NikosKallithea Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ολα ειναι πιθανα, μην ξεχνας αυτες τις μερες ειναι και η τρόικα στην Αθηνα Γεια σας παιδια.Εχω μια προπληρωμενη καρτα της τραπεζας πειραιως και θελω να την φορτισω αλλα επειδη η μανα μου χρωσταει κατι λεφτα στην εφορια φοβαται να παω να την φορτισω. Φοβαται οτι αν βαλω λεφτα εκει θα τα παρει η εφορια απο την prepaid card. Ισχυει αυτο?
zeimpekis1998 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Ολα ειναι πιθανα, μην ξεχνας αυτες τις μερες ειναι και η τρόικα στην Αθηνα Δηλαδη να μην παω να την φορτισω;
thleorasakias Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Γεια σας παιδια. Εχω μια προπληρωμενη καρτα της τραπεζας πειραιως και θελω να την φορτισω αλλα επειδη η μανα μου χρωσταει κατι λεφτα στην εφορια φοβαται να παω να την φορτισω. Φοβαται οτι αν βαλω λεφτα εκει θα τα παρει η εφορια απο την prepaid card. Ισχυει αυτο? αν χρωσταει(εφορια) σε ενα λογαριασμο-καρτα αν υπαρχουν 1499 ευρω δεν τα αγγιζουν αν εχει ομως 1500 και πανω δεσμευονται χωρις πολλα πολλα
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Ναι ε, σιγά μην σε φοβηθούνε κιολας, τελείωσαν αυτα που ξέραμε, πεον βαδίζουμε σε σκοτεινά μονοπάτια. http://www.521news.com/%CE%B4%CE%AD%CF%83%CE%BC%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%BF-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D αν χρωσταει(εφορια) σε ενα λογαριασμο-καρτα αν υπαρχουν 1499 ευρω δεν τα αγγιζουν αν εχει ομως 1500 και πανω δεσμευονται χωρις πολλα πολλα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα