Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα

Μετά από 10 σχεδόν χρόνια και άπειρα γραψίματα το Pioneer A06 παρέδωσε το πνεύμα.

Ψάχνω λοιπόν για αγορά καινούριου (εσωτερικό) dvd εγγραφής, με προτίμηση κυρίως σε Pionner μιας και έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από το A06.

Θα ήθελα λοιπόν τη συμβουλή σας για ποιο dvd εγγραφής να προτιμήσω μιας και είμαι λίγο άσχετος στο θέμα παρά τα πολλά δισκάκια που έχω γράψει.

Οποιαδήποτε βοήθεια-πρόταση ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Oποιο και να διαλεξεις ολα πανω κατω ιδια ειναι πια. Κατα τη γνωμη μου παρε ενα με 20 euro max. και αν χαλασει καποια στιγμη αγοραζεις αλλο και δεν κλαις και τα χρηματα σου. Αν παρολα αυτα θελεις κατι πιο ποιοτικο, αυτο ειναι ενας καλος υποψηφιος.

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.325659

Και το pioneer

http://www.e-shop.gr/product?id=PER.326712

Δημοσ.

Εγω παντως ειμαι ευχαριστημένος οσα χρόνια τα χρησιμοποποιώ γενικά δεν μου εχουν παρουσιάσει θέμα

Δημοσ.

Εξάρτάται τί πήρες και πότε. Εμένα το πρώτο μου CD writer ήταν plextor. To 2000 το πήρα σε ένα ποσό που σήμερα δεν θα τα έδινα με τίποτα (117χιλ δρχ = 343Ευρώ  :ph34r: ) είχε 5ετή εγγύηση και δουλεύει ακόμα και σήμερα. Φίλος πήρε πριν μια 3ετία και του χάλασε με το πέρας της εγγύησης. Έχει πέσει πολύ η ποιότητάς τους σε σχέση με παλιά και δεν βρίσκω και λογικό να πληρώσω κάτι σε 2πλασια τιμή και να μου δίνει την εγγύηση που δίνουν και οι άλλοι.

Δημοσ.

Κοιτα προσωπικά πιστεύω ειναι σε τι κομμάτι θα πέσεις , δηλαδή εχω εδω και 3 χρόνια το PX-820SA το οποίο δεν εχει παρουσιάσει τιποτα και αλλα 5 6 plextor στην ντουλάπα που λειτουργούν και αυτα και αφου δεν ειχα ποτε παράπονο οταν ειναι να πάρω drive πέρνω μονο plextor , νομιζω πως ειναι καθαρά θέμα τύχης.

Όσο αφορά τον φίλο ας αποφασίσει τι θα πάρει και pioneer και ενα αλλο drive να πάρει με 20 euro μια χαρά θα ειναι

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις.

Τελικά παρήγγειλα το Pioneer DVR-220 LB,το παρέλαβα κιόλας κι ελπίζω να φανεί τουλάχιστον εξίσου αξιόπιστο με το προηγούμενο μου Pioneer A06.

Ευχαριστώ και πάλι για τη βοήθεια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...