polteris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Το βρηκα στα 139 ευρω εδω http://bit.ly/1a9h4YB Ακουω γνωμες!
Hyphen Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Οχι απο εμενα. Το εχει ενας φιλος μου και το πηρα στα χερια μου να δω τι λεει, μαπα το καρπουζι. Καθολου σμουθ και λαγκαρει. Αν διαθετεις εως 140 ευρω προτειμενω μεταχειρισμενο Iphone 3gs ή κατι σε android.
polteris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Οχι απο εμενα. Το εχει ενας φιλος μου και το πηρα στα χερια μου να δω τι λεει, μαπα το καρπουζι. Καθολου σμουθ και λαγκαρει. Αν διαθετεις εως 140 ευρω προτειμενω μεταχειρισμενο Iphone 3gs ή κατι σε android. Το εχω σκεφτει για μεταχειρησμενο iphone αλλα οσα ειδα μεχρι στιγμης ηταν σε αθλια κατασταση! Ενταξει δεν ειπα να ειναι καινουριο αλλα οχι σαν αυτα που ειδα! Αυτη τη στιγμη εχω το trophy εδω και 2 χρονια με ζελατινα και hard θηκη και ειναι σαν καινουριο! Απορω πως συμπεριφεροντε ετσι σε κινητα των 600 ευρω!
SearchEngine Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Θα σου ελεγα να πηγαινες σε ενα l7 ii p710 που ειναι αρκετα καλυτερο απο το htc.βεβαια ειναι λιγο ακριβο αλλα θα πεσει η τιμη του
Hyphen Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Το εχω σκεφτει για μεταχειρησμενο iphone αλλα οσα ειδα μεχρι στιγμης ηταν σε αθλια κατασταση! Ενταξει δεν ειπα να ειναι καινουριο αλλα οχι σαν αυτα που ειδα! Αυτη τη στιγμη εχω το trophy εδω και 2 χρονια με ζελατινα και hard θηκη και ειναι σαν καινουριο! Απορω πως συμπεριφεροντε ετσι σε κινητα των 600 ευρω! Ναι υπαρχουν πολλα τετοια κινητα. Πιστεψε με αν ψαξεις βρισκεις, εχω βρει πολλα Iphone για φιλους μου απλα ηθελε λιγο υπομονη. Σιγουρα το 3gs το οποιο ειναι παλιο θα ειναι πιο δυσκολο να το βρεις.Εγω πριν κανα μηνα βρηκα ενα 3gs ολοκαινουργιο για εναν φιλο μου , στα 150 αλλα ειχε και εγγυηση.
polteris Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ναι υπαρχουν πολλα τετοια κινητα. Πιστεψε με αν ψαξεις βρισκεις, εχω βρει πολλα Iphone για φιλους μου απλα ηθελε λιγο υπομονη. Σιγουρα το 3gs το οποιο ειναι παλιο θα ειναι πιο δυσκολο να το βρεις.Εγω πριν κανα μηνα βρηκα ενα 3gs ολοκαινουργιο για εναν φιλο μου , στα 150 αλλα ειχε και εγγυηση. Αν κατσει τετοια περιπτωση θα το παρω χωρις δευτερη σκεψη κι ας δωσω και 200 ευρω! Θα κανω λιγο ακομα υπομονη!
Hyphen Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Φιλε γνωμη μου 200 ειναι πολλα. Σου προτεινω απλα να δωσεις χρονο και να ψαξεις ομως! σιγουρα θα βρεις, απο τον Μαρτιο μεχρι τωρα εχω βρει για φιλους 6 iphone σε εγγυηση και χωμα τιμες...απλα περιμεναν οσο να βρω το σωστο.
Grey Warden Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ποιο IPHONE 3GS ΤΟ 2013??? Πλέον είναι για πέταμα. (στην κυριολεξία!!!) Το έχει φίλος μου και ψάχνεται για καινούργιο κινητό. Από κινητά ξεκινάμε από τα 147 ευρώ το Galaxy Ace 2 και μετά πάμε σε Galaxy S Advance με περισσότερα.
disqualified Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Το εχω σκεφτει για μεταχειρησμενο iphone αλλα οσα ειδα μεχρι στιγμης ηταν σε αθλια κατασταση! Ενταξει δεν ειπα να ειναι καινουριο αλλα οχι σαν αυτα που ειδα! Αυτη τη στιγμη εχω το trophy εδω και 2 χρονια με ζελατινα και hard θηκη και ειναι σαν καινουριο! Απορω πως συμπεριφεροντε ετσι σε κινητα των 600 ευρω! απο το trophy να πας σε desire c ειναι μεγαλη υποβαθμιση, το ace 2 και s advance καπως τρωγονται αλλα μονο αν θελεις την υπερπληθωρα εφαρμογων του android γιατι αλλιως η εμπειρια χρησης δε θα ειναι τοσο καλη οσο το trophy (προσωπικη γνωμη).
kiros9 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 κοίταξε και το nokia lumia 520 σε αυτά τα χρήματα, δεν έχει πολλές εφαρμογές αλλά είναι πολύ smooth.
Δημητρης Intruder Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Το Desire C ειναι το μοντελο που εκανε ολοκληρη HTC ΡΕΖΙΛΙ.Τοσο χαλι κινητο & τοσο ακριβα που το πουλανε(τωρα επεσε λιγο) απορω ποιος μακακας το αγοραζει.Σε αυτα τα λεφτα εχει ΚΙΝΗΤΑΡΕΣ παιδια μην ειστε κοροιδα επειδη γραφει HTC(παρολο που ειναι πολυ καλη εταιρια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα