gogosbmx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Γειά σας. Μόλις αγόρασα ενα δικτυακό σκληρό ( http://www.seagate.com/external-hard-drives/portable-hard-drives/wireless/wireless-plus/ ) που συνδέετε μόνο με wifi και μετά μέσω του προγράματος που έχει απο το pc ή απο το ios ή android συνδέεσαι και στο ίντερνετ. Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ στο δικό μου router. Δοκίμασα στου γείτονα και συνδέεται κανονικά και βλέπω ασύρματα και τα δεδομένα μου στον σκληρό και έχω και ίντερνετ. Το router που έχω είναι της ZTE μοντέλο zxv10 πού δίνει η wind. Το site της εταιρείας λέει να κάνεις κάποια ρύθμιση στο router αλλά σου έχει για παράδειγμα ένα dlink ( http://knowledge.seagate.com/articles/en_US/FAQ/005686en?language=en_US ) Καμία βοήθεια κανείς? Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr Marley Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Αν ψάξεις καλα μεσα στο ρουτερ σου θα βρεις αυτο που σου διχνει και το παραδειγμα.Tο UPnP βρες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogosbmx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Το έχω βρεί αυτό και είναι τσεκαρισμένο enable Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr Marley Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 και?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogosbmx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 και τίποτα, δεν συνδέεται ????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr Marley Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Αυτό με το Μulticast streaming το βρήκες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gogosbmx Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δεν υπάρχει μέσα στο μενού του router Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dr Marley Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 το firewall δοκίμασες να το απενεργοποιησης? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα