Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα Seagate Expansion 320 και εχω αποθκευσει παιδικες ταινιες για να το δωσω στην ανηψια μου

ΑΛΛΑ ενω βλεπω καποια αρχεια υπαρχουν πολλα που δεν βλεπω ενω ομως ο δισκος δειχνει οτι υπαρχουν αποθηκευμενα(διοτι βλεπω τα 20gb αλλα ο δισκος δειχνει οτι υπαρχει αποθηκευμενο υλικο 220GB).

Που θα βρω αυτα τα 200 gb??

O δισκος ηταν αχρησιμοποιητος πριν βαλω τις ταινιες και σημερα οταν τον ξαναεβαλα στο PC μου βγηκε ενα μηνυμα στην μπαρα

"

Windows - Κατεστραμμενο Αρχειο

F:/System Volume information/LightningSand CFD" ειναι κατεστραμμενο και δεν ειναι δυνατη η αναγνωση του.Εκτελεστε το βοηθητικο προγραμμα Chkdsk "

Καποια βοηθεια.... :unsure:

Ευχαριστω!!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

κάνε ένα full check disk, και δοκίμασε και ένα defrag, αν και δεν νομίζω να βγει κάτι... συνήθως δίσκοι που είναι καιρό αραγμένοι τα παρουσιάζουν αυτά τα προβλήματα... Ίσως με check διορθώσει κάποια πράγματα και κάνει recover files.

Υπάρχουν κάποια software για repair και recovery στον δίσκο, googlαρε. Δεν θέλω να σου προτείνω κάτι συγκεκριμένο γιατί προσωπικά έχω άσχημη εμπειριά με αυτά, όλοι οι άλλοι γνωστοί και φίλοι λένε τα καλύτερα, αλλά εμένα δεν με πάει... :lol:

Επίσης μια άλλη λύση είναι το format του δίσκου, αλλά θα χάσεις αρχεία εννοείται, γιαυτό πάει προτελευταία λύση, έστω να έχεις τον δίσκο (αν τον έχεις).

Και τελευταία λύση είναι: Στον κάδο και παίρνεις καινούριο B)

Δημοσ.

Δοκίμασε αν θέλεις και το Ontrack EasyRecovery για ανάκτηση αρχείων , με εχει σώσει αρκετές φορές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...