εφορια απο την prepaid card. Ισχυει αυτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα