Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι παιδια εχετε δικιο , ολοι οι επιχειρηματιες ειναι διεφθαρμενοι ολοι εκλεψαν και πατησαν επι πτωματων καμια ικανοτητα κανενα ρισκο και καμια διορατικοτητα  και κανενα κεφαλαιο δεν χρειαζεται .ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και ο δημοσιος τομεας και θα φαμε στο τελος αερα κοπανιστο ολοι μας.

Κοίτα δεν θα αντιδικήσω μαζί σου γιατί δεν υπάρχει λόγος.Αυτό που θα πω με την ταπεινή νοημοσύνη που με διακατέχει είναι ότι ακόμα και στο χωριό μου όλοι έχουμε αυξήσει τα στρέμματα μας εις βάρος της δημόσιας γης τουλάχιστον κατά 20% βγαίνοντας κάθε χρόνο στο όργωμα 10 μέτρα πιο έξω.Σοβαρά θέλεις να μου πεις ότι σε τόσο τεράστιες εκτάσεις ότι δεν έγινα παράνομες απαλοτριώσεις μεταβιβάσεις και καταπατήσεις δημοσίων εκτάσεων και το απαραίτητο λάδωμα στην πολεοδομία για την απόκτηση της άδειας οικοδόμησης στην ώρα της και όχι κάπου στο 2100;Αν πραγματικά το πιστεύεις εγώ τι κλείνω εδώ δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε την κουβέντα.

• Like 1
  • Απαντ. 110
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εσυ οταν θα κανεις δικη σου δουλεια ξαναμιλαμε.

Εγώ την έχω μεγαλύτερη. 

Φωτάρα ωραίες οι φαμφάρες, αλλά δεν βρήκαμε όλοι λεφτά από τον μπαμπά και δεν γεννηθήκαμε από πλούσια @@ άρα δεν υπάρχουν κεφάλαια για επιχειρηματικότητα. Πολλά που ειπώθηκαν για τους ελληνες επιχειρηματίες δεν είναι μακριά από την πραγματικότητα. 

Σε μερικά θέματα έχεις δίκιο, αυτό δεν σε κάνει καλύτερο από κανέναν όμως. Ο τρόπος που αναφέρεσαι στους συνομιλητές σου μειώνει την αξία του λόγου σου. 

• Like 6
Δημοσ.

Οι Έλληνες δεν δουλεύουν στα χωράφια την μία,

Οι Έλληνες δεν καταδέχονται να δουλέψουν καμαριέρες την άλλη.

850 ευρώ λέει μισθό...

Εγώ ξέρω άτομα που πάνε για 4 μήνες (έφυγαν ήδη) σε ξενοδοχεία με 450 ευρώ τον μήνα.

Κόφτε το όλο θέμα με αυτά τα thread εκτός από προπαγάνδα και ψέματα είναι και εκνευριστικά να τα βλέπουμε κάθε λίγο κ λιγάκι

• Like 5
Δημοσ.

Η αναμονή για μια θέση στο Δημόσιο είναι γλυκιά, φαίνεται.

Τώρα βέβαια αν στο τέλος... zthinking2.gif

Δημοσ.

Ακόμα ένα θρεντ με μουφες ειδήσεις που σκοπό έχει (οχι απο τον τοπικ σταρτερ αλλα η ιδια η ειδηση), να οδηγησει σε διχονια...

Οτι ακριβως εγινε και με τους φραουλοπαραγωγους που ακομα κανενας ΑΡΔ δεν έχει πάει να κάνει μια έρευνα.

Απλά γελαμε με τη προσπάθεια κάποιον να αποδειξουν οτι ειμαστε ελεφαντες.

Παρεμπιπτόντως στον ΟΑΕΔ χθες γελάγανε ολοι οι υπάλληλοι για το θέμα των φραουλοπαραγωγων.

Ειναι λέει δυνατον να μας ειχε έρθει σημα νωρις και να μην το ειχαμε τοιχοκολήσει παντου. Χαμός θα γινόταν.

Η ενημέρωση ηρθε αφου ειχαν μαζευτει οι φράουλες...Ταδε έφη ΟΑΕΔ....

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσ.

Ναι παιδια εχετε δικιο , ολοι οι επιχειρηματιες ειναι διεφθαρμενοι ολοι εκλεψαν και πατησαν επι πτωματων καμια ικανοτητα κανενα ρισκο και καμια διορατικοτητα  και κανενα κεφαλαιο δεν χρειαζεται .ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ και ο δημοσιος τομεας και θα φαμε στο τελος αερα κοπανιστο ολοι μας.

εχεις δικιο,ολοι οι δημοσιοι υπαλληλοι ειναι διεθφαρμενοι,ολοι οι ιδιωτικοι υπαλληλοι εχουν τρελλες απαιτησεις μισθων,και ολοι οι πελατες σας ειναι μαλακες

καημενο αφεντικο.

• Like 2
Δημοσ.

δεν ειναι παρανομο να λες "θελώ γυναικες" για μια θεση?

Σωστό και αυτό αλλά αν βρεις άντρα που να πάει να δουλέψει σε ξενοδοχείο όπου θα εκτελεί τα καθήκοντα της καμαριέραςε να μου τον συστήσεις και σε μένα

Δημοσ.

toufa για δουλειά καμαριέρας εννοείς;

Τί να σου πω, δεν ξέρω τί παίζει και τί άλλαξε (αν άλλαξε κάτι) στα ξενοδοχεία συγκεκριμένα, αλλά οι αγγελίες προς συγκεκριμένο φύλο είναι πολύ συνηθισμένες γενικά, καιμιλάω και για τα δύο φύλα. Σε βαθμό προσβλητικά προβλέψιμο.

Δημοσ.

Ωραια πηγαινε φτιαξε εσυ ξενοδοχεια  να εχεις την αναλογη συνεισφορα  στην οικονομια με τον Μητση και καθε μητση  και δινε 3000 μισθο και θα τα κλεισεις σε 1 μηνα.

Κριτικη αφ'ύψηλου στην θεωρια παντα ,γιατι στην πραξη ο "αλλος πυλωνας" του  πολιτικου μας συστηματος τις ιδιες μπαρουφες ελεγε  αλλα  στις δικες του επιχειρησεις ουτε 3κ εδινε και στο τελος τους απελυσε.

Τα 3000 ευρώ τα λές εσύ, ο επιχειρηματίας υποχρεούτε να πληρώνει στο ελάχιστο οτι ορίζει η αντίστοιχη σύμβαση καθώς και τα ένσημα.

Δεν εχω αναγκη να κανω καμια αιτηση εγω εχω δικη μου δουλεια μαλλον εσυ πρεπει να κανεις.

Και εσυ οταν θα κανεις δικη σου δουλεια ξαναμιλαμε.

Το τι έχεις δεν μας ενδιαφέρει. Μιλάς εκ του ασφαλούς και κάνεις και οτι δεν καταλαβαίνεις. Όταν κάποια στιγμή η δική συο δουλειά θα χαθεί/κλίσει τότε να σε δούμε αν θα υποστηρίζεις τα ίδια ή θα αναθεωρήσεις.

Τοτε δεν ξερεις τι σου γινεται βρισκεσαι σε συγχυση ουτε καν ποιο ειναι το συμφερον σου δεν ξερεις.Να το κοιταξεις.

Εσύ θα ορίσεις ποιό είναι το συμφέρον του καθενός? Οτι να ναι. Και δές μήπως είσαι και εσύ συγχισμένος, γιατί για πολλοστή φορά που σε διαβάζω στο insomnia πάλι μου ανέβασες το αίμα στο κεφάλι.

Οχι αυτοι ειναι οι ΔΥ μην μπερδευεσαι ο ιδιωτικος τομεας το εχει πληρωσει με λουκετα και ανεργια  ΟΙ ΙΕΡΕΣ ΑΓΕΛΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΓΓΙΧΤΕΣ.Περαστικα σου.

Αρχίζεις τις υπεκφυγές και πάς στους ΔΥ τώρα? Σωστά ο ιδιοτικός τομέας πλήρωσε με λουκέτα και ανεργεία. Όσο για τις ιερές αγελάδες, αυτές άστες στην ησυχία τους γιατί αν σου πέταγε κανείς το σχοινί για να ανέβεις και να μπείς και εσύ στο ιερό μαντρί σίγουρα δεν θα έλεγες όχι. Όταν θα έρθει η ώρα θα τους κάνει ντα ο Τόμσεν. Περαστικά σου.

Εγω προτεινω να τον κλεισουμε φυλακη να  κλεισουμε και τα ξενοδοχεια του και τους υπαλληλους θα τους ταισεις εσυ πανμεγιστε κριτη των παντων και δεινε επιχειρηματια.

oh  ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ  υπαλληλος εισαι,  δεν εχει φαει κανεις απο εσενα ψωμι και κρινεις χωρις να  εχεις ιδεα απο επιχειρηματικοτητα.Αλλωστε ειναι γνωστο πως την οικονομια ενος κρατους την φτιαχνουν οι ΔΥ και οι υπαλληλοι  γενικως ...

Το οτι είσαι αρχιτρόλλ το εμπαιδώσαμε, μην τσιρίζεις άλλο.

Το αν θα μπεί φυλακή ο εκάστοτε επιχειρηματίας θα το αποφασίσει το δικαστήριο και εφόσον έχει κάνει πράγματα που απαγορεύονται, π.χ φοροδιαφυγή εισφορδιαφυγή. Ο υπάλληλος δεν έχει λόγο να μπεί φυλακή γιατί ως συνήθως ο επιχειρηματίας είναι αυτός που παρότρυνε-απείλησε για μαύρη εργασία κτλ Στην φυλακή ταϊζουμε και άλλους βαρυποινήτες και τρομοκράτες, εκτός αν θέλεις να αποφυλακιστούν και αυτοί για αν μην τους ταϊζουμε.

Και αφου ειναι τοσο ευκολο αυτο γιατι δεν το εκανες και φυτοζωεις  με 700? ε?Ειπαμε στην θεωρια ειμαστε πρωτοι στις πραξεις χωλαινουμε... ,

Κοινως ψηλε δεν γινεται να μην εχεις δημιουργησει τιποτα  διοτι εισαι κοτα και υπαλληλακος και να σου φταιει ο επιχειρηματιας αυτου του βεληνεκους  με τοσα ξενοδοχεια και προσωπικο που ισως εσχατως να ειναι και απληρωτο που σαν ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ μεγεθος εισαι μια τριχα απο ξερεις τι...

Κανε τα μισα απο αυτα που εχει κανει και μετα μιλα τωρα και να νιαουριζεις κλαιν ειναι ,δεν εχεις κανει τιποτα μπροστα του και απο αυτον ζουσαν τοσες οικογενειες.

Υ.Γ Ξεχασες να πεις και για τον κακο καπιταλισμο τους αμερικανους  που ειναι φονιαδες των λαων , για τους εβραιους  και αλλα γραφικα.

Πρέπει να έχει κάποιος μεγάλο θράσσος για να λέει οτι δεν πρέπει να μας φταίνε οι άλλοι επειδή δεν καταφέραμε να κάνουμε οτι έκαναν και αυτοί. Με την δική σου λογική λοιπόν δεν πρέπει να μου φταίει σε τίποτα ο πολιτικός ή ο δημόσιος υπάλληλος που έκλεψε και έβαλε στην τσέπη δημόσιο χρήμα ή τον πληρώνουμε 1500 ευρώ το μήνα για να την κοπανάει από την δουλειά επειδή και εγώ δεν κατάφερα ποτέ να γίνω ΔΥ ή δεν έχω τα προσόντα ή δεν έγινα ποτέ μου πολιτικός.

Με την ίδια λογική δεν θα πρέπει να μου φταίει ο επιχειρηματίας που ενώ το ξέρει οτι είναι παράνομος δεν πληρώνει το ΙΚΑ των υπαλλήλων κάνει οποιουδήποτε είδους παραβάσεις (πολεοδομικές, φορολογικές, υγειονομικές κτλ) επειδή εγώ δεν κατάφερα ποτέ να γίνω επιχειρηματίας.

Το πόσο δύσκολο είναι να γίνεις ή το πόσο μεγάλος είναι ο ξενοδόχος και τι έργο έχει κάνει δεν ενδιαφέρει κανέναν επ ουδενί. Ας ανοίξει ο άνθρωπος και τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής στον πλανήτη, δεν με απασχολεί, αλλά όχι να κάνει παρανομίες και οτιδήποτε άλλες λαμογιές και να έρχεται μετά ο Fotis13 και ο κάθε Fotis13 να μου λέει οτι επειδή δεν τον έφτασα δεν πρέπει να τον κατηγορώ.

Επίσης το τι θα κρίνουμε και τι όχι δεν θα μας το υποδείξεις εσύ αγαπητέ. Ο καθένας κριτικάρει οτι θέλει αρκεί να μην είναι αγενής και να έχει επιχειρήματα. Και εσύ στο κάτω κάτω της γραφής κριτικάρεις τώρα, ή μάλλον και αυτό σου διαφεύγει? Όσο για τα περί καπιταλισμού αμερικανών κεφαλαίου κτλπ πέστα εκεί που ξέρεις. Εδώ δεν κάνουμε συζήτηση περί πολιτικών και οικονομικών συστημάτων, λέμε τα αυτονόητα.

Και επειδή ξέρω οτι θα έρθεις να μου πείς τώρα, φτιάξε εσύ επιχείρηση και μετά μίλα. Θα σου πώ οτι σκεφτόμουν να έκανα έναρξη αλλά επειδή δεν γίνεται να πληρώνω εισφορές σε ΟΑΕΕ δεν θα κάνω. Μου πέρασε από το μυαλό να έκανα και παράνομη την δραστηριότητα και να ενεργούσα με παρόμοιο τρόπο όπως ο επιχειρηματίας που κοντεύεις να του γράψεις και ολόκληρο ύμνο. Αλλά δεν το έκανα γιατί αν φάω καταγγελία από πελάτη την έκατσα, και εννοείται οτι αν το εκανα θα ήμουν εγώ λαμόγιο. Με την ίδια λογική λοιπόν όποιος δεν μπορεί να κάνει επιχείρηση ή να την λειτουργεί χωρίς να παρανομεί ας την κλείσει να τελειώνουμε. Το έργο και ο δήθεν κόπος δεν αποτελούν δικαιολογία.

Ουτε περιπτερο δεν μπορειτε να ανοιξετε ,ξενοδοχειο ονειρευεστε,δεν σας τα ειπαν καλα στις κλαδικες...

Και ποιός σου είπε εσένα οτι ονειρευόμαστε ξενοδοχείο? Με τα ξενοδοχεία ασχολείται το θέμα που έβαλε το ts. Όσο για τι μπορεί ο καθένας να ανοίξει, δεν μπορείς να το ξέρεις μέσα από 3 γραμμές κειμένου στο insomnia. Άμα έχεις τα φράγκα για λογιστή + επιμελητήρια + εγγραφές και διάφορα κουραφέξαλα τότε περίπτερο ανοίγει και ο πακιστανός στην διπλανή πολυκατοικία από μένα.

Τις κλαδικές μάλλον τις βλέπεις στον ύπνο σου ή μήπως ονειρεύεσαι και την ώρα που γράφεις στο φόρουμ?

Το λές και μόνος σου. Πώς λοιπόν αρκετοί τυχαίνει και έχουν τέτοια κεφάλαια? Στην Ελλάδα το 60-70% και ίσως λίγα λέω, είτε τα κληρονόμησε (όπου ο κληροδότης που τα δημιούργησε μάλλον τα έκανε με λαμογιές) είτε έκανε ο ίδιος λαμογιές. Στην Ελλάδα οι έννοιες "πλούτος σε αξία" και "μόχθος σε χρόνο" είναι αντιστρόφως ανάλογες. Όσοι εξαιρούνται του κανόνα είναι ελάχιστοι. Και επιχειρηματίες με μυαλό έχουμε και με όραμα και με σχέδιο, το κακό είναι οτι αρκετοί προτίμισαν τον λάθος δρόμο για να αποκτήσουν υπερκέρδη.

Και όχι δεν πρέπει να πάνε όλοι φυλακή, αλλά ως γνωστόν στην Ελλάδα ο επιχειρηματίας ο οποίος γνωρίζει τις ατέλειες και τα προβλήματα των ελεγκτιών μηχανισμών του κράτους, κάνει παρανομίες φοροδιαφυγή εισφοροδιαφυγή κτλ ποντάροντας οτι δεν θα πιαστεί στην φάκα, αυτά είναι λαμογιές λοιπόν και πρέπει να τον βρέι το κράτος να εισπράξει τα κλεμμένα και οτι δεν έχει να του βγάλει σε πλειστιριασμό και την 1η κατοικία.

Όποιος μπορεί να πληρώνει τα οριζόμενα από τον νόμο το ΙΚΑ το ΦΜΥ και όλα τα σχετικά ας τα κάνει όποιος δεν μπορεί ας μην προσλάβει κόσμο και να κάνει όλη την δουλειά μόνος του.

• Like 4
Δημοσ.

Όλοι δεν είναι αλλά όπως είναι γνωστό ο πλούτος χωρίς παρανομίες δεν γίνεται.

Μα θα κλέψει το πελάτη ή το κράτος ή θα εκμεταλλευτεί τον εργαζόμενο κλπ

Δημοσ.

Ουτε περιπτερο δεν μπορειτε να ανοιξετε ,ξενοδοχειο ονειρευεστε,δεν σας τα ειπαν καλα στις κλαδικες...

ξενοδοχειο ανοιγει και η κουτση μαρια!! η οποια ειναι  στα 80 χηρα σε ενα χωριο διπλα στην θαλασσα!

Το πατρικο σπιτι χωρισμενο με γυψοσανιδες και να.. 3 δωματια "rooms to let"

αν τωρα βρει και μεσα να το νομιμοποιησει - να παρει και την επιδοτηση στα υπουλα και να φεσωσει την εταιρια που τα επιπλωσε. βουαλα

εγινε μπιζνεσγουμαν...  και εσεις τον κοροιδευετε.. ουστε ρε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...