CROM271 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Θες να παρουμε τα παιχνιδια στην εθνικη ενα ενα για το διαπιστωσεις το μετριο? Θα κουραστουμε στο ψαξιμο αλλα θα το δεις. Εσενα μπορει να σου εχει μεινει μονο το βαλτο αγορι μου (αθλιος κατα τα αλλα σε αυτον τον αγωνα) και 2-3 ακομα που επαιξε καλα αλλα στα περισσοτερα ηταν μετριος ή κακος. Αν καποιοι μενουν μονιμα και συγκεντρωνουν τις προυποθεσεις του νομου ας παρουν την υπηκοοτητα. Γιατι αυτο πρεπει να σε δυσαρεστει? Εκατομμυρια ελληνες εχουν παρει υπηκοοτητα αλλων κρατων. Ποτε ειπα πως με δυσαρεστει αυτο? Εγω αυτο που ειπα ειναι πως οι προυποθεσεις για υπηκοοτητα πρεπει να ειναι αυστηρες οπως και ειναι. Ισως να θελω λιγο παραπανω αυστηρες εγω αλλα ετσι και αλλιως αυστηρες ειναι. Γιατι θα υπαρξει προβλημα? Οταν γινονται οι ελληνες αμερικανοι, υπαρχει προβλημα για την Αμερικη? Στο εξηγησα πριν. Η ελλαδα ειναι ειδικη περιπτωση. Δεν μπορει εκ των πραγματων να δινει τοσο ευκολα υπηκοοτητα οπως π.χ. η Γερμανια ή η ελβετια. Παρολ αυτα ακομα δε μας ειπες ΓΙΑΤΙ ο μανικετοκουμπο δεν εδικαιουντο να γινει ελληνας. Εισαι νομικος και ξερεις τις προυποθεσεις? Ελεγξες τα χαρτια του και τα βρηκες ελλειπη? Το ξερω γιατι υπαρχουν αντιστοιχα ατομα με τις ιδιες προυποθεσεις που εχει ο μανικετοκουμπο (γεννηθηκαν εδω πηγαν σχολειο κλπκλπ) και δεν μπορουν να παρουν υπηκοοτητα. Διαβασε και αυτο ας πουμε http://www.iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=12591:karteros-antetokoubo&catid=71:dr-kinitopoiisis&Itemid=278 Δεν συμφωνω με τα γραφομενα του τυπου απο το παραπανω link βεβαια. Εγω ειμαι υπερ να δινεται επιλεκτικα η υπηκοοτητα αν ειναι καλο για το εθνικο συμφερον. Και οπως ειπα δεκαδες φορες ηθελα και χαιρομαι που ο μανικετοκουμπο πηρε υπηκοοτητα. Αλλα την υπηκοοτητα την πηρε επιλεκτικα και δεν θα την επαιρνε αν δεν επαιζε καλο μπασκετ...
walkerr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ποτε ειπα πως με δυσαρεστει αυτο? Εγω αυτο που ειπα ειναι πως οι προυποθεσεις για υπηκοοτητα πρεπει να ειναι αυστηρες οπως και ειναι. Ισως να θελω λιγο παραπανω αυστηρες εγω αλλα ετσι και αλλιως αυστηρες ειναι. Ε βεβαια σε δυσαρεστει, αφου λες οτι οποιοι παιρνουν την υπηκοοτητα ειναι προβλημα. Στο εξηγησα πριν. Η ελλαδα ειναι ειδικη περιπτωση. Δεν μπορει εκ των πραγματων να δινει τοσο ευκολα υπηκοοτητα οπως π.χ. η Γερμανια ή η ελβετια. Ειδικη περιπτωση γιατι? Επειδη ειμαστε η Αρεια φυλη? Ευκολα δινει υπηκοοτητα η Γερμανια και η Ελβετια? Νομιζω το αντιθετο. Εκει δεν ειναι σκορποχωρι και μπατε σκυλοι αλεστε οπως εμεις. Εχουνε νομους, εχουνε κρατος. Το ξερω γιατι υπαρχουν αντιστοιχα ατομα με τις ιδιες προυποθεσεις που εχει ο μανικετοκουμπο (γεννηθηκαν εδω πηγαν σχολειο κλπκλπ) και δεν μπορουν να παρουν υπηκοοτητα. Υποθεσεις φιλε μου. Σαν αυτες που κανει και ο μπαρμπα Γιανννης ο περιπτερας στη γειτονια μου. Στοιχεια αν εχεις, να μας τα παρουσιασεις.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 20 ποντους στη Ρωσσια οι Σουηδοι, αντιο ζωη για τη Ρωσσια λογικα. Αυτο φανερωνει οτι τα μυαλα πρεπει να παραμεινουν προσγειωμενα μετα το καλο μας παιχνιδι με τους Ρωσσους. Παραμενει αυτοσκοπος η κατακτηση της 1ης θεσης στον ομιλο για ευνοικο πλασαρισμα μετεπειτα. Την Ρωσσια την υπολογιζα για πολλα πριν ανακοινωθουν οι απουσιες, δυστυχως δεν θα τα καταφερει αποτι φαινεται. Σβεντ vs all κατεληξε, με τη διαφορα οτι ο Σβεντ δεν ειναι Ντιρκ
walkerr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Πολλα κουφα αποτελεσματα σε αυτο το euro. Στησιμο λογω Στοιχηματος μου μυριζεται
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Φοβάμαι πως απόψε (?) θα έχουμε το πρώτο δυνατό μας παιχνίδι.
walkerr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ειναι ευκαιρια να κερδισουμε τους αμπαλους τουρκους χωρις Σπανουλη.
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Σας είπα σήμερα πόσο @#$!%έται ο ΑΝΤ1; Όχι; @#$!%έται ο ΑΝΤ1.
Alxnks Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Σας είπα σήμερα πόσο @#$!%έται ο ΑΝΤ1; Όχι; @#$!%έται ο ΑΝΤ1. δεν ειμαι σπιτι και δεν ξερω τι κανουν παλι, αλλα αν μου πεις θα τους παρω τηλεφωνο να τους ξαναριξω καντηλια anyway! σε ενα απο τα τηλεφωνα που τους πηρα τη μερα με τη σουηδια...ζητησα στο κεντρο να μου δωσουν να μιλησω με καποιον να δωσω συγχαρητηρια για την ωραια μεταδοση..με συνδεει: -ναι γεια σας -γεια σας -ηθελα να δωσω συγχαρητηρια για την ωραια μεταδοση αποψε -(με εμφανη χαρα στη φωνη, προφανως περιμενε οτι θα ημουν η οαση στα καντηλια που ειχαν ακουσει)..ευχαριστουμε! -οχι, εγω ευχαριστω, ειδα και λιγο μπασκετ αναμεσα στις διαφημισεις! -α..μαλιστα (εμφανεσταση ξενερα στη φωνη!) (μετα ακολουθησαν τα σχετικα καντηλια!) :lol: 2
CROM271 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Ε βεβαια σε δυσαρεστει, αφου λες οτι οποιοι παιρνουν την υπηκοοτητα ειναι προβλημα. Δεν είπα πως όποιος παίρνει την υπηκοότητα είναι πρόβλημα. Ειπα πως αν δινόταν οι υπηκοοτητες εύκολα θα υπήρχε πρόβλημα. Αν οι προϋποθέσεις για υπηκοότητα είναι αυστηρές (όπως και είναι) δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιον που θα την πάρει. Τώρα από ποιο όνειρο έβγαλες εσυ αυτο το συμπερασμα άλλο θέμα... Ειδικη περιπτωση γιατι? Επειδη ειμαστε η Αρεια φυλη? Ευκολα δινει υπηκοοτητα η Γερμανια και η Ελβετια? Νομιζω το αντιθετο. Εκει δεν ειναι σκορποχωρι μπατε σκυλοι αλεστε οπως εμεις. Εχουνε νομους, εχουνε κρατος. Ρε φίλε χαζός είσαι ή κανείς τον χαζό για να μου σπάσεις τα νευρα; Τι αρεια φυλή και μ@λ@κιες λες; Στο είπα και πριν. Η Ελλάδα είναι πύλη εισόδου μεταναστών. Αν η Γερμανία έχει αυστηρές προϋποθέσεις για την υπηκοότητα εμείς πρέπει να έχουμε δυο φορές πιο αυστηρές. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ελεος με τις χαζομάρες! Ακου αρεια φυλή... Υποθεσεις φιλε μου. Σαν αυτες που κανει και ο μπαρμπα Γιανννης ο περιπτερας στη γειτονια μου. Στοιχεια αν εχεις, να μας τα παρουσιασεις. Δεν είναι καθόλου υποθέσεις. Ξέρω εγώ παιδί αλβανό που έχει γεννηθεί εδω σχολεία κλπ και δεν μπορεί να πάρει υπηκοότητα. Το link το διάβασες που σου εδωσα; Τι λέει εκεί; Μην είσαι τοσο αφελής φιλε μου...
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 δεν ειμαι σπιτι και δεν ξερω τι κανουν παλι, αλλα αν μου πεις θα τους παρω τηλεφωνο να τους ξαναριξω καντηλια anyway! Δεν κανουν. Απλα δεν κανουν. Δεν κανουν μεταδοση...
Caiden Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Καθαρη η μαγνητικη του Σπανουλη. Οποτε μαξ 4 μερες εκτος, και μαλλον επιστροφη με Ιταλια
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Raisport 2 (πιθανως να κλειδωσει την ωρα του αγωνα ομως) και για οσους εχουν συνδρομη στα JSC, JSC sports+2 η εθνικη μας σημερα. Μιλαμε για hotbird παντα.
firewalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Για ποιον το πήραν τότε; Για να δείχνουν μόνο την Εθνική;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα