LOULATRANS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 καλα,πρωτη φορα το ακουτε το περι ψυξης????στο καρφουρ,απο τοτε που ανοιξε,πουλαει την κοκα ψυγειου πιο ακριβα απο αυτην στο ραφι.οχι σε ολα τα υποκαταστηματα αλλα σε αυτα που παω το βλεπω.και τα περι αγορανομικης που κολλανε οταν δεν το πουλαει πολυ ακριβοτερα?50 λεπτα το εναμισαρι λιτρο και σε τουριστικο μερος??και ζοριζεστε?ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ...........
Cossutius. Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 δεν καταλαβα ποιο ειναι το ζορι??που χρεωνει ακριβα το νερο?που χρεωνει το κρυο νερο παραπανω??ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ.......να πατε στην πηγη μονοι σας,να το εμφιαλωσετε,να το μεταφερετε ,να το ψυξετε,και να κουβαλατε παντα μαζι σας ενα,μην τυχων και σας"κλεψει "ενα σουπερμαρκετ,που φοροδιαφευγει και απο πανω.......και μετα,δεν θα χρειαζεται να ψαχνετε και για δουλειες,αφου ολα θα τα κανετε μονοι σας(το αιφονι να δω πως θα κανετε)..... Πλάκα κάνεις, έτσι; Δε ξέρω αν κάνει πλάκα πάντως αυτο μου θυμιζει τη λογική με το...."ζουμε και χωρίς ρεύμα", "θα βάλουμε γεννήτρια", οι άλλοι πως τα καταφέρνουν και στην Αφρική που δεν έχουν και νερό και πίνουν απ τα ποταμια... Μηδενιστικές τάσεις και η μόδα του...υπάρχουν και χειρότερα, ειμαστε κακομαθημένοι. Σαφως και ειναι παράνομο το να πουλας νερό ή αναψυκτικό ακριβοτερο επειδη ειναι σε ψυγείο. Καταρχην ειναι υποχρέωσή σου να το έχεις καλοκαιριάτικο σε ψυγείο και να έχεις και 4-5 εκτος μπας και χρειαστεί για καναν άρρωστο ξέρω γω.
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 καλα,πρωτη φορα το ακουτε το περι ψυξης????στο καρφουρ,απο τοτε που ανοιξε,πουλαει την κοκα ψυγειου πιο ακριβα απο αυτην στο ραφι.οχι σε ολα τα υποκαταστηματα αλλα σε αυτα που παω το βλεπω.και τα περι αγορανομικης που κολλανε οταν δεν το πουλαει πολυ ακριβοτερα?50 λεπτα το εναμισαρι λιτρο και σε τουριστικο μερος??και ζοριζεστε?ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ........... Πρωτη, και τελευταια ελπιζω. Και δεν ξερω απο ποιο Καρφουρ ψωνιζεις, αλλα να το κοιταξεις. Και γιατί να μην αγοράσω; Νερό; Δεν το κατάλαβα. Θα αγοράσω, στην τιμή που μου επιτρέπει και επιβάλλει ο νόμος. Αυτό που λες, έτσι όπως το διατυπώνεις, είναι καθαρή μαυραγορίτικη λογική.
Ntinaras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 καλα,πρωτη φορα το ακουτε το περι ψυξης????στο καρφουρ,απο τοτε που ανοιξε,πουλαει την κοκα ψυγειου πιο ακριβα απο αυτην στο ραφι.οχι σε ολα τα υποκαταστηματα αλλα σε αυτα που παω το βλεπω.και τα περι αγορανομικης που κολλανε οταν δεν το πουλαει πολυ ακριβοτερα?50 λεπτα το εναμισαρι λιτρο και σε τουριστικο μερος??και ζοριζεστε?ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ........... κοψε τη κοκα ειτε ειναι ψυγειου ειτε ραφιου επισης θα θελα να μου πεις πως ξεχωριζουν τα Bar code τη κρυα απο την ζεστη κοκα. 5
LOULATRANS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 δεν την παλευετε με τπτ........καμενοι απο χερι ειστε.θελετε ελευθερη αγορα με διατιμημενα προιοντα.....και θελετε και αναπτυξη,καλα που ειναι και η τροικα και θα σας βαλει στον ισιο δρομο. στα κατεψυγμενα,το κοστος ψυξης ειναι μεσα στην τιμη....ντεν καταλαβαινει απο κοστολογιος???????????
rezoma Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 κοψε τη κοκα ειτε ειναι ψυγειου ειτε ραφιου επισης θα θελα να μου πεις πως ξεχωριζουν τα Bar code τη κρυα απο την ζεστη κοκα. Ενδεχομενος να τους εχουν κολλησει αλλο ΒarCode επανω....
Gtr34 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αλλο το περασμενο στο τελικη τιμη και αλλο το επιλεκτικο αυξηση στο ταμειο μαλλον ντε ντιαβασε το θεμα . 2
rezoma Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Αλλο το περασμενο στο τελικη τιμη και αλλο το επιλεκτικο αυξηση στο ταμειο μαλλον ντε ντιαβασες το θεμα . Το διαβασα το θεμα, απλα απαντησα σε ερωτηση του Ntinaras σχετικα με τα bar codes ασχετη με την περιπτωση του TS. Την γνωμη μου για το θεμα την ειπα. Το ποσο θα το πουλαει ειναι επιλογη του καθενος.....το θεμα ειναι στο οτι αλλο εγραφε ο τιμοκαταλογος στο ψυγειο και αλλο του χρεωσαν στο ταμειο. Εκει ειναι η παραβαση, και αν ηθελε θα μπορουσε να παει να βγαλει φωτογραφια το τιμοκαταλογο, μετα να ζητησει αποδειξη απο το μαγαζι και τελος τηλεφωνο στο 1517.
firewalker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Το νερό δεν είναι υποχρεωμένοι το καλοκαίρι να το έχουν σε ψυκτικούς θαλάμους; Έχω πάει σε τυροπιτάδικο και ζήτησα μπουκάλι εκτός ψυγείου και δεν είχε. Μου είπε αν τα βρουν εκτός ψυγείου "τσεκουρώνουν".
Gtr34 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 sorry rezoma , η απαντηση μου αφορουσε το μυνημα πανω απο το δικο σου , λαθος μου που δεν επελεξα παραθεση.
spacecowboy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 καλα,πρωτη φορα το ακουτε το περι ψυξης????στο καρφουρ,απο τοτε που ανοιξε,πουλαει την κοκα ψυγειου πιο ακριβα απο αυτην στο ραφι.οχι σε ολα τα υποκαταστηματα αλλα σε αυτα που παω το βλεπω.και τα περι αγορανομικης που κολλανε οταν δεν το πουλαει πολυ ακριβοτερα?50 λεπτα το εναμισαρι λιτρο και σε τουριστικο μερος??και ζοριζεστε?ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ........... επειδη εργαζομαι σε carrefour μπορω να σου πω οτι το barcode ειναι 1 και ιδιο εντος και εκτος ψυγειου, δεν θα μπορουσε η κοπελα στο ταμειο να το χτυπησει (σε αλλη τιμη) και να ηθελε οποτε μην λες οτι νανε...και μην λες το οτιδηποτε απλα για να "make a point" περιμενω παντος περισοτερες πληροφοριες ως προς το ποιο carrefour ειναι αυτο που το κανει αυτο...θα το δωσω στεγνα και εγω μαζι με σενα αν ισχυει..
militarist Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 κλασικοι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ, οι μεν που μας εκθετουν οσο δεν παει σε τουριστικες περιοχες και οι τουριστες δεν ξαναερχονται και μετα απορουμε γιατι μασ βριζουν στο εξωτερικο..... και οι αλλοι με το στυλακι το '' μα καλα και εσυ για 10 λεπτα κανεις ετσι?? ...να μην αγοραζες..'' και αλλες τετοιες δουλοπρεπεις αποψεις, τετοιες αποψεις μας φτασαν ως εδω.... χαιρομαι που εχω φυγει απο Ελλαδα ... Το μόνος λάθος φίλε μου ήταν πως δεν του έκανες αμέσως καταγγελία... 2
SpirtouLisS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Το νερό δεν είναι υποχρεωμένοι το καλοκαίρι να το έχουν σε ψυκτικούς θαλάμους; Έχω πάει σε τυροπιτάδικο και ζήτησα μπουκάλι εκτός ψυγείου και δεν είχε. Μου είπε αν τα βρουν εκτός ψυγείου "τσεκουρώνουν". δεν εχω ακουσει ποτε κατι τετοιο. υπαρχει περιπτωση να εχουν βαλει καμια κανουργια αγορανομικη διαταξη οτι εφοσον ανοιχτει η ζελατινα ολα τα νερα θα πρεπει να μπουν στο ψυγειο και να μην μεινουν καποια εξω. δε μπορεις να υποχρεωσεις τον αλλον που εχει στοκ 20-30 συσκευασιες 6αδες 1.5λιτρο ή 24αδες μισολιτρο να τις εχει στο ψυγειο. ειναι αδυνατον. και επισης εφοσον τα εμφιαλωμενα νερα εχουν πανω τους ημερομηνια ληξης 1 ετους νομιζω οτι ειναι και βασει νομου ασφαλη ακομα και αν μεινουν εκτος ψυγειου εφοσον δεν εκτιθενται σε αμεση ηλιακη ακτινοβολια και ειναι καλα αποθηκευμενα σε αποθηκη και λιγοστο φως. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα