Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξερω φιλε μου αλλα εχει πιασει 90 βαθμους η καρτα και δεν εκανε τιποτα συνεχιζε να λειτουργει

η καρτα γραφικων ειναι η εξης GeForce GT 240M

Δημοσ.

Έχεις γενικά θέμα με της θερμοκρασίες σου θα πρέπει να καθαριστεί ,ποιο laptop ειναι ;

Έχεις γενικά κάποιες γνώσεις για να μπορέσεις να το καθαρίσεις μόνος σου ;

Δημοσ.

τι ενοεις να κατεβασω το hwmonitor?

να οι θερμοκρασιες

Συγνωμη.Αλλα οι θερμοκρασιες ειναι στο ρελαντι;δηλαδη το λαπτοπ δεν εκανε τιποτε οταν πηρες το screenshot;

Eαν ναι,οι 67 βαθμοι ειναι πολυ!Και mame32 να παιξεις,θα πιασει τους 90 σε χρονο ρεκορ.

Δημοσ.

Συγνωμη.Αλλα οι θερμοκρασιες ειναι στο ρελαντι;δηλαδη το λαπτοπ δεν εκανε τιποτε οταν πηρες το screenshot;

Eαν ναι,οι 67 βαθμοι ειναι πολυ!Και mame32 να παιξεις,θα πιασει τους 90 σε χρονο ρεκορ.

τι ενοεις οτι δεν εκανε τιποτα?

Δημοσ.

Φίλε μου πρέπει να ανοίξεις το laptop να το καθαρίσεις απο σκόνες και να σιγουρευτείς οτι το ανεμιστηράκι του δουλεύει σωστά, απο εκει και πέρα μπορείς να αλλάξεις πάστα σε cpu και επεξεργαστή

Δημοσ.

τι ενοεις να κατεβασω το hwmonitor?

να οι θερμοκρασιες

με τέτοιες θερμοκρασίες idle λογικό είναι να σου σβήνει (στο λέω από προσωπική εμπειρία)

ρίξε ένα καθάρισμα, αν και υπάρχει περίπτωση το λαπτοπ σου να είναι προβληματικό στη κατασκευή και με το καθάρισμα να μη σβήνει μεν, αλλά γενικά να παραμένει πολύ ζεστό και να ζορίζεται 

είμαι παθών από το δικό μου hp (φταίει αποκλειτικά ο κατασκευαστής σε τέτοιες περιπτώσεις ) , δε μπορείς να κάνεις και πολλά πέρα από το να μη παίζεις παιχνίδια και να κάνεις πιο απλή χρήση 

δυστυχώς δεν είναι όλα τα λάπτοπ σωστά μελετημένα από άποψη ψύξης, ούτε είναι όλα κατάλληλα για gaming 

Δημοσ.

τι ενοεις οτι δεν εκανε τιποτα?

Εννοω,αν εκεινη την στιγμη,ετρεχε κατι αλλο στο λαπτοπ;

Το προβλημα το ειχες παντα;ποσον καιρο το εχεις το λαπτοπ;

Mπορεις να μας αναφερεις το μοντελο;Στο κατω μερος του λαπτοπ,οπου ειναι οι αεραγωγοι,εχεις σκονη πολυ;

Δημοσ.

το ανοιξα και να πω την αληθεια ειχε πολυ σκονη μεσα τωρα δεν ξερω αν συνεχιζει να το κανει το προβλημα! Οχι σημερα το εκανε δυο φορες. Το μοντελο ειναι Fujitsu Amilo Pi 3560.

Δημοσ.

Φιλε όντως εχεις θέμα με τις θερμοκρασίες σου.Το λαπτοπ κλεινει για να μην καεί όποτε καντου ενα καλο καθάρισμα απο τις σκόνες και αν θέλεις να παίζεις κάποιο παιχνίδι καλύτερα να παίζεις σε πολύ δροσερο μερος.

Δημοσ.

Aπ'οσο βλεπω,το συγκεκριμενο μοντελο,εχει πολυ καλους αεραγωγους πισω και πλαγια.Κανε οντως ενα πολυ καλο καθαρισμα,αφου λες οτι ειχε αρκετη σκονη,και ξανα ελεγξε θερμοκρασιες.

Απεφυγε να το τοποθετεις σε "ζεστες" επιφανειες.Οταν το καθαρισεις,ξαναδειξε μας θερμοκρασιες,και βλεπουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...