Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω εναν εξωτερικο σιτγκατε σε θηκη ο οποιος ενω συνεδω με usb δεν τον εμφανιζει...Δοκιμασα και να τον βαλω απευθειας στον πυργο αλλα και παλι δεν δειχνει τιποτα σαν να μην υπαρχει δλδ..Προφανως καηκε..Το θεμα ειναι οτι εχω μια ελπιδα διοτι δεν ακουγεται ο ηχος χρατς χρατς οταν δουλευει..Αυτος ο ηχος ακουγοταν σε εναν παλιο δισκο που ειχε πεσει και ξερω οτι χαλασε σιγουρα...Σε αυτον ακουγεται κανονικος ηχος λειτουργιας αλλα δεν εμφανιζει τπτ..Υπαρχει περιπτωση να επανελθει?

Δημοσ.

Eχει συστημα αρχειων ο σκληρός;

Ειναι δλδ σε FAT32, NTFS κτλπ;

Μηπως ειναι unallocated?

Για τσεκαρε με κανενα προγραμμα; ή με αυτο των windows.

Δημοσ.

Κανε οτι ειπαν τα παιδια πιο πανω.Τι λογισμικο εχεις;Γιατι ενος φιλου ενας seagate εξωτερικος εμφανιζοταν σε windows xp ενω σε windows 7 και 8 οχι...

Δημοσ.

Παιδια οταν τον συνδεω δεν μου τον εμφανιζει καν σαν εξωτερικη συσκευη...Οποτε πως να κανω αυυτα που λετε?Εχω windows 7 και 8 και εμφανιζοταν και στα 2 ..τωρα πουθενα

Δημοσ.

Θα κάνει ένα δεξι κλικ στον υπολογιστή μου ->διαχείριση ->διαχείριση δίσκων ,εαν θέλεις ανέβασε μας και μια φωτογραφία να δούμε τι γίνεται .Εαν δεν ακούς κατι περίεργο μπορεί να έχει πρόβλημα και η πλακέτα του για την ώρα δες αυτο που είπαν τα παιδιά παραπάνω και βλέπουμε.

Δημοσ.

To καλώδιο sata το έλεγξες;

Μπας και λειτουργεί μόνο του ρεύματος γι αυτό ακούς "γρουτς γρουτς"

Δημοσ.

Τον βαζω και απο σατα και απο θηκη και δεν τον βισκει καν...Ο ηχος που ακουγεται ειναι σαν να λειτουργει κανονικα (δεν κανει δηλαδη γρατσ-γρατσ και τον κλασικο αποκοπτομενο θορυβο ποου παει να ξεκινησει να κανει γρατσ και μετα σταματαει σαν εχει χαλασει...ετσι εκαναν οι παλιοι καμενοι μου...)

Θα κάνει ένα δεξι κλικ στον υπολογιστή μου ->διαχείριση ->διαχείριση δίσκων ,εαν θέλεις ανέβασε μας και μια φωτογραφία να δούμε τι γίνεται .Εαν δεν ακούς κατι περίεργο μπορεί να έχει πρόβλημα και η πλακέτα του για την ώρα δες αυτο που είπαν τα παιδιά παραπάνω και βλέπουμε.

Η πλακετα λεγοντας αυτο διωρθωνεται?Υπαρχει πειπτωση να σωσω κανενα αρχειο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...