Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

με το θέμα της τρομοκρατίας το μυαλό τους είναι ένας κουβάς με σκατά.

έχουν σαλέψει οι άνθρωποι εκεί. κοιμούνται κι αν ακούσουν γάτα να νιαουρίζει νομίζουν ότι συμβαίνει τρομοκρατική επίθεση

Δημοσ.
με το θέμα της τρομοκρατίας το μυαλό τους είναι ένας κουβάς με σκατά.

έχουν σαλέψει οι άνθρωποι εκεί. κοιμούνται κι αν ακούσουν γάτα να νιαουρίζει νομίζουν ότι συμβαίνει τρομοκρατική επίθεση

Off topic:

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι έχει καταντήσει κλισέ αυτό με τα "χαζά αμερικανάκια". Σε όλο τον κόσμο το σύστημα λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, όλοι οι άνθρωποι ανεξαρτήτου εθνικότητας τα ίδια μυαλά κουβαλάμε, εδώ και αιώνες. Κοινώς, όλοι το ίδιο χαζοί και χέστες γινόμαστε, κάνοντας τουμπεκί και δίνοντας απόλυτη ελευθερία στους κυβερνώντες, όταν θεωρούμε πως υπάρχει κάποια "αόρατη απειλή" απεναντί μας.

Μερικά παραδείγματα, ως τροφή για σκέψη:

1) Ελληνικός λαός, φόβος χρεωκοπίας --> αποτελέσματα εκλογών - μνημόνια.

2) Μεταπολεμική Ευρώπη, φόβος εξάπλωσης του κομμουνισμού --> ΝΑΤΟ - εξοπλισμοί - ψυχρός πόλεμος.

Και φυσικά το πλέον κλασσικό, ελληνικοί εξοπλισμοί υπό τον φόβο μιας πιθανής Τουρκικής επίθεσης. Για να είμαι απολύτως ειλικρινής βέβαια θεωρώ πως στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει βάση (το Τουρκικό καθεστώς είναι σίγουρα "περίεργο" ενώ οι μνήμες από τις κρίσεις π.χ. της Κύπρου, του Σισμίκ και των Ιμίων είναι νωπές), ωστόσο όλα δείχνουν πως οι πολιτικοί όπως και να 'χει εκμεταλεύτηκαν την κατάσταση για να κάνουν οικονομικής φύσεως χάρες σε "συμμάχους"...

• Like 1
Δημοσ.

έχω μείνει μαλάκας $500.000??

$500.000????

Νομιζω σε ρευστο δινεται μονο ενα ποσο προκαταβολης (10-20% ) και το υπολοιπο απλα το δικαιολογει ο εγγυητης (οτι το εχει) σε περιπτωση φυγης του κρατουμενου.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτα δεδομενου οτι στο εξωτερικο εχουν συχνες αιματοχυσιες απο επιθεσεις σε σχολεια μονο αστεια δεν ειναι.. αντε να πιστεψουν οτι δεν εισαι ελεφαντας. Επιπλεον για να τον κρατησουν τοσο καιρο μεσα μαλλον τον θεωρουν οι ψυχολογοι επικινδυνο..

Δημοσ.

Α.. 10-20% μόνο; ε πες το και νομίσαμε το παιδί δεν θα είχε να φάει τυλιχτό μετά..

Εγώ είχα δικαστήριο επειδή είχα γκλοπ και αντιασφηξιογόνα μάσκα στο αμάξι. Το πρώτο γιατί έτυχε (δεν ήξερα πως κατατάσσεται δίπλα στη μπαζούκα).. και το δεύτερο επειδή είχα κάνει πρόγραμμα Dubstep (ηλεκτρονικής μουσικής) σε "Underground" σκατόψυχο Club των Εξαρχείων και την φόρεσα για τον χάβαλο.

Έχω να πληρώσω 900€ για το γκλοπ, η μάσκα παραδίνεται πίσω στη μαμά. Θα έπρεπε να μου ρίχναν 5.000€ για οπλοφορία, 23 χρονών κοπέλα που μοιάζει με 17 σχεδόν..

Για πλάκα οπλοφορούσα μετά.

Να προσέχετε πάντως, γιατί τα δικαστήρια δεν αστειεύονται. Να προσέχετε τι λέτε δημοσίως, και τι κουβαλάτε, ή ποιον δέρνετε.. γιατί και εγώ δεν περίμενα ποτέ να κατηγορηθώ, γιατί μέσα μου ξέρω ποια είμαι και τι πεποιθήσεις έχω. Παρόλα αυτά το έπαθα.

Το νου σας, δεν νοιάζεται κανείς εκεί έξω και κοιτάει απλά να κάνει τη δουλίτσα του.

Δημοσ.

Τέτοιου είδους σχόλια γράφονται κατά εκατομμύρια και γιαυτό έγινε είδηση η μία φορά που συνελήφθη κάποιος. Και πολύ κακώς συνελήφθη γιατί το ότι το έγραψε δεν λέει απολύτως τίποτα. Άμα ήταν έτσι θα είχαμε συλληφθεί όλοι

Να σου θυμησω οτι και ο δολοφονος που εκαψε και βιασε την κοπελα απο την Ξανθη ειχε γραψει στο φβ τις προηγουμενες μερες...

"Ποια θα ..... σημερα" καταλαβες? αυτα δεν ειναι αστεια

δεν τον μαζεψαν και ειδες τι εκανε στην ατυχη κοπελα.

Για μενα ΚΑΛΑ του κάνανε. Αν οχι 8 χρονια θα πρεπει σιγουρα να περασει απο ψυχολογους και ειδικους ωστε να τον ελεγξουν.Γιατι αφηνεις εξω το καθε τρελο και δεν ξες τι σου ξημερωνει...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...