Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν καταλαβα ποιο ειναι το ζορι??που χρεωνει ακριβα το νερο?που χρεωνει το κρυο νερο παραπανω??ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.......να πατε στην πηγη μονοι σας,να το εμφιαλωσετε,να το μεταφερετε ,να το ψυξετε,και να κουβαλατε παντα μαζι σας ενα,μην τυχων και σας"κλεψει "ενα σουπερμαρκετ,που φοροδιαφευγει και απο πανω.......και μετα,δεν θα χρειαζεται να ψαχνετε και για δουλειες,αφου ολα θα τα κανετε μονοι σας(το αιφονι να δω πως θα κανετε).....

Ρα πας καλα ναουμ;

Ενα περιπτερο ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να πουλαει το νερο 50 λεπτά. Μαλιστα αυτο στη καμάρα το πουλάει 30 λεπτά!!!

Ενα σουπερ μαρκετ το πολυ 25 λεπτά πρέπει να το δινει. Και ο τυπας το δινει 60σεντς επειδη το δινει και κρυο.

ΤΙ ΆΛΛΑ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΩ;

• Like 2
Δημοσ.

Καθυστε ρε παιδια, οσο θελει θα το πουλησει...δεν σε αναγκαζει να το αγορασεις με το ζορι! Αυτος μπορει να υποστιριζει οτι το συγκεκριμενο ψυγειο κανει την καλυτερη ψυξη στο νερο και κρινει οτι θα πρεπει να το χρεωσει τοσο.....αμα εσυ εισαι μαμακας και το αγορασεις, δεν φταιει αυτος!

Το θεμα ειναι αλλου, οτι αλλο ελεγε ο τιμοκαταλογος και αλλο του χρεωσαν! Αυτο ειναι σοβαρη παραβαση, ειδικα αμα γινεται εσκεμμενα.

Δημοσ.

Εγω λεω να ξαναπας στο μαγαζι μα ξαναπαρεις το νερο..

Αν σε πει παλι ο ιδιο 0.60 πες του θελω αποδειξη.. Αν πει χουκ μουκ. Πες μισο να παρω ενα τηλ να σε ξεμπλωκαρουν.

Δημοσ.

Όταν τον ρώτησα γιατί, μου είπε πως είναι ακριβότερο το νερό του ψυγείου γιατι πληρώνω την ψύξη..!

Τί άλλη Π@ΠΑΡΑ θα ακούσουμε σε συτή τη χώρα Θεέ μου.

Έπρεπε να του πεις "άσ'το έξω κι έρχομαι, αλλά σε 15' που θα'χει γίνει κάτουρο να μου κόψεις και άλλα 10 να το πάρω 40".

• Like 7
Δημοσ.

Στην απόδειξη έγραφε την σωστή τιμή κάθε φορά ή όχι;

χμ... κάτι μου λέει αυτό. Εσάς; Πιστεύω ότι αν υπήρχαν 2-3 ακόμη, θα ήταν πιο υπεύθυνοι και φυσικά δεν θα έλεγαν τέτοιες μ@λακισμένες δικαιολογίες όπως γράφεις ότι το νερό το πουλάνε 0,60 λεπτά (!!!!) γιατί το πήρες κρύο (!!!!!!!!!). Πρέπει να προσέχουμε πολύ παιδιά με τους ταμίες, και να ελέγχουμε τις αποδείξεις, ιδίως αν έχουμε πάρει λίγα πράγματα και μας φανεί κάτι παράξενο. Εμένα σε ένα σουπερμάρκετ, μεγάλη αλυσίδα, μου χρέωσε η παλιοπ00τάνα η ταμίας, μια χοντρή ξανθιά γριά, τη στέβια (έχουμε σπίτι άνθρωπο που πρέπει να αποφεύγει τη ζάχαρη) 2 φορές, το χτύπησε δυο φορές! Και αν δε ζητούσα την απόδειξη, δε θα την έδεινε!

Δεν είμαι σίγουρος ότι γίνεται αυτό, το barcode πρέπει να είναι μοναδικό λογικά

Δημοσ.

δεν καταλαβα ποιο ειναι το ζορι??που χρεωνει ακριβα το νερο?που χρεωνει το κρυο νερο παραπανω??ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.......να πατε στην πηγη μονοι σας,να το εμφιαλωσετε,να το μεταφερετε ,να το ψυξετε,και να κουβαλατε παντα μαζι σας ενα,μην τυχων και σας"κλεψει "ενα σουπερμαρκετ,που φοροδιαφευγει και απο πανω.......και μετα,δεν θα χρειαζεται να ψαχνετε και για δουλειες,αφου ολα θα τα κανετε μονοι σας(το αιφονι να δω πως θα κανετε).....

Που χρεώνει παραπάνω το νερό απο το ψυγείο πες πως δε σου κάνει εντύπωση. Το ό,τι χρεώνουν ανάλογα με τα κέφια τους σου κάνει;

Όσον αφορά περί iphone κράτα τις εξυπνάδες για την πάρτη σου και όχι για τον καθένα εδώ μέσα μιας και δε ξέρεις τι κάνει στη ζωή του.

Στην απόδειξη έγραφε την σωστή τιμή κάθε φορά ή όχι;

Στην τελευταία απόδειξη δε παρατήρησα πόσα χρέωσε. Πάντως η άλλη ταμίας μου σκάναρε τα πράγματα, αυτος 100% όχι.

• Like 1
Δημοσ.

Που χρεώνει παραπάνω το νερό απο το ψυγείο πες πως δε σου κάνει εντύπωση. Το ό,τι χρεώνουν ανάλογα με τα κέφια τους σου κάνει;

Όσον αφορά περί iphone κράτα τις εξυπνάδες για την πάρτη σου και όχι για τον καθένα εδώ μέσα μιας και δε ξέρεις τι κάνει στη ζωή του.

Στην τελευταία απόδειξη δε παρατήρησα πόσα χρέωσε. Πάντως η άλλη ταμίας μου σκάναρε τα πράγματα, αυτος 100% όχι.

πιος γραφει εξυπναδες;λογαριασμο θα σου δωσει ο καθε μαγαζατορας ποσο θα πουλησει;πηγες διακοπες πληρωνοντας 1,6 την βενζινη αγογγυστα,και σου κακοφανηκε το 50λεπτο που ειναι για το σωμα σου;και λιγα εγραψα νεοελληνα.....
Δημοσ.

πιος γραφει εξυπναδες;λογαριασμο θα σου δωσει ο καθε μαγαζατορας ποσο θα πουλησει;πηγες διακοπες πληρωνοντας 1,6 την βενζινη αγογγυστα,και σου κακοφανηκε το 50λεπτο που ειναι για το σωμα σου;και λιγα εγραψα νεοελληνα.....

Αγορίνα μου, διαβάζεις τι λέει ο άνθρωπος ή έτσι τα πετάς επειδή έχεις νεύρα; Βγες μια βόλτα και ξαναέλα.

Η συμπεριφορά σου είναι, τουλάχιστον, γελοία.

• Like 11
Δημοσ.

Καλα καποιοι κανετε λες και δεν εχετε ξαναψωνισει απο μπακαλογατο (η κουτοπονηρια του +10c για την ψυξη) .

ΑΓΟΡΑΖΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ 0,50 ΑΠΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΙ; Σιγα μην συγκρινουμε και τιμες με macro.

Διαβαστε πρωτα το op που συγκρινετε με το μικρο μπουκαλακι την τιμη.

Σιγα πια αυτη η μαχητικοτητα μερικοι.

Σε ενας αλητη ταριφα που βαζει στον τουριστα 300% καπελο και σε ψιλιακατζη που πουλαει την καρτελα ασπιρινες 5 ευρω και τον ταβερνιαρη που χρεωνει την χωριατικη 15 ευρω ... ΟΚ γ@μι$τε τους τα πρεκια. 

Τωρα στο οτι παντελονιασε καποιος τα 10c γελαω.

Οχι οτι δεν ειναι χρηματα, αλλα αυτο δεν ειναι αρπαχτη. Αναξιο λογου ειναι.

Που στην τελικη οσο θελει να πουλαει, your dollar is your vote. Ελευθερη αγορα εχουμε. Υπαρχει διατιμηση στο μπουκαλακι; Να το σεβαστει. Αν οχι , οποιος εχει ορεξη να του κανει καταγγελια. 

Αρχιζουν να κουραζουνε αυτα τα ιντερνετικα ξεσπαθωματα λες και μιλαμε για το σκανδαλο του αιωνα!

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι, πήγα απο την Αθήνα στην Αίγινα με πανάκριβο αυτοκίνητο και το iphone μου αγγαλιά. Λοιπόν άστο. Τρολάρεις ή έχεις εργοδότη το Proton οπότε δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσουμε την κουβέντα. Όπως και να χει δε σε παρεξηγώ, καλά να παιρνάς :-D .

ΥΓ επειδή υπάρχει και το ενδεχόμενο να έχεις δυσκολία στην κατανόηση  (δε το λέω ειρωνικά, απλά δε σε ξέρω!) να σου αναφέρω πως δε μπορείς να πας οδικώς στην Αίγινα. Το συγκεκριμένο νησί είναι πολύ κοντά στην Αθήνα και για low budget τουρισμό - σε καμία περίπτωση για άτομα με iphone. Επίσης δεν έχω αυτοκίνητο, μόνο ένα Nokia με ..Symbian! Όσον αφορά το Proton μεγάλη ιστορία που να σου εξηγώ, ξεκίνα να διαβάζεις απο την αρχή πολλές φορές το thread μέχρι να καταλάβεις τι λέμε.

Επεξ/σία από johnkal
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ LIMAMADE πολύ ενδιαφέρον τα links σου αλλά όπως ανέφερα και στο αρχικό post το μπουκάλι ήταν μεγάλο (συγκεκριμένα 1,5L) οπότε το πρόβλημα δεν ήταν στην ανώτατη τιμή που προβλέπεται αλλά η συμπεριφορά "ταξί". Όταν πήγα στο ταμείο ο συγκεκριμένος ανέβασε ξαφνικά την τιμή στα 0,60 απο 0,50 με τη δικαιολογία πως το νερό βρίσκεται εντος ψυγείου. To ψυγείο πανω έγραφε 0,50 για το συγκεκριμένο μπουκάλι! Το αν τα βαλε στην τσέπη του ή όχι δε το γνωρίζω, αυτός είναι όμως ο σκοπός που δημιούργησα το συγκεκριμένο θέμα, όχι το πόσο ακριβό ήταν το νερό γενικά.

Έστειλα email στα κεντρικά του Proton σχετικά με το συμβάν και το αν όντως υπάρχει κάποια διαφορετική τιμολογιακή πολιτική μεταξύ των εμφιαλωμένων που βρίσκονται εντός και εκτός ψυγείου. Όταν λάβω απάντηση θα σας ενημερώσω.

Επεξ/σία από johnkal
Δημοσ.

LOULA είναι απλό το πράγμα, δεν μιλάμε για μητρική πλακέτα που ο καθένας πουλάει όσο νομίζει, εφόσον υπάρχει αγορανομική διάταξη για το νερό ΦΥΣΙΚΑ και θα δώσει λογαριασμό πόσο θα το χρεώσει, και θα ΧΟΡΕΨΕΙ κι όλας. Κι αυτό όχι επειδή το χρλεωσε όσο το χρέωσε, αλλά επειδή είχε το θράσος να πετάξει τέτοιο τούβλο για το 10λεπτο, λες και μιλάει σε 8χρονο.

Προσωπικά δεν στάθηκα στην ίδια την τιμή, εννοείται ότι στα τουριστικά μέρη καλώς ή κακώς είναι ακριβότερα τα προϊόντα, και καλώς ή κακώς πολλές φορές κάνουμε τουμπεκί ακόμη και σε αυτά που δεν θα έπρεπε. Αλλά όχι στην ηλιθιότητα που είπε για την ψύξη. Χίλιες φορές να έλεγε "τόσο το πουλάω κι άμα θέλεις" χωρίς αιτιολογήσεις της φούτσας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...