DjBl3nd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 παιδια καθε φορα που παιζω το need for speed shift απενεργοποιιτε το λαπτοπ μου μονο του γιατι??
DjBl3nd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 δεν ξερω φιλε μου αλλα εχει πιασει 90 βαθμους η καρτα και δεν εκανε τιποτα συνεχιζε να λειτουργει η καρτα γραφικων ειναι η εξης GeForce GT 240M
rafail1994 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 90 βαθμοι δεν ειναι και λιγοι . Κατεβασε το hwmonitor kαι ανεβασε μας μια φωτογραφια να δουμε τι γινεται
DjBl3nd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τι ενοεις να κατεβασω το hwmonitor? να οι θερμοκρασιες
rafail1994 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Έχεις γενικά θέμα με της θερμοκρασίες σου θα πρέπει να καθαριστεί ,ποιο laptop ειναι ; Έχεις γενικά κάποιες γνώσεις για να μπορέσεις να το καθαρίσεις μόνος σου ;
Hawk7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τι ενοεις να κατεβασω το hwmonitor? να οι θερμοκρασιες Συγνωμη.Αλλα οι θερμοκρασιες ειναι στο ρελαντι;δηλαδη το λαπτοπ δεν εκανε τιποτε οταν πηρες το screenshot; Eαν ναι,οι 67 βαθμοι ειναι πολυ!Και mame32 να παιξεις,θα πιασει τους 90 σε χρονο ρεκορ.
DjBl3nd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Συγνωμη.Αλλα οι θερμοκρασιες ειναι στο ρελαντι;δηλαδη το λαπτοπ δεν εκανε τιποτε οταν πηρες το screenshot; Eαν ναι,οι 67 βαθμοι ειναι πολυ!Και mame32 να παιξεις,θα πιασει τους 90 σε χρονο ρεκορ. τι ενοεις οτι δεν εκανε τιποτα?
SPANK Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Φίλε μου πρέπει να ανοίξεις το laptop να το καθαρίσεις απο σκόνες και να σιγουρευτείς οτι το ανεμιστηράκι του δουλεύει σωστά, απο εκει και πέρα μπορείς να αλλάξεις πάστα σε cpu και επεξεργαστή
DjBl3nd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 οκ τωρα το κλεινω παω να μπω στον σταθερο για να πεσει η θερμοκρασια να τον ανιξω
qsis Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τι ενοεις να κατεβασω το hwmonitor? να οι θερμοκρασιες με τέτοιες θερμοκρασίες idle λογικό είναι να σου σβήνει (στο λέω από προσωπική εμπειρία) ρίξε ένα καθάρισμα, αν και υπάρχει περίπτωση το λαπτοπ σου να είναι προβληματικό στη κατασκευή και με το καθάρισμα να μη σβήνει μεν, αλλά γενικά να παραμένει πολύ ζεστό και να ζορίζεται είμαι παθών από το δικό μου hp (φταίει αποκλειτικά ο κατασκευαστής σε τέτοιες περιπτώσεις ) , δε μπορείς να κάνεις και πολλά πέρα από το να μη παίζεις παιχνίδια και να κάνεις πιο απλή χρήση δυστυχώς δεν είναι όλα τα λάπτοπ σωστά μελετημένα από άποψη ψύξης, ούτε είναι όλα κατάλληλα για gaming
Hawk7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 τι ενοεις οτι δεν εκανε τιποτα? Εννοω,αν εκεινη την στιγμη,ετρεχε κατι αλλο στο λαπτοπ; Το προβλημα το ειχες παντα;ποσον καιρο το εχεις το λαπτοπ; Mπορεις να μας αναφερεις το μοντελο;Στο κατω μερος του λαπτοπ,οπου ειναι οι αεραγωγοι,εχεις σκονη πολυ;
DjBl3nd Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 το ανοιξα και να πω την αληθεια ειχε πολυ σκονη μεσα τωρα δεν ξερω αν συνεχιζει να το κανει το προβλημα! Οχι σημερα το εκανε δυο φορες. Το μοντελο ειναι Fujitsu Amilo Pi 3560.
Dr Marley Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Φιλε όντως εχεις θέμα με τις θερμοκρασίες σου.Το λαπτοπ κλεινει για να μην καεί όποτε καντου ενα καλο καθάρισμα απο τις σκόνες και αν θέλεις να παίζεις κάποιο παιχνίδι καλύτερα να παίζεις σε πολύ δροσερο μερος.
Hawk7 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Aπ'οσο βλεπω,το συγκεκριμενο μοντελο,εχει πολυ καλους αεραγωγους πισω και πλαγια.Κανε οντως ενα πολυ καλο καθαρισμα,αφου λες οτι ειχε αρκετη σκονη,και ξανα ελεγξε θερμοκρασιες. Απεφυγε να το τοποθετεις σε "ζεστες" επιφανειες.Οταν το καθαρισεις,ξαναδειξε μας θερμοκρασιες,και βλεπουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα