Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

373_32975229374_8705_n.jpg

Μετά απ'αυτό νομίζω πως δεν χρειάζομαι καν CV! Σαν έξτρα αναφέρω την ελληνική και ευρωπαική σημαία στο γιακά, το γεμάτο σιγουριά βλέμμα μου καθώς και το ψηλό χάρτινο καπέλο που προσδίδει ΑΚΟΜΗ περισσότερο κύρος! Που υπογράφω;

αααα! Εδιτ, άλλαξα ΚΑΙ γυαλιά από τότε, μου παν περισσότερο!

Αδερφέ, ίδιος ο Ρατατούης είσαι :P

Δημοσ.

LRoiiiiiii καλά, ούτε καν.

Επίσης, τώρα που το θυμήθηκα. Είναι σίγουρο πως προσφέρει 850 ευρώ; Το ρωτάω γιατί εγώ σαν Β μάγειρας στη μεγάλη Grecotel μετά τη νέα κλαδική του Ιουλίου 12 έπαιρνα 850 βαριά  ΚΑΙ με κυριακές/αργίες, βραδυνά κλπ. Εκτός αν υπάρχουν ακόμα επιδόματα εποχικότητας κλπ.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καταρχας το να ψαχνεις καμαριερες τον Ιουλιο ειναι λιγο κουλο δεδομενο του οτι τα ξενοδοχεια δεχονται αιτησεις απο Φεβρουαριο. Τον Ιουλιο ολες οι καμαριερες εχουν αποροφηθει.

Δευτερον 850 ευρω για το επαγγελμα τις καμαριερας σε 5αστερο θεωρουνται ΛΙΓΑ. Εχετε υποψη οτι οι καμαριερες πληρωνονται περισσοτερο απο τα room service.

Προφανως κανενας σας δεν εχει δουλεψει καμαριερα και σε σας τους απ'εξω φαινετε ευκολη δουλεια. Ποσο δυσκολο μπορει να ειναι να καθαρισεις ενα δωματιο σε σημειο να μην υπαρχει ουτε μια τριχα στο πατωμα? Ή 15? Α, κα να μην ξεχναμε τους κοινοχρηστους χωρους....Δεν θα κατσω να αναλυσω τι πρεπει να γινει σε καθε δωματιο για να αντιληθφειτε την κουραση. Θα σας πω μονο οτι στα 5αστερα απαγορευεται να καθησεις να ξεκουραστεις εστω και για 1 λεπτο. Πόνος ειναι το μονο πραγμα που μπορεις να αντιληφθεις. Ξεχνας μπανια στη θαλασσα, ξεχνας καλοκαιρινες εξοδους. Γενικοτερα ξεχνας τα παντα αφου απο την κουραση δεν μπορεις να αρθρωσεις προταση που να βγαζει νοημα. Να μην αναφερω την κατασταση του σπιτιου σου αφου το να βαλεις εστω και ενα πλυντηριο μοιαζει βουνο. Με λιγα λογια ειναι δυσκολη δουλεια.

Μ'αρεσει που σνομπαρετε τον κοσμακι κιολας. Εσεις θα πηγαινατε να δουλεψετε σε εναν εργοδοτη που προφανως ξοφλησε τους υπαλληλους του 1 χρονο μετα??? Ναι υπαρχει κριση και ανεργοι αλλα το ζητουμενο ειναι να εργαζεσαι και να πληρωνεσαι. Οχι απλα να εργαζεσαι. Η ΔΕΗ δεν θα κοιταξει αν εισαι εργαζομενος πριν σου κοψει το ρευμα. Θα κοιταξει αν πληρωσες τον λογαριασμο. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ θα πεταξω στα σκουπιδια τη συγκεκριμενη εργασια. Δεν δουλευει κανεις για τη φουκαριαρα τη μανουλα του. Στο ξενοδοχειο που δουλευω τη συγκεκριμενη στιγμη στις καμαριερες υπαρχουν 2 νοσοκομες και 1 γραμματεας. Στην εποχη μας δεν κοιτας το πτυχιο σου για να βρεις δουλεια. Αλλα σιγουρα δε πας να δουλεψεις για καποιον που ειναι κακοπληρωτης.

Και προς πληροφοριση σας το 100% των καμαριερων των 5αστερων ξενοδοχειων ειναι οι καλυετερες πελατισες των ορθοπαιδικων ιατρων.

Επισης αναφερατε τη μαγικη λεξη. "Κρητη". Στη Κρητη ο κοσμος δυσκολα πιναει. Μπορει εσεις να βλεπετε 20.000 ανεργους στο Ηρακλειο αλλα αφτο που δε βλεπετε ειναι ποσοι απο αφτους εχουν ελιες και κυπους και ζωντανα. Δε λεω πως κανεις δεν πιναει, απλα αλο στην Αθηνα και αλο στη Κρητη.

• Like 9
Δημοσ.

Ντάξει μωρέ, σιγά τη δύσκολη δουλειά. Ρίχνεις ένα σκούπισμα, στρώνεις λίγο το κρεβάτι και είσαι κομπλέ. Σιγά μην κάνουν και οικοδομή.

Δημοσ.

Μμμμ στην Κρητη δεν ηταν που δεν επαιρναν ελληνες ανιματερ και επαιρναν ξενους με αποτελεσμα αυτο....

Link.png Site: Ολλανδός ανιματέρ σε ξενοδοχείο της Κρήτης μαχαίρωσε 12χρονο Ρώσο

και επισης ενα αλλο τυχαιο προσφατο αρθρο που διαβασα......

Link.png Site: Θέσεις εργασίας στον τουρισμό και στη εστίαση με πετσοκομμένους μισθούς

Δημοσ.

Και στη Μανωλάδα ηταν που δε πήγε λέει κανεις Ελληνας...ακομα ψάχνουν την προκύρηξη στον ΟΑΕΔ...

Αμ η άλλη η μουφα με τους νέους Αγροτες Ημαθείας που και καλά πηγαν μονο 4 Ελληνες...

Το τι ψέμα έχει πέσει. Ντε και καλά να δειξουν με κάθε τροπο οτι οι Ελληνες δε θέλουν να δουλέψουν.

Εδω έρχεται το ένα χαράτσι μετά το άλλο, η ανεργία συνεχως αυξάνεται και κάποιοι τον χαβά τους.

• Like 2
Δημοσ.

Ντάξει μωρέ, σιγά τη δύσκολη δουλειά. Ρίχνεις ένα σκούπισμα, στρώνεις λίγο το κρεβάτι και είσαι κομπλέ. Σιγά μην κάνουν και οικοδομή.

Ναι μωρε, σιγα το δυσκολο να αλλαζεις σεντονια καθε μερα, να σκουπιζεισ να σφουγκαριζεις να ξεσκονιζεις να καθαριζεις μπανια, μπλκονια, σοβατεπι,τζαμια καθρεπτες ντουζιερες. Να κουβαλας ασηκωτα τσουβαλια με απλυτα. Παιχνιδακι, με κλειστα ματια μη σου πω. Ετσι ελεγα κι εγω πριν γινω καμαριερα. Τωρα το λεξλογιο μου περιοριζετε στο "Αχ" "Βαχ" "Ωχ η μεση μου" "Ποναω" . :D

• Like 1
Δημοσ.

Δυσκολο ειναι. Εχω φιλο που δουλευει τετοια δουλεια στην Ολλανδια και ειναι χειροτερα και απο στρατό (οχι στρατο του ΥΕΣ)

Στην 1 ωρα πρεπει να εχει καθαρισει 3 δωματια για να ειναι παραγωγικος (20 λεπτα το καθενα) και ολα τεντα, ουτε τριχα κατω.

Αν αργησει κραζουν ασχημα.

Και αλλα τέτοια.

Δημοσ.

Που να γινόσουν και οικοδόμος δηλαδή.

Είναι για να στο πω αλλιώς η "οικοδομή" της γυναίκας...

• Like 1
Δημοσ.

Που να γινόσουν και οικοδόμος δηλαδή.

να καθαρισεις αλλα σωστα ειναι πολυ πολυ δυσκολο ειναι σαν να κανεις γενικο μπορει να ειναι μικρο το δωματιο αλλα παραπολλα σε αριθμο.

Και στη Μανωλάδα ηταν που δε πήγε λέει κανεις Ελληνας...ακομα ψάχνουν την προκύρηξη στον ΟΑΕΔ...

Αμ η άλλη η μουφα με τους νέους Αγροτες Ημαθείας που και καλά πηγαν μονο 4 Ελληνες...

Το τι ψέμα έχει πέσει. Ντε και καλά να δειξουν με κάθε τροπο οτι οι Ελληνες δε θέλουν να δουλέψουν.

Εδω έρχεται το ένα χαράτσι μετά το άλλο, η ανεργία συνεχως αυξάνεται και κάποιοι τον χαβά τους.

χαχαχα ναι και καπου αλλου για ροδακινα εδιναν 30 ευρω + τροφη + σπιτη και δεν εβρισκαν ελληνες εργατες....

Δημοσ.

Είναι ίσως η πιο κουραστική δουλειά σε ένα ξενοδοχείο. Πολύ κούραση σε συνδυασμό με πολύ πίεση γιατί έχεις και αυστηρό χρονοδιάγραμμα για το πότε πρέπει να ετοιμάσεις το κάθε τι

Κι όμως δεν πάνε! Έχω πάρα πολλά παραδείγματα από γνωστούς και φίλους, όχι από το τι άκουσα ή διάβασα

Δυσκολο ειναι. Εχω φιλο που δουλευει τετοια δουλεια στην Ολλανδια και ειναι χειροτερα και απο στρατό (οχι στρατο του ΥΕΣ)

Στην 1 ωρα πρεπει να εχει καθαρισει 3 δωματια για να ειναι παραγωγικος (20 λεπτα το καθενα) και ολα τεντα, ουτε τριχα κατω.

Και αλλα τέτοια.

Στην Ολλανδία παίρνουν και άντρες για αυτή τη δουλειά?

Δημοσ.

Και αλλα τέτοια.

20 λεπτα μονο σκουπισμα σφουγκαρισμα ή και αλλες καθαριοτητες οπως ξεσκονισμα, τζαμια, τουαλετες κλτ; Λιγα δεν ειναι τα 20 λεπτα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...