HERTHAN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιος αλλος ειναι με Λιθουανια σημερα για να εχει και λιγο ενδιαφερον ο τελικος?
Chrisxxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιος αλλος ειναι με Λιθουανια σημερα για να εχει και λιγο ενδιαφερον ο τελικος? Κανεις. Γενικα τη συμπαθω τη Λιθουανια αλλά φετος θελω Γαλλια, το αξιζουν. Φιλιππε μπορει να ειμαστε λιγοτεροι αλλά πανω απο ολα στις ψηφοφοριες μετραει το παρασκηνιο που ειμαστε ακομα ισχυροι και αν θελουμε τη wildcard την παιρνουμε για πλακα. Επίσης στο τηλεοπτικο συμβολαιο - πακετο μετράνε τα παιχνιδια που θα αγορασεις και ο ΟΤΕ TV ειχε παρει απο τα μεγαλύτερα πακετα. Τελος, η Ελλαδα στο μπασκετ ειναι δυναμη, δεν μενει εξω απο καμια τουρκια - ρωσια ή κινα, αν θελει τη Wildcard την παιρνειχωρις ιδιαιτερο αγχος, το θεμα ειναι τι θα αποφασισει ο σωληνας.
HERTHAN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τι κανεις εσυ εκπροσωπεις ολους τους υπολοιπους?<br> Ολοι με την Λιθουανια ειναι ακομα και οι Γαλλοι.
Anubis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Τι κανει ο μπατουμ σημερα! Ημουν σιγουρος για σενα καζλαουσκας!
walkerr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Για ποιο λογο ακριβως? Για τον Βασιλη τον Σπανουλη, το ομορφοπαιδο τον ΝικοΖηση και το greek souvlaki? Και αντε και μας δωσανε την προσκληση. Πιστευετε οτι η ελληνικη ομοσπονδια θα δωσει μισο μυριο ευρω σε τετοιες εποχες για ενα no-way σκοπο (δηλαδη να παμε και να κανουμε οτι κανουμε εδω και 2-3 χρονακια με τη συγκεκριμενη ομαδα?). Σιγα, εχει ο θεος ως το 2015 (που ξαναεχει Ευρωμπασκετ), βιασυνες σωνει και καλα τωρα για το Μουντομπασκετ...Να ξεκουραστουν και οι αστερες μας ενα καλοκαιρι πια, αφου βλεπετε και βλεπουμε οτι δεν το τραβαει η ορεξη τους και πολυ... Μεγαλο παθος και μανια εχεις κατα του Σπανουλη... Ποτε θα ανακοινωθουν οι αγριοκαρτες? Αν παντως δωσουν σε Βραζιλια ή Τουρκια και οχι σε Ελλαδα θα ειναι μεγα σκανδαλο. Καποιοι απο δω βεβαια θα πανυγηρισουν
HERTHAN Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Πεταει σημερα παιζει και για τον Παρκερ.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 E, που παει και αυτος με τον Σειμπουτις... Απιστευτη η Γαλλια, θα ηθελα να παει ποντο - ποντο το παιχνιδι αλλά με τετοιο μπασκετ δεν με χαλαει η μεγαλη διαφορα.. Παντως ελαχιστοι τελικοι έχουν λήξει στον ποντο, σχεδον παντα καποια ομαδα κερδιζει ανετα, οι ημιτελικοι εχουν το θεαμα συνηθως.
washcloud Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ξέρεις εσύ τον Βασιλακό να θέλει να κρυφτεί ρε Χρήστο; Άσε που η χαρά δεν τον αφήνει... Σιγά μην έχουν όρεξη χρεωθούν αυτός και οι πέριξ του τέτοια "αποτυχία" (ζωντανούς θα τους φάνε). Όσο για τα λεφτά, είναι θέμα, αλλά υπάρχουν και οι χορηγίες. Και δεν έχω ιδέα τί κάνει λομπιακά η ΕΟΚ, αλλά η ομάδα με ό,τι αποτελέσματα έχει φέρει τα τελευταία χρόνια, έχει νομίζω ακυρώσει το όποιο τυχόν σχετικό αβάντζο (συν τα κατά καιρούς σκάνδαλα και σκανδαλάκια μας - μέσα μέχρι και οι ουγκαούγκα των γηπέδων μας). Γενικά το "άνετα μπορεί αν θέλει" μου θυμίζει "φέτος μπορούμε για μετάλλιο, φτάνει να το πιστέψουμε"... Αν χαίραμε εκτιμήσεως, ακόμη και στις διαιτησίες και στα προγράμματα αγώνων θα βλέπαμε κάποιο χάιδεμα. Καμμία σχέση όμως... Καλύτερα να παίρνανε αποφάση για ριζική αναδιοργάνωση σε ομοσπονδία και ομάδα, παρά να έρθει "με το στανιό". Αλλά έστω κι έτσι, το θέμα είναι να γίνει, και δεν βλέπω να το γλυτώνει. Κανείς. Μόνο να μην αλλάξουν οι διάφοροι Μανωλιώδες και βάλλουν αλλιώς ρούχα.
EKTELESTES Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Αν συνεχιστεί αυτή η απίστευτη 70% ευστοχία των Γάλλων, θα μιλάμε για ΤΣΟΝΤΑ. Ξεσκίστηκαν. Για να δούμε.
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 εγω στην αρχή ήμουν με τους Γάλλους πριν αρχίσει το ματς αλλά αφού βλέπω το ματς δύσκολα γυρίζει ,τώρα είμαι με τους Λιθουανους.συν το σκεπτικό ότι είναι μια χώρα μόλις 2 εκατομμυρίων
walkerr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ποιος το περιμενε πριν 20 χρονια οτι η Γαλλια καποτε θα επαιρνε Γιουρο... Θα μου πεις βεβαια οτι Γιουρο πηρε και η Γερμανια(1993).
PostHelper Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ο Κλειζα τι επαθε και δεν μπαινει? ΥΓ: Γιουρο εχει παρει και η Αιγυπτος οποτε δεν ειναι να απορεις για την Γαλλια.
walkerr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το 1949 ακομα και οι κανονες ηταν διαφορετικοι. Ασε που συμμετειχαν μονο 7 ομαδες (Αίγυπτος, Γαλλία, Ελλάδα, Τουρκία, Ολλανδία, Συρία, Λίβανος).
Chrisxxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Το αν θελει πηγαινει στο αν εχει χρηματα γιατι η κανουλα εχει κλεισει για τις ομοσπονδιες και ερχονται νεες μειώσεις. Απο εκει και περα ο προεδρος της Fiba Europe και κολητάρι του Στανκοβιτς αν και εχει μεινει πισω σε σχεση με παλιοτερα χρονια οποτε η Ελλαδα χρειαστηκε κατι το πήρε (προολυμπιακο το 2008 κλπ) ειναι καθαρα θεμα χρηματων, αν θελει να ξοδεψει ή οχι.. Επειδη αν δεν παει παγκοσμιο θα εχει προκριματικα, γνωμη μου ειναι ότι θα διεκδικησει τη θεση και θα την παρει. Τωρα σχετικα με τον Βασιλακοπουλο, που καλα κανουμε και τον βριζουμε και καποτε πρέπει να αποχωρήσει, εχει προσφερει παρα πολλα στο Ελληνικο μπασκετ, απο το '80 ακομα. Εχει δουλεψει υπογεια, μελος του μπατσοκ αλλωστε, ξερει απο αυτα και εχει πετυχει παραγοντικά παρα πολλα πραγματα. Αποκορυφωμα η προεδρια στη Fiba Europe οπου η Ελλάδα για μια 10ετια έκοβε και εραβε (μην τα ξεχναμε αυτα). Εχει ακομα και ονομα και γνωριμιες. Σχετικα με την Ελλαδα και τις επιτυχιες αποτυχιες βρισκεται σε πολυ καλύτερη κατασταση απο καθε αντιπαλο ωστε να φοβαται μηπως παρουν αλλοι τη wild card λογω προσφατων επιτυχιων τους.. Οσο και να το ψηριζετε μονο Ισπανια και ΗΠΑ εχουν να επιδειξουν κατι πολυ καλύτερο ενώ βρισκεται στο ιδιο επιπεδο με Γαλλια και Αργεντινη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα