Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα παλιο λαπτοπ στο οποιο οταν βαζω το στικακι για να παρω καποια αρχεια. Το στικακι αυτο ειναι 16gb. Γινονται τα εξης:

- Λεει πως εγκατασταθηκε. Παω Ο υπολογιστης μου. Βλεπω να λεει Αφαιρουμενος Δισκος ενω το εχω ονομασει αλλιως. Σε αλλον υπολογιστη δειχνει το ονομα που του εχω δωσει εγω. Παταω διπλο κλικ και μεσα δεν εχει τιποτα ειναι κενο. Δεξι κλικ ιδιοτητες --> 0 byte.

- Παω στην Διαχειριση δισκων πουθενα το φλασακι.

- Παω στην διαχειριση υλικου --> μοναδες δισκων --> το εμφανιζει κανονικα με την ονομασια του και η συσκευη ειναι ενεργη.

- Το φλασακι ειναι σε FAT32.

- Εβαλα ενα φλασακι 2gb το διαβασε και μπορουσα να δω τα περιεχομενα του.

- Εφερε ενας φιλος ενα φλασακι 32gb το διπλασιο απο το δικο μου δηλαδη και επαιξε κανονικα βλεπαμε τα περιεχομενα του.

- Το μονο που δεν διαβαζει ειναι αυτο το 16αρι που εχω και επισης αλλο ενα 16αρι που δοκιμασα Transcend.

- Υπαρχει καποιος τροπος να λυθει το προβλημα που εχω διοτι ειναι παρα πολυ παραξενο.

Δημοσ.

Λοιπον εκανα Γρηγορη διαμορφωση στο Transcend 16gb σε NTFS με μοναδα εκχωρησης 512bytes. Το εβαλα στο λαπτοπ το εδειξε κανονικα με το ονομα που του ειχα βαλει και αρχισα να κανω μεταφορα αρχειων. Ομως μετα απο τρια λεπτα σταματησε βγαζοντας σφαλματα κατω δεξια με κιτρινο θαυμαστικο που ελεγα πολυ αργη η μεταφορα και δεν ολοκληρωθηκε. Πηγα Ο υπολογιστης μου ανοιξα παλι το φλασακι να δω μεσα και ηταν κενο. Το εβαλα σε αλλο pc και ειχε παρει καποια αρχεια. Μηπως πρεπει να του κανω κανονικη διαμορφωση;;; Μηπως πρεπει να πειραξω και κατι αλλο στις ρυθμισεις διαμορφωσης οπως παραδειγμα το μεγεθος εκχωρησης;;; Οι θυρες του λαπτοπ δεν ειναι usb 2.0 και βγαζει σχετικο μηνυμα οταν το συνδεω. Ομως πως ειναι δυνατο να μπορεσε ο αλλος να μεταφερει 10gb απο το φλασακι του στο λαπτοπ αυτο και εγω με τα 16 να μην κανω δουλεια;; Τι αλλο παιζει να ειναι;;; Ευχαριστω πολυ φιλε spank για το ενδιαφερον.

Δημοσ.

Βάλε παλι ntfs με κανονική διαμόρφωση οχι την αργή και στο μέγεθος εγχώρηση βαλε 4096 bytes ετσι το εχω στο δικό μου το 16αρι transcend, αλλιως αμα δεν λειτουργεί και ετσι μηπως τελικά εχει πρόβλημα το στικακι

Δημοσ.

Εννοεις με γρηγορη διαμορφωση. Ενταξει θα το κανω. Δεν εχει το στικακι προβλημα για σε πολλα pc που το δοκιμαζω δουλευει μια χαρα. Ασε που εχω αλλο ενα 16αρι xlyne και κανει τα ιδια στο συγκεκριμενο λαπτοπ

Εκανα το xlyne NTFS με 4096 και με αργη διαμορφωση και στο Ο υπολογιστης μου το εμφανιζει με το ονομα του αλλα παλι 0byte. Θα δοκιμασω τωρα και το transcend....

Δημοσ.

το κατεβαζω τωρα ευχαριστω πολυ. εχω windows xp home

Μια παρατηρηση εβαλα το προγραμμα και πατησα quick format  και αμεσως start. Μου εμφανισε μηνυμα The device is write-protected. επειτα πατησα και το compression και αρχισε κανονικα η διαμορφωση. Επισης κατι που δεν ανεφερα πριν. Οταν εβαζα το στικακι στο λαπτοπ που εχει το προβλημα μου εβγαζε στο κιτρινο θαυμαστικο κατω δεξια και ενα μηνυμα απετυχε η μεταφορα η κατι τετοιο στον προορισμο $secure/sds καπως ετσι. Το ιδιο κανει και τωρα

Δημοσ.

Χμμμ δεν ξερω τι αλλο να σου πω ... μηπως ειναι θέμα λειτουργικού τώρα αφου λειτουργεί σε αλλο υπολογιστή κανονικά

Δημοσ.

Θύμησε μου το usb stick λειτουργει κανονικά σε αλλο υπολογιστή ετσι ? αν ναι οποτε αφήνουμε το στικάκι

Αφου εχουν δοκιμάσει πολλα χωρίς αποτελεσμα μπορείς να δοκιμάσεις και ενα live cd με linux απλα να κανεις boot και να δεις αν και εκει εχει πρόβλημα ..... αν οχι τοτε εχουν θέμα τα windows

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...