LRoi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Προφανώς ψάχνει μία καμαριέρα για όλα του τα ξενοδοχεία. Κοινώς δεν ψάχνει για καμαριέρα, για γυναίκα - λάστιχο ψάχνει. Ωραια πηγαινε φτιαξε εσυ ξενοδοχεια να εχεις την αναλογη συνεισφορα στην οικονομια με τον Μητση και καθε μητση και δινε 3000 μισθο και θα τα κλεισεις σε 1 μηνα. Κριτικη αφ'ύψηλου στην θεωρια παντα γιατι στην πραξη ο "αλλος πυλωνας" του πολιτικου μας συστηματος τις ιδιες μπαρουφες ελεγε αλλα στις δικες του επειχειρησεις ουτε 3κ εδινε και στο τελος τους απελυσε. Σιγά εσύ, μη θίξουμε το κεφάλαιο... Τα νόμιμα να δίνει με τις νόμιμες προσαυξήσεις και να πληρώνει στην ώρα του. Αν δεν μπορεί να το κλείσει και να γίνει υπάλληλος, να μην κλέβει και πελάτες από τις υγιείς επιχειρήσεις που ανταγωνίζεται.
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ωραια πηγαινε φτιαξε εσυ ξενοδοχεια να εχεις την αναλογη συνεισφορα στην οικονομια με τον Μητση και καθε μητση και δινε 3000 μισθο και θα τα κλεισεις σε 1 μηνα. Κριτικη αφ'ύψηλου στην θεωρια παντα γιατι στην πραξη ο "αλλος πυλωνας" του πολιτικου μας συστηματος τις ιδιες μπαρουφες ελεγε αλλα στις δικες του επειχειρησεις ουτε 3κ εδινε και στο τελος τους απελυσε. εκανες εσυ αιτηση για καμαριερα? οχι? μουγκα τοτε. 8
liopyr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Και αφού περάσουν 20 σελίδες που θα αυτομαστιγωθούμε για την "τεμπελιά" μας, θα αποδειχθεί απάτη και αυτό το θέμα, ο ξενοδόχος που δεν πλήρωνε τους εργαζομένους -> λάδι, τα copy-paste μπλογκ που αναμασάνε ότι παπαρια γράφεται στο διαδίκτυο θα λυσσάξουν επισκεψιμότητες, θα αναλύσουμε το πόσο σημαντικός είναι ο τουρισμός και θα πατήσουμε τα like μας, ο μέσος άνεργος που δεν βρίσκει δουλειά ούτε σε λάτζα θα πάθει βραχυκύκλωμα και θα αποδεχθεί την τεμπέλικη φύση του (για να το λένε όλοι - έτσι θα είναι), το βήμα θα ξεχάσει να το διαψεύσει επειδή θα είναι απασχολημένο με τις λεπτομέρειες κάποιας συνάντησης που τελικά δεν έγινε ποτέ, μια ευτυχισμένη οικογένεια. 3
gdask Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 21 άτομα για 1500 κλίνες ο ...ευεργέτης/επενδυτής Μήτσης. Πάλι καλά που υπάρχουν τέτοιοι σωτήρες και αιμοδοτούν την οικονομία και μας δίνουν δουλειές να περνάει και η ώρα μας. 12
tehAllantin Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Προφανώς ο Φώτης δεν έχει ιδέα, ή μάλλον έχει αλλά "άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε". Grecotel. Ήμουν υπάλληλος για 2μιση χρόνια. Στη Λάρισα. Είχε μπει το ξενοδοχείο σε ένα επιδοτουμενο από τον οαέδ πρόγραμμα για εργοδοτικές εισφορές. Δεν θυμάμαι το ποσοστό αλλά ο οαέδ επιδοτούσε τις εργοδοτικές εισφορές του Δασκαλαντωνάκη ως αντάλλαγμα να "μην γινουν απολυσεις"¨. Περιττό να σας πω πως οι θέσεις ούτε οριακά αρκετές ήταν, αν και η δουλειά απρόβλεπτη. Έναν Ιούλη που ήρθαν να μου ζητήσουν να υπογράψω κι ενώ ημασταν κανα 2μηνο απλήρωτοι εγώ αρνήθηκα. Την επομενη μερα παραλίγο να απολυθώ! Φώτη, ξες πολύ καλά πως φτιάχνονται τα ξενοδοχεία, τι ακριβώς συνεισφορά γίνεται στο "δημόσιο"¨και ποιος βγαίνει κερδισμένος. Οπότε πες εσύ τον δικό σου πρόλογο και λέω εγώ τον δικό μου.. 6
LRoi Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 21 άτομα για 1500 κλίνες ο ...ευεργέτης/επενδυτής Μήτσης. Πάλι καλά που υπάρχουν τέτοιοι σωτήρες και αιμοδοτούν την οικονομία και μας δίνουν δουλειές να περνάει και η ώρα μας. Οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο που πριν από λίγες εβδομάδες βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας με το παιδάκι από την Ρωσία που κινδύνευσε η ζωή του μετά από επίθεση που δέχθηκε από Ολλανδό ανιματέρ, είναι αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους, και να μην δεχθούν άλλο τις πιέσεις ακόμα και τις απειλές της εργοδοσίας. Πέφτω από τα σύννεφα. Πήγε ο ψυχανώμαλος εκεί, προσφέρθηκε για ανιματέρ στο τζαμπέ με αντάλλαγμα ένα δωματιάκι για τις διακοπές του και τη μάσα του και άρχισε να σφάζει πιτσιρίκια. Και αυτός ο εργοδότης βγάζει και βρώμα ότι δεν βρίσκει υπαλλήλους. Κλωτσηδόν στη θάλασσα, κλωτσηδόν
firewalker Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μάγκας! Δεν πληρώνω του παλιούς, θα πάρω νέους βάζοντας τυράκι μεγάλο μισθό. Άμα λάχει δεν τους πληρώνω ούτε αυτούς. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 παιδιά είμαστε καλά;; Υπάρχει ζήτηση για εργατικό δυναμικό και μόνο 1-2 ενδιαφέρονται; Πρώτα στη Μανωλάδα, μετά εδώ, κάτι παίζει. Δεν γίνεται με τέτοια ανεργία να κάνουμε τους δύσκολους! Όπως είπαν και πιο πάνω, κάτι βρωμάει σ'αυτό το θέμα, σίγουρα!
rezoma Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 παιδιά είμαστε καλά;; Υπάρχει ζήτηση για εργατικό δυναμικό και μόνο 1-2 ενδιαφέρονται; Πρώτα στη Μανωλάδα, μετά εδώ, κάτι παίζει. Δεν γίνεται με τέτοια ανεργία να κάνουμε τους δύσκολους! Όπως είπαν και πιο πάνω, κάτι βρωμάει σ'αυτό το θέμα, σίγουρα! Mανωλαδα και διαφημιση στην τηλεοραση να το εβαζαν, παλι τα ιδια αποτελεσματα θα υπηρχαν! Εδω ομως σιγουρα κατι παιζει!
kostas_dr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 "Μιλημένος" ο Βαρδάκης; Πάντως ο ίδιος είπε πως πολλοί δεν θέλουν να χάσουν το καθεστώς του μακροχρόνιου άνεργου και τα μόρια που έχουν, γιατί ελπίζουν σε 8μηνες συμβάσεις (μα φυσικά στο Δημόσιο). 1
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 εκανες εσυ αιτηση για καμαριερα? οχι? μουγκα τοτε. Δεν εχω αναγκη να κανω καμια αιτηση εγω εχω δικη μου δουλεια μαλλον εσυ πρεπει να κανεις.
Ntinaras Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δεν εχω αναγκη να κανω καμια αιτηση εγω εχω δικη μου δουλεια μαλλον εσυ πρεπει να κανεις. οταν ερθεις σε αναγκη να κανεις δουλεια,και οχι "δουλεια" τοτε να αποκτησεις και αποψη για τις καμαριερες.
Fotis13 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Και εσυ οταν θα κανεις δικη σου δουλεια ξαναμιλαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα