Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για στειλε τις 4 εικονες μπας και κανω κανα μαγικο

ε... 3ις είναι (βασικά μία είναι :P )

Δοκίμασε με αυτον τον κωδικα.

Προσθετεις ενα αλλο button και στο click του αλλαζεις το checkBox που με τη σειρα του αλλαζει το Enabled/Disabled

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
        CheckBox1.Checked = Not CheckBox1.Checked
    End Sub

Με αυτόν τον τρόπο δουλεύει....

Το θέμα είναι ότι οι τιμές που χρειάζομαι να αλλάζουν γίνονται με αυτό το κουμπί και με ένα ακόμη αντίστοιχο... οπότε δύσκολακι...

καλά μην σκας ... αντί για disable θα το κάνω hide

Δημοσ.
Public Class Form1

Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    End Sub

Private Sub CheckBox1_CheckedChanged(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles CheckBox1.CheckedChanged
        Next_button1.Enabled = CheckBox1.Checked
    End Sub

Private Sub Next_button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Next_button1.Click
    End Sub
End Class

το δοκιμάζω σε αυτή την απλή φόρμα... αν πατήσω το button1 μια χαρά το κάνει γκρίζω το κουμπί...

αν πάλι πατήσω το next_button1 (που είναι αυτό που θέλουμε να γίνει disable) ναι μεν γίνεται disable αλλά αλλάζουν χρώμα μόνο τα γράμματα του κουμπιού

Δημοσ.

Αφαιρεσε μια τα αλλα 4  MouseEnter , MouseDown, MouseLeave, MouseUp events που εχεις στην class Next_Button.

Εχω την εντυπωσει οτι βαζει την εικόνα που εχεις για καποιο απ αυτα (πιθανον MouseUp) αφου ειναι το ποντικι πάνω τους. 

Δημοσ.

Αφαιρεσε μια τα αλλα 4  MouseEnter , MouseDown, MouseLeave, MouseUp events που εχεις στην class Next_Button.

Εχω την εντυπωσει οτι βαζει την εικόνα που εχεις για καποιο απ αυτα (πιθανον MouseUp) αφου ειναι το ποντικι πάνω τους. 

Αυτό ακριβώς φταίει... οπότε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.... βλακεία...

Δημοσ.

Στο MouseUp (η και στα άλλα) βαλε συνθήκες αν ειναι Enabled/Disabled... 

Οταν ειναι Disabled δεν "ακουει" ayta ta events

Είσαι μεγάλος!!!

Δεν θα το σκεφτόμουν εγώ ποτέ... (πολύ προγραμματιστικό μυαλό όπως βλέπεις)

Δημοσ.

Τώρα πάλι κάτι άλλο... αν ας πούμε πατήσω το κουμπί και εμφανίζω msgbox μετά το κλείσιμο του messagebox το κουμπί παραμένει στην "hover" κατάσταση και πρέπει να περασω από πάνω το ποντίκι για να επανέλθει... ξέρει κανείς τι μπορεί να παίζει... αυτά τα κουμπιά την ψυχή μου έφαγαν :P

Δημοσ.

Παιδιά τώρα δεν μου το κάνει πλέον... ίσως λόγω του .hover event που πρόσθεσα στον κώδικα... αλλά δεν ξέρω κιόλας!!!! :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...