yazidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Για αυτό θα πρέπει να μας δείξεις τα στατιστικά της γραμμής σου. Θα πρέπει να μπεις στο router σου και να βρεις κάπου να λέει Line Attenuation και να μας πεις πόσο είναι.
armin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Θα απαντησω μολις καταφερω να θυμηθω το id και τον κωδικο μου,που μου λεει οτι χρειαζονται.Εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να ειναι,η ειναι τελειως διαφορετικα παντα για καθε router? Αν τηλεφωνησω στη hol θα ξερουνε αυτοι να μου πουνε??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Επίσης τα default μπορεί να είναι admin/admin, admin/1234 και για πιο σύνθετα θα το έχει στο κάτω μέρος του router... Πάντως το να πάει από 8 στα 15mbps λόγω fastpath->interleaved δεν παίζει
armin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Παιδια δυστυχως δεν ειναι καποιος απο τους κλασσικους κωδικους.Θα σας ενημερωσω αυριο αμα ειναι αφου παρω στη hol και ζητησω να μου υπενθυμισουνε τον κωδικο μου.
yazidis Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δες μηπως κατω απ το router σου γραφει κανα κωδικο
armin Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2016 Εχει κατι μεγαλους κωδικους P/N ,και MAC, ειναι καποιο απο αυτα??
heavyrain Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Οχι με τιποτα. 1 mbps περιπου κερδιζεις απ οσο ξερω.
armin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Status: Configured Current Line Status --- SHOWTIME Link Type --- Interleaved Path [Go Top] Data Rate: Stream Type Actual Data Rate Upstream 538 (Kbps.) Downstream 9435 (Kbps.) [Go Top] Operation Data / Defect Indication: Operation Data Upstream Downstream Noise Margin 9.0 dB 9.0 dB Attenuation 16.8 dB 25.3 dB Indicator Name Near End Indicator Far End Indicator Output Power 12 dBm 20 dBm Fast Path FEC Correction NA NA Interleaved Path FEC Correction 0 0 Fast Path CRC Error NA NA Interleaved Path CRC Error 24887 2 Loss of Signal Defect 0 0 Fast Path HEC Error STR NA NA Interleaved Path HEC Error 106043 1 Error Per Sec. 27993 0 [Go Top] Statistics: Received Cells 15362017 Transmitted Cells 202694812 Παιδια δεν ξερω αν αυρα ειναι τα στοιχεια που επρεπε να δειξω.Αλλα παντως πουθενα δεν μπορω να βρω line η signal attenuation.Και τελικα ο κωδικος και id πραγματι ηταν admn/admin αλλα το προβλημα ειναι οτι εμπαινα απο google chrome ,ενω οταν μπηκα απο το edge με εβαλε απευθειας.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Attenuation 16.8 dB 25.3 dB
armin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Παρατηρησα οτι για status μου λεει interleaved για καποιο λογο??Μηπως μου το επανεφεραν απο μονοι τους καποια στιγμη μεσα στο χρονο σε interlieved??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 μπορεί, πάντως ο συγχρονισμός ακόμα και στο upload δεν είναι καλός...
armin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δεν νομιζω να με ενδιαφερει ιδιατερα το upload speed .Κυριως αποσο εχω ακουσει υψηλο upload θα ηταν ψιλοαχρηστο,σε εναν οικιακο υπολογιστη,το download πως σου φαινεται?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Όπως είπα και πιο πάνω, δεν είναι καλός... Δεν είναι το θέμα αν σε ενδιαφέρει ή όχι αλλά αν είναι ένδειξη προβλήματος...
armin Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Μηπως θα γινοτανε να μου εξηγουσες λιγο τους λογους που θα μπορουσανε να το προκαλεσουνε αυτο??Λες να παρω την hol και να τους πω οτι το up/down speed μου ειναι αφυσικο??
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2016 Ίσως πρόβλημα στην καλωδίωση του σπιτιού, ίσως εκτός... Για το πρώτο είναι δικιά σου ευθύνη για εξώ του ΟΤΕ, οπότε καλύτερα να checkάρεις πρώτα την δικιά σου για να αποκλείσεις αυτή την περίπτωση και να μπορείς να δηλώσεις χωρίς αμφιβολία βλάβη στη HOL.. Για έλεγχο καλωδίωσης υπάρχει ένα pdf της Cyta που δίνει οδηγίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα