Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πλεον σε deal sites, υπαρχουν δεκαδες προσφορες για διακοπες. Παιζεις ορισμενα να ειναι μουφα; Ποια προτεινετε; Επισης πως ακριβως κλεινω ημερομηνια; Πρεπει να αγορασω πρωτα το κουπονι; Και εαν δεν εχει στην ημερομηνια που μπορω τι γινεται; Μηπως την πατησω; Σκεφτομαι για Πηλιο και συγκεκριμενα Αγιο Ιωαννη. Οποιος μπορει να βοηθησει, παρακαλω.
ParhsG Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 εχω παρει πρωτοκλασατα πραγματα με deal. Αλλα παρολα αυτα για να βαλει καποιος deal κατι δε παει καλα...
Backpacker Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Για στείλε λινκ για να δούμε και μεις που ψαχνόμαστε για Πήλιο αδερφέ...
Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Εχει παρα πολλα site. Βεβαια δε ξερω ποια ειναι τα αληθινα και ποια τα μουφα! Αμα γραψεις στο google : Πηλιο διακοπες deals, θα σου τα βγαλει.
kage Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 παιρνεις πρωτα τηλ.αν εχει δωματιο την χ μερα. αληθινα ειναι.μην ξεχνατε οτι και μεσω booking,trivago ktl να τα κλεινατε παλι αυτοι χασουρα θα χαν στην τιμη.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 εχω παρει πρωτοκλασατα πραγματα με deal. Αλλα παρολα αυτα για να βαλει καποιος deal κατι δε παει καλα... Δεν έχεις δίκιο, δεν συμβαίνει πάντα έτσι. Έχω πάει σε υπέροχο ξενοδοχείο στην Άνδρο μέσω deal και πραγματικά δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό. Αφού θα ήθελα να ξαναπάω και χωρίς deal (αλλά είναι πανάκριβο). 1
ParhsG Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δεν έχεις δίκιο, δεν συμβαίνει πάντα έτσι. Έχω πάει σε υπέροχο ξενοδοχείο στην Άνδρο μέσω deal και πραγματικά δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό. Αφού θα ήθελα να ξαναπάω και χωρίς deal (αλλά είναι πανάκριβο). και εγω εχω παει και ηταν αριστα ,αλλα μου εχει τυχει και μουφα.Γενικα ομως ολοι σχεδον κοβουν κατι επειδη δινεις λιγοτερα. Εστω να μη σου καθαρισουν μια μερα πχ ή να μη σου αλλαξουν πετσετες αν δε ζητησεις.
Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Παντως αυτα που υπαρχουν στο booking, δεν υπαρχουν στα deals. Γιατι; Επισης, πως ακριβως λειρουργουν τα deals και booking; Τα ξενοδοχεια δεν βγαινουν χαμενοι; 1
Super Moderators paredwse Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Παντως αυτα που υπαρχουν στο booking, δεν υπαρχουν στα deals. Γιατι; Επισης, πως ακριβως λειρουργουν τα deals και booking; Τα ξενοδοχεια δεν βγαινουν χαμενοι; Το booking δεν είναι deal-άδικο. Είναι online πρακτορείο.
ANHLIKOS Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Oxi δεν βγαίνουν χαμένοι οι ξενοδόχοι, απλα γίνεται ενα διαφημιστικό αλισβερίσι (με την καλη την έννοια). Ο μεν ξενοδόχος προβάλλεται, με αντάλλαγμα καλύτερη τιμη - ή ποσοστό, το δε σάιτ κερδίζει απο τα κλικς. Λ.χ έκλεισα τη Κυριακή δωμάτιο σε ξενώνα στα Κύθηρα. Στο booking μου ελεγε συνολική τιμη για 6 ημερες 360 Ευρω.Παίρνω τηλέφωνο απευθείας στο ξενωνα και τους ρωτάω ποσο εχει η διανυκτερευση. Μου απαντάνε 50 Ευρω. Προφανώς και έκλεισα το δωμάτιο μεσω τηλεφώνου. Φαντάζομαι τα 60 ευρω παραπάνω θα ειναι η προμήθεια.
kage Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) το σαιτ δεν κερδιζει απο τα κλικς μονο αλλα απευθειας ποσοστο ακομη και 50% στα 2-3πιο γνωστα.Εχουν και αναμονη για να μπεις. επιπλεον τοκιζουν τα λεφτα και θα τα δωσουν στον ιδιοκτητη μετα απο μηνες σε αντιθεση με τα μικρα σιτε. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2013 από kage
Luxx Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Oxi δεν βγαίνουν χαμένοι οι ξενοδόχοι, απλα γίνεται ενα διαφημιστικό αλισβερίσι (με την καλη την έννοια). Ο μεν ξενοδόχος προβάλλεται, με αντάλλαγμα καλύτερη τιμη - ή ποσοστό, το δε σάιτ κερδίζει απο τα κλικς. Λ.χ έκλεισα τη Κυριακή δωμάτιο σε ξενώνα στα Κύθηρα. Στο booking μου ελεγε συνολική τιμη για 6 ημερες 360 Ευρω. Παίρνω τηλέφωνο απευθείας στο ξενωνα και τους ρωτάω ποσο εχει η διανυκτερευση. Μου απαντάνε 50 Ευρω. Προφανώς και έκλεισα το δωμάτιο μεσω τηλεφώνου. Φαντάζομαι τα 60 ευρω παραπάνω θα ειναι η προμήθεια. Πλακα κανεις, ετσι; Αυτο ειναι κλεψιμο! Αμα ειναι ετσι, γιατι να κλεινει καποιος απο το booking; Απο το site του ξενοδοχειο ομως πως γινεται η πληρωμη; Την ημερα που πας στο ξενοδοχειο; Ισως θελει προκαταβολη;
ANHLIKOS Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Απο το booking απευθείας δεν εχω κλείσει ποτε. Παντα παίρνω τηλέφωνο και συνεννοούμαι προσωπικά.Πάντως το σάιτ αυτο με εχει βοηθήσει αρκετα στο να βρω δωμάτια. Η πληρωμή θα γινει οταν φύγουμε απο τον ξενώνα, αλλα οπως ειναι φυσιολογικό έδωσα μια προκαταβολή . Ή οποια δεν πρέπει να ξεπερνάει το κοστος μιας διανυκτερευσης. Μου εχει τύχει κι αλλες φορες. Να ειναι πιο τσιμπημένες οι τιμες στο booking. (Να σημειώσω πως σε καμιά απο τις περιπτώσεις αυτες δεν έπαιξαν παζάρια. Ηταν σε φαση "ενδιαφέρομαι για ενα δωμάτιο ποσο εχει;" ) Αλλα αυτο δεν παει να πει οτι το εχουν και σύστημα. Μου εχει τυχη αρκετές φορές η τιμη να μην αλλάζει και να ειναι ιδια με αυτη του σάιτ. Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2013 από ANHLIKOS
kage Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) del Επεξ/σία 11 Ιουλίου 2013 από kage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα