Eru Iluvatar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Lads γεια χαρά. Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με τη Fortran (είμαι αρχάριος και θέλω να μάθω σιγά-σιγά μόνος μου). Χρησιμοποιώ των Eclipse ως IDE. Ενώ δεν έχω κανένα θέμα με τη C++, όταν πάω να κάνω build μου βγάζει το κάτωθι μήνυμα λάθους: 22:23:26 **** Incremental Build of configuration Debug for project rarara **** make all Cannot run program "make": Launching failed . . . Error: Program "make" not found in PATH Θα με βοηθούσατε πολύ αν μου λέγατε τι να κάνω. Μου έχει πάρει όλη τη μέρα και δεν έχω κάνει τίποτα. Υ.Γ. Στο Λιίνουξ είναι όλα μια χαρά, οπότε πιθανολογώ ότι κάτι λείπει από το MInGW.
Eru Iluvatar Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2013 Lads γεια χαρά. Αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα με τη Fortran (είμαι αρχάριος και θέλω να μάθω σιγά-σιγά μόνος μου). Χρησιμοποιώ των Eclipse ως IDE. Ενώ δεν έχω κανένα θέμα με τη C++, όταν πάω να κάνω build μου βγάζει το κάτωθι μήνυμα λάθους: 22:23:26 **** Incremental Build of configuration Debug for project rarara **** make all Cannot run program "make": Launching failed . . . Error: Program "make" not found in PATH Θα με βοηθούσατε πολύ αν μου λέγατε τι να κάνω. Μου έχει πάρει όλη τη μέρα και δεν έχω κάνει τίποτα. Υ.Γ. Στο Λιίνουξ είναι όλα μια χαρά, οπότε πιθανολογώ ότι κάτι λείπει από το MInGW. Παίδες, δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με το θέμα. Μπόρεσα να τα καταφέρω με τη χρήση του Cygwin, αντί του Mingw. Thanks, and sorry for the inconvenience
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα