Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλεον σε deal sites, υπαρχουν δεκαδες προσφορες για διακοπες. Παιζεις ορισμενα να ειναι μουφα; Ποια προτεινετε;

Επισης πως ακριβως κλεινω ημερομηνια; Πρεπει να αγορασω πρωτα το κουπονι; Και εαν δεν εχει στην ημερομηνια που μπορω τι γινεται; Μηπως την πατησω;

Σκεφτομαι για Πηλιο και συγκεκριμενα Αγιο Ιωαννη. Οποιος μπορει να βοηθησει, παρακαλω.

Δημοσ.

εχω παρει πρωτοκλασατα πραγματα με deal. Αλλα παρολα αυτα για να βαλει καποιος deal κατι δε παει καλα...

Δημοσ.

Εχει παρα πολλα site. Βεβαια δε ξερω ποια ειναι τα αληθινα και ποια τα μουφα!

Αμα γραψεις στο google : Πηλιο διακοπες deals, θα σου τα βγαλει.

Δημοσ.

παιρνεις πρωτα τηλ.αν εχει δωματιο την χ μερα.

αληθινα ειναι.μην ξεχνατε οτι και μεσω booking,trivago ktl να τα κλεινατε παλι αυτοι χασουρα θα χαν στην τιμη.

• Super Moderators
Δημοσ.

εχω παρει πρωτοκλασατα πραγματα με deal. Αλλα παρολα αυτα για να βαλει καποιος deal κατι δε παει καλα...

Δεν έχεις δίκιο, δεν συμβαίνει πάντα έτσι. Έχω πάει σε υπέροχο ξενοδοχείο στην Άνδρο μέσω deal και πραγματικά δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό. Αφού θα ήθελα να ξαναπάω και χωρίς deal (αλλά είναι πανάκριβο). 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχεις δίκιο, δεν συμβαίνει πάντα έτσι. Έχω πάει σε υπέροχο ξενοδοχείο στην Άνδρο μέσω deal και πραγματικά δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό. Αφού θα ήθελα να ξαναπάω και χωρίς deal (αλλά είναι πανάκριβο). 

και εγω εχω παει και ηταν αριστα ,αλλα μου εχει τυχει και μουφα.Γενικα ομως ολοι σχεδον κοβουν κατι επειδη δινεις λιγοτερα. Εστω να μη σου καθαρισουν μια μερα πχ ή να μη σου αλλαξουν πετσετες αν δε ζητησεις.

Δημοσ.

Παντως αυτα που υπαρχουν στο booking, δεν υπαρχουν στα deals. Γιατι;

Επισης, πως ακριβως λειρουργουν τα deals και booking; Τα ξενοδοχεια δεν βγαινουν χαμενοι;

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Παντως αυτα που υπαρχουν στο booking, δεν υπαρχουν στα deals. Γιατι;

Επισης, πως ακριβως λειρουργουν τα deals και booking; Τα ξενοδοχεια δεν βγαινουν χαμενοι;

Το booking δεν είναι deal-άδικο. Είναι online πρακτορείο. :)

Δημοσ.

Oxi δεν βγαίνουν χαμένοι οι ξενοδόχοι, απλα γίνεται ενα διαφημιστικό αλισβερίσι (με την καλη την έννοια). Ο μεν ξενοδόχος προβάλλεται, με αντάλλαγμα καλύτερη τιμη - ή ποσοστό, το δε σάιτ κερδίζει απο τα κλικς.

Λ.χ έκλεισα τη Κυριακή δωμάτιο σε ξενώνα στα Κύθηρα.

Στο booking μου ελεγε συνολική τιμη για 6 ημερες 360 Ευρω.
Παίρνω τηλέφωνο απευθείας στο ξενωνα και τους ρωτάω ποσο εχει η διανυκτερευση. Μου απαντάνε 50 Ευρω.  

Προφανώς και έκλεισα το δωμάτιο μεσω τηλεφώνου. Φαντάζομαι τα 60 ευρω παραπάνω θα ειναι η προμήθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το σαιτ δεν κερδιζει απο τα κλικς μονο αλλα απευθειας ποσοστο ακομη και 50% στα 2-3πιο γνωστα.Εχουν και αναμονη για να μπεις.

επιπλεον τοκιζουν τα λεφτα και θα τα δωσουν στον ιδιοκτητη μετα απο μηνες σε αντιθεση με τα μικρα σιτε.

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Oxi δεν βγαίνουν χαμένοι οι ξενοδόχοι, απλα γίνεται ενα διαφημιστικό αλισβερίσι (με την καλη την έννοια). Ο μεν ξενοδόχος προβάλλεται, με αντάλλαγμα καλύτερη τιμη - ή ποσοστό, το δε σάιτ κερδίζει απο τα κλικς.

Λ.χ έκλεισα τη Κυριακή δωμάτιο σε ξενώνα στα Κύθηρα.

Στο booking μου ελεγε συνολική τιμη για 6 ημερες 360 Ευρω.

Παίρνω τηλέφωνο απευθείας στο ξενωνα και τους ρωτάω ποσο εχει η διανυκτερευση. Μου απαντάνε 50 Ευρω.  

Προφανώς και έκλεισα το δωμάτιο μεσω τηλεφώνου. Φαντάζομαι τα 60 ευρω παραπάνω θα ειναι η προμήθεια.

Πλακα κανεις, ετσι; Αυτο ειναι κλεψιμο! Αμα ειναι ετσι, γιατι να κλεινει καποιος απο το booking;

Απο το site του ξενοδοχειο ομως πως γινεται η πληρωμη; Την ημερα που πας στο ξενοδοχειο; Ισως θελει προκαταβολη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο το booking απευθείας δεν εχω κλείσει ποτε. Παντα παίρνω τηλέφωνο και συνεννοούμαι προσωπικά.
Πάντως το σάιτ αυτο με εχει βοηθήσει αρκετα στο να βρω δωμάτια.

Η πληρωμή θα γινει οταν φύγουμε απο τον ξενώνα, αλλα οπως ειναι φυσιολογικό έδωσα μια προκαταβολή . Ή οποια δεν πρέπει να ξεπερνάει το κοστος μιας διανυκτερευσης.

Μου εχει τύχει κι αλλες φορες. Να ειναι πιο τσιμπημένες οι τιμες στο booking. (Να σημειώσω πως σε καμιά απο τις περιπτώσεις αυτες δεν έπαιξαν παζάρια. Ηταν σε φαση "ενδιαφέρομαι για ενα δωμάτιο ποσο εχει;" )

Αλλα αυτο δεν παει να πει οτι το εχουν και σύστημα.

Μου εχει τυχη αρκετές φορές η τιμη να μην αλλάζει και να ειναι ιδια με αυτη του σάιτ.

Επεξ/σία από ANHLIKOS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...