Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Είναι η πρώτη μου φορά που χρησιμοποιώ Paypal και για αυτό δεν ξέρω πως να το χρησιμοποιώ πλήρως :D. Έχω έναν λογαριασμό στην Eurobank με e-banking, και μια debit masterard. Αρχικά σύνδεσα την κάρτα με το paypal.( έβαλα τον 4ψήφιο κωδικό...όλα ok). Στην συνέχεια πάτησα την επιλογή Top Up όπου βρήκα το IBAN του Paypal και τα σχετικά στοιχεία.Έπειτα μπήκα στο e-banking και συμπλήρωσα την σχετική φόρμα για να μεταφέρω λεφτά στο Paypal ( 80 ευρώ :o ),έβαλα το IBAN και όλα τα σχετικά, και στο τέλος λέει "Συναλλαγή επιτυχής". Μετά μπήκα στο Paypal και λέει ότι συνήθως μια τέτοια διαδικασία παίρνει 1-2 εργάσιμες μέρες... Εγώ όμως περιμένω από την προηγούμενη Παρασκευή να εμφανιστούν τα λεφτά στο Paypal ( 1 βδομάδα) και εντάξει ας υποθέσουμε ότι το Σαβ/κύριακο δεν μετράει, άρα περιμένω 5 μέρες....Αλλά γιατί τόσο πολύ? Το έχει κάνει κανείς αυτό? Πόσο καιρό παίρνει αυτή η διαδικασία?? Τι πρέπει να κάνω τώρα?

Υ.Γ.:

Είχα δει μία συζήτηση σε κάποια άλλα forums, και εκεί ένας ανέφερε ότι δεν χρειάζεται να έχει κανείς χρήματα μέσα στο Paypal. Αρκεί μόνο και μόνο το ότι το Paypal είναι συνδεδεμένο με μία κάρτα ώστε να μπορεί σε κάθε αγορά να τραβάει από εκεί χρήματα. Αληθεύει αυτό?

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από KostasMB21
Δημοσ.

Καλησπέρα. Είναι η πρώτη μου φορά που χρησιμοποιώ Paypal και για αυτό δεν ξέρω πως να το χρησιμοποιώ πλήρως :D. Έχω έναν λογαριασμό στην Eurobank με e-banking, kai mia debit masterard. Αρχικά σύνδεσα την κάρτα με το paypal.( έβαλα τον 4ψήφιο κωδικό...όλα ok). Στην συνέχεια πάτησα την επιλογή Top Up όπου βρήκα το IBAN του Paypal και τα σχετικά στοιχεία.Έπειτα μπήκα στο e-banking και συμπλήρωσα την σχετική φόρμα για να μεταφέρω λεφτά στο Paypal ( 80 ευρώ :o ),έβαλα το IBAN και όλα τα σχετικά, και στο τέλος λέει "Συναλλαγή επιτυχής". Μετά μπήκα στο Paypal και λέει ότι συνήθως μια τέτοια διαδικασία παίρνει 1-2 εργάσιμες μέρες... Εγώ όμως περιμένω από την προηγούμενη Παρασκευή ( 1 βδομάδα) και εντάξει ας υποθέσουμε ότι το Σαβ/κύριακο δεν μετράει, άρα περιμένω 5 μέρες....Αλλά γιατί τόσο πολύ? Το έχει κάνει κανείς αυτό? Πόσο καιρό παίρνει αυτή η διαδικασία?? Τι πρέπει να κάνω τώρα?

Υ.Γ.:

Είχα δει μία συζήτηση σε κάποια άλλα forums, και εκεί ένας ανέφερε ότι δεν χρειάζεται να έχει κανείς χρήματα μέσα στο Paypal. Αρκεί μόνο και μόνο το ότι το Paypal είναι συνδεδεμένο με μία κάρτα ώστε να μπορεί σε κάθε αγορά να τραβάει από εκεί χρήματα. Αληθεύει αυτό?

Ευχαριστώ!

Σύνδεσες την κάρτα με το παυπαλ ποιος ο λογος να πας στο λογαριασμό σου και να στειλεις χρηματα το παυπαλ? Το παυπαλ τραβάει χρηματα κατ' ευθειαν απο την καρτα σου

Τωρα που και ποτε με το εμβασμα δες το στατους της συναλλαγής στο ebanking σου, τι λεει η εναλλακτικά παρε τηλέφωνο το helpdesk της τράπεζας

Δημοσ.

Δε ξέρω, αυτό νόμιζα πως έπρεπε να κάνω!...lol τσαμπα μια βδομάδα περίμενα...

Τώρα παίζει να έχω χάσει τα χρήματα αυτά?

Δημοσ.

Να τα χάσεις αποκλείεται πάντως.

Τα χρήματα τα τράβηξε απο τον λογαριασμό;

Ναι. Το e-banking είναι του λογαριασμού μου και μάλιστα ενημερώθηκε αμέσως και μου έδειξε το καινούριο υπόλοιπο.

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Σήμερα έκανα μια αγορά από το steam μέσω paypal και χρεώθηκε η debit που είχα συνδέσει με το paypal. H debit είναι κανονικά ενεργοποιημένη αλλά όταν πήγα στο e-banking, στις κάρτες δεν έδειχνε καμία συνδεδεμένη κάρτα. Μήπως πρέπει να πάω στην τράπεζα να τους πω να μου την συνδέσουν με το e-bank η δεν χρειάζεται;

edit: ψάχνοντας λίγο στο e-bank μου βρήκα τελικά κάπου την debit card... μήπως παίρνει κάποια ώρα για να δείξει την μεταφορά που έγινε;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για να μην ανοίγω άλλο θέμα. Σήμερα έκανα μια αγορά από το steam μέσω paypal και χρεώθηκε η debit που είχα συνδέσει με το paypal. H debit είναι κανονικά ενεργοποιημένη αλλά όταν πήγα στο e-banking, στις κάρτες δεν έδειχνε καμία συνδεδεμένη κάρτα. Μήπως πρέπει να πάω στην τράπεζα να τους πω να μου την συνδέσουν με το e-bank η δεν χρειάζεται;

Αυτο ειναι θέμα τράπεζας, δεν εχει σχέση με το παυπαλ, παρε τηλέφωνο στην τράπεζα

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα, η debit card τραβάει χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη ; Δηλαδή αν δω τις κινήσεις του τραπεζικού λογαριασμού από το e-bank θα μου δείξει τη μεταφορά που έκανα ;

Δημοσ.

Ναι...παίρνει 2-3 μέρες να φανεί η συναλλαγή στο e-banking

Η debit δεν φαίνεται στις κάρτες, στην ουσία είναι ο λογαριασμός σου, εκεί φαίνονται οι κινήσεις

Δημοσ.

Και κάτι ακόμα, η debit card τραβάει χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό που είναι συνδεδεμένη ; Δηλαδή αν δω τις κινήσεις του τραπεζικού λογαριασμού από το e-bank θα μου δείξει τη μεταφορά που έκανα ;

Ναι τις βλέπεις άμεσα

Δημοσ.

Υπάρχει μετά κάτι που πρέπει να κάνω σχετικά με την κάρτα η δεν ξέρω και γω τι, ή είμαι οκ ;

• 5 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδια ρωταω online την eurobank και μου απανταει οτι ναναι......... :( Ποση ειναι η προμηθεια για να μεταφερω απο λογαριασμο στην paypal, σε συνδεδεμενο λογαριασμο τραπεζης eurobank περιπου 700 ευρω?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thanos-buzzzzy είπε

ρε παιδια ρωταω online την eurobank και μου απανταει οτι ναναι......... :(Ποση ειναι η προμηθεια για να μεταφερω απο λογαριασμο στην paypal, σε συνδεδεμενο λογαριασμο τραπεζης eurobank περιπου 700 ευρω? 

Αν κάνεις online τη μεταφορά απο eurobank σε paypal θα πληρωσεις 1 ευρω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...