Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως, το θεμα με το ψυγειο το εχω αντιμετωπισει κι εγω σε πολλα παραλιακα σ/μ, περισσοτερα των οποιων δεν λειιτουργουν με barcode αλλα με απλες ταμειακες. Και το εχω αντιμετωπισει πολλες φορες, οχι μια και δυο.

Απο κει και περα, πιστευω το θεμα εχει μπλεχτει (για μια ακομη φορα οπως γινεται παντα, αλλιως δε θα λεγομασταν ινσομνιακς).

Η ουσια του θεματος, δεν ειναι το αν χρεωνει ή οχι παραπανω για την ψυξη, γουστο του και καπελο του. Η ουσια ειναι οτι δεν αναγραφεται σε ταμπελα εξω απο το ψυγειο, ωστε να εισαι ενημερος πριν φτασεις στο ταμειο. Ολα τα αλλα ειναι να χαμε να λεγαμε.

Σ/μ δεν ειναι υποχρεωμενο να εχει νερο στο ψυγειο, που τα ακουσατε αυτα. ΚΑτεβαζει ο αλλος στο λιντλ 10 παλετες νερο που "φευγουν" σε μια μερα, και θα στις βαλει στο ψυγειο; Το οτι υπαρχουν καποια σ/μ που εχουν και ψυγεια, ειναι δικαιωμα τους, αλλα οχι υποχρεωση τους.

• Like 1
Δημοσ.

μην λαικιζετε.

50 ποστ μονο ενας εδωσε αγορανομικη διαταξη που εννοειτε δεν ισχυει στην προκειμενη περιπτωση γιατι δεν ειναι χωρος που δεν μπορει να λειτουργησει ο ανταγωνισμος= στα "κυλικεια".(Κυλικεία Πλοίων, νοσοκομείων, αθλητικών χώρων, αεροδρομίων, αρχαιολογικών χώρων, αθλητικών χώρων, επιβατικών αμαξοστοιχιών, κινηματογράφων, θεάτρων, σταθμών υπεραστικών λεωφορέιων, ιδρυμάτων Ανώτερης και Ανώτατης Εκπαίδευσης )

οποτε σιγουρα νομμιμος ειναι ακομη και αν ειχε πολ/σια τιμη.αν ειναι ηθικο ειναι αλλο θεμα.

αν δεν κανω λαθος ουτε στα περιπτερα υπαρχει πλαφον στο νερο.

υ.γ. ο σαρωνικος δεν ειναι τοσο οικονομικος προορισμος(αλλο κοντινος και αλλο φτηνος).γι αυτο αλλωστε και τα περισσοτερα νησακια εχουν φτιαξει μαρινες.

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο φαινόμενο το αντιμετώπισα και σε ένα paki-store (ψιλικατζίδικο) στην Βαρκελώνη.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, αν είναι Ελληνική πατέντα την οποία εφάρμοσαν οι Paki και στην Ισπανία (ε δεδομένα από δω θα μπούκαραν για να φτάσουν εκεί....) ή αν συνηθίζεται γενικότερα στην Ευρώπη;

Δημοσ.

Εγω πάντως θυμάμαι παλιότερα πριν απο bar codes όταν κολούσαν αυτοκόλλητες τιμές να βάζουνε σε μερικες δραχμες παραπάνω σε προιοντα ψυγειου πχ coca cola σε αντιθεση με τα του ραφιου (μιλαμε για εποχες που αγοραζα Τι & Τι) σε μεγαλο μαρκετ.

Βεβαια εκεινες τις εποχες ο κοσμος ηταν πιο απασχολημενος με σοβαρα θεματα οπως η στηριξη στον αντρικο, οχι να καταγγειλλει την αντισυνταγματικοτητα της διαφορετικης τιμης για υπηρεσια ψυξης ή delivery.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν έχω νέα απο το θέμα. Αρχικά να πω πως είχα στείλει το εξής e-mail στην Proton που δεν έλαβα ποτέ απάντηση!

Καλησπέρα σας.

Μετά απο περιστατικό που μου συνέβη σε δικό σας υποκατάστημα στην περιοχή Αγίας Μαρίνας της Αίγινας και έχω αναφέρει στο site Insomnia.gr όπου μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ( http://www.insomnia.gr/topic/491973-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%BF-%CE%BD%CE%B5%CF%81%CF%8C-%CF%83%CF%84%CE%BF-super-market-proton-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CE%AF%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CF%88%CE%B1%CE%BD%CE%B5/ ) θα ήθελα να έχω μια ποιο επίσημη απάντηση.

Με λίγα λογια, θα με ενδιέφερε να μάθω αν υπάρχει κάποια διαφορετική τιμολογιακή πολιτική στα εμφιαλωμένα νερά που βρίσκονται εντός και εκτός ψυγείου.

Ευχαριστώ.

Παρόλα αυτά σίγουρα του κάνανε παρατήρηση γιατί πήγα ξανά το ΣΚ Αίγινα και πέρασα απο κει.

Πήρα ένα μπουκάλι νερό και όταν πήγα να τον πληρώσω (σημείωση: μάλλον είναι ιδιοκτήτης) του έδωσα αμέσως 50cents, δηλαδή την τιμή που αναγράφει το ψυγείο.

Με το που τα είδε λέει με ύφος " τσάμπα το παίρνετε το νερό στην Αίγινα, στην Αθήνα πιο ακριβό είναι!!!". Δεν του έδωσα σημασία και έφυγα. Σε φίλους που πήγαν επίσης τους χρέωσε κανονικά. 

Τα σχόλια δικά σας!! :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...