yannis27gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μετά από μερική χρήση μπορώ να πω τα εξής: Οι πατάτες δεν γινονται κριτσανιστές -όπως αρέσκεται να τις ζητάει η κόρη μου- αλλά ένα περίεργο μίγμα βραστοψητές. Γευστικές είναι αλλά σε τίποτα δε θα τις έλεγα τηγανητές. Μπορεί να μαγειρέψει πολλά φαγητά με ελάχιστο λάδι κάνοντας τα πιο ελαφρια. Σε γενικές γραμμές το θεωρώ μια πετυχημένη αγορά αφού μας δίνει επιπλέον δυνατότητες μαγειρέματος αλλά ταυτόχρονα το κατηγορώ γιατί η διαφήμιση είναι παραπλανητική και σου δίνει την εντύπωση ότι θα έχεις το ίδιο αποτέλεσμα π.χ. στις τηγανητές πατάτες, με ένα κλασικό τηγάνι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Πριν βάλεις τις πατάτες τις άφησες 5~10 λεπτά πάνω σε μια πετσέτα να στεγνώσουν καλά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μαλλον ειχαν πολυ νερο Γιαννη οι πατατες.. Πρεπει οπως λεει και ο φιλος απο πανω να τις αφησεις σε μια πετσετα ή χαρτι κουζινας κανενα 10 λεπτο ωστε να απορροφηθει το νερο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δεν ξερω αν έγινε κάτι τέτοιο γιατί μαγείρεψε η γυναίκα μου αλλά είμαι βέβαιος ότι δεν το έκανε. Θα ξαναδοκιμάσω και θα ενημερώσω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αν τις αφήσετε δέκα λεπτά, θα κρυώσουν και δε θα τρώγονται...για να φύγει το πολύ λάδι, δε χρειάζεται περισσότερο από μισό λεπτό πάνω σε απορροφητικό χαρτί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αν τις αφήσετε δέκα λεπτά, θα κρυώσουν και δε θα τρώγονται...για να φύγει το πολύ λάδι, δε χρειάζεται περισσότερο από μισό λεπτό πάνω σε απορροφητικό χαρτί. εννοούν πριν το μαγείρεμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 εννοούν πριν το μαγείρεμα. Α, καλά! Ό,τι θέλω καταλαβαίνω! Για νερό λένε οι άνθρωποι, για λάδι διαβάζω εγώ! (Μια και το είπες, αυτή η διαδικασία χρειάζεται και όταν τις τηγανίζουμε με τον κλασσικό τρόπο, ή μόνο όταν χρησιμοποιούμε αυτό το «ειδικό» σκεύος; Διότι εγώ μέχρι τώρα, μόνο ένα στράγγισμα στο τρυπητό για τα μακαρόνια τους κάνω και τις ρίχνω στο καυτό λάδι αμέσως, χωρίς ποτέ να έχουν γίνει έτσι όπως λέει ο φίλος. Το αντίθετο μάλιστα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arianos16 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Α, καλά! Ό,τι θέλω καταλαβαίνω! Για νερό λένε οι άνθρωποι, για λάδι διαβάζω εγώ! (Μια και το είπες, αυτή η διαδικασία χρειάζεται και όταν τις τηγανίζουμε με τον κλασσικό τρόπο, ή μόνο όταν χρησιμοποιούμε αυτό το «ειδικό» σκεύος; Διότι εγώ μέχρι τώρα, μόνο ένα στράγγισμα στο τρυπητό για τα μακαρόνια τους κάνω και τις ρίχνω στο καυτό λάδι αμέσως, χωρίς ποτέ να έχουν γίνει έτσι όπως λέει ο φίλος. Το αντίθετο μάλιστα...) Χωρίς να ξέρω, του λένε λογικά να το κάνει έτσι λόγο του ότι έχει πολύ λίγο λάδι στο σκεύος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Α, καλά! Ό,τι θέλω καταλαβαίνω! Για νερό λένε οι άνθρωποι, για λάδι διαβάζω εγώ! (Μια και το είπες, αυτή η διαδικασία χρειάζεται και όταν τις τηγανίζουμε με τον κλασσικό τρόπο, ή μόνο όταν χρησιμοποιούμε αυτό το «ειδικό» σκεύος; Διότι εγώ μέχρι τώρα, μόνο ένα στράγγισμα στο τρυπητό για τα μακαρόνια τους κάνω και τις ρίχνω στο καυτό λάδι αμέσως, χωρίς ποτέ να έχουν γίνει έτσι όπως λέει ο φίλος. Το αντίθετο μάλιστα...) Αν τις ρίξεις βρεγμένες στο καυτό λάδι θα πεταχτεί έξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Αν τις ρίξεις βρεγμένες στο καυτό λάδι θα πεταχτεί έξω Από τη στιγμή που τις έχω περάσει από το τρυπητό, δε μού έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Το πρόβλημα δεν είναι η ποσότητα του λαδιού, είναι πως λόγω του τρόπου λειτουργίας της, χρειάζεται να είναι κλειστό από πάνω με αποτέλεσμα το νερό να παγιδεύεται σε μορφή υδρατμών και να τις κάνει γιαχνί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Α, καλά! Ό,τι θέλω καταλαβαίνω! Για νερό λένε οι άνθρωποι, για λάδι διαβάζω εγώ! (Μια και το είπες, αυτή η διαδικασία χρειάζεται και όταν τις τηγανίζουμε με τον κλασσικό τρόπο, ή μόνο όταν χρησιμοποιούμε αυτό το «ειδικό» σκεύος; Διότι εγώ μέχρι τώρα, μόνο ένα στράγγισμα στο τρυπητό για τα μακαρόνια τους κάνω και τις ρίχνω στο καυτό λάδι αμέσως, χωρίς ποτέ να έχουν γίνει έτσι όπως λέει ο φίλος. Το αντίθετο μάλιστα...) Αν τις στεγνώσεις γίνονται πιο τραγανές, μέχρι και τσιπς αν είναι λεπτοκομμένες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Σήμερα κάναμε κολοκυθοκεφτεδες και για σύγκριση μαγειρέψαμε μια φουρνιά στο παραδοσιακό τηγάνι με μια γεμάτη στρώση λάδι και μια 2η φουρνιά στο καινούργιο με 1 κουταλιά λάδι. Ομολογώ ότι έγιναν πιο ωραίοι στο νέο τηγάνι, το ίδιο και οι μανιταροκεφτέδες. Τα σκέτα μανιτάρια δε γίναν γιαχνί που λέει και ο διαβολάκος. Λογικό, τα μανιτάρια έχουν πολύ νερό μέσα τους. Έχω αρχίσει να παίρνω το κολάι του τηγανιού, είναι αρκετά χρήσιμο. Αναμένω το τελικό αποτέλεσμα αναφορικά με τις τηγανιτές πατάτες που να τις έχω στεγνώσει καλά προηγουμένως, να δω τι θα βγει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toufas Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Το σωστό τηγανισμα πάντως δεν κάνει τα φαγητά βαριά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Βαριά δεν τα κάνει, λιγότερο υγιεινά τα κάνει. Αααα, και ποιο νόστιμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα