Hal9000 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Συμπληρώνοντας 5 χρόνια από την παρουσίαση του App Store, του διαδικτυακού καταστήματος της Apple αρχικά για iPhone και μετέπειτα για iPad, η εταιρεία προχωράει στη δωρεάν διάθεση αρκετών παιχνιδιών αλλά και εφαρμογών.Αν και δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη λίστα, τα έως τώρα στοιχεία αναφέρουν ότι το Infinity Blade II για iPhone/iPad, το Tiny Wings, το Galaxy Battles HD και πολλά άλλα παιχνίδια, μπορούν να «κατέβουν» στην αγαπημένη σας iOS συσκευή χωρίς χρέωση.Από τις εφαρμογές ξεχωρίζει το Traktor DJ με αρχική τιμή $20 για την iPad έκδοση, το Map My Ride+ καθώς και το How To Cook Everything. Για περισσότερες εφαρμογές και παιχνίδια, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην παρακάτω ιστοσελίδα η οποία συγκεντρώνει τις προσφορές.Η Apple δεν έχει προβεί ακόμα σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, κάτι που μπορεί να κάνει μεθαύριο όταν και συμπληρώνονται επίσημα τα 5 χρόνια λειτουργίας του App Store το οποίο έκανε το ντεμπούτο του στις 10 Ιουλίου. Site: tancosin.com
tasos1995 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλή κίνηση Ελπιζω να ειναι δωρεαν για παντα Και οι developers τι θα κανουν......τζαμπα εφαρμογες χωρις να πληρωνονται.........το δωρεαν app store μαλλον θα ειναι για περιορισμενο χρονο...οχι για παντα 3
lagman Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Αρκετές κορυφαίες εφαρμογές έχουν βγει σε προσφορά στο App Store είτε δωρεάν είτε με πολυ μικρό αντίτιμο. Μακάρι κάποια μέρα να δούμε και στο google play παιχνίδια σαν το infinity blade ii δωρεάν χωρίς διαφημίσεις... Sent from my iPhone using Insomnia
discoboyminimal Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Traktor και οχι Tracktor κανε ενα update! εγω ρε παιδια που ειμαι ακομα σε 4.3.3 θα εχει τιποτα για μενα η θα το χασω κ αυτο?
21century Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Περιμένω να. Δώσει από εδώ αναλυτική λίστα με καλά παιχνίδια.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Βρήκα μία λίστα με εφαρμογές, δεν ξέρω αν είναι ενδεικτική: http://www.tancosin.com/Apps/apple-giving-away-its-top-paid-apps-for-free-for-a-limited-time/ 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι τις τιμές τις καθορίζουν οι developers, όχι η Apple. Συνεπώς, τα "μπράβο" ανήκουν σε αυτούς...
michael92 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Η αλήθεια είναι ότι τις τιμές τις καθορίζουν οι developers, όχι η Apple. Συνεπώς, τα "μπράβο" ανήκουν σε αυτούς... Φαντάζομαι η apple θα δώσει ένα x ποσό στους devs για τις εφαρμογές που θα μπουν δωρεάν αυτή τη μέρα, 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Φαντάζομαι η apple θα δώσει ένα x ποσό στους devs για τις εφαρμογές που θα μπουν δωρεάν αυτή τη μέρα, Ίσως να έχει κάνει κάποια συμφωνία αλλά τουλάχιστον επίσημα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι... Πάντως κατά καιρούς βγαίνουν προσφορές και promotions από διάφορους developers είτε μέσω δωρεάν διάθεσης είτε μέσω σημαντικών μειώσεων στις τιμές των apps.
JimGer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 καλύτερα να χρησιμοποιήσεις το λογαριασμό σου να τα κατεβάσεις free για μετέπειτα χρήση Traktor και οχι Tracktor κανε ενα update! εγω ρε παιδια που ειμαι ακομα σε 4.3.3 θα εχει τιποτα για μενα η θα το χασω κ αυτο?
Bourdoulas Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Γιορτάζει με τον καλύτερο τρόπο τα 5 χρόνια ζωής του App Store.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα