Fan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Έχω ένα μικρό οικόπεδο 300 μέτρα σε ένα απομακρυσμένο χωριό με 30 κατοίκους. Το συγκεκριμένο επειδή είναι μηδαμινής αξίας το είχα ξεχασμένο μέχρι σήμερα. Με παίρνει τηλέφωνο το πρωί μια κωλοχωριάτισα (όχι γιατί μένει σε χωριό αλλά λόγω των τρόπων της) και μου λέει ότι έχουν φυτρώσει ψηλά χόρτα στο οικόπεδο μου και η θεία της που μένει στο διπλανό σπίτι φοβάται ότι θα γεμίσει φίδια και ότι θα πιάσει φωτιά. Λέω τα τελευταία 150 χρόνια δεν φοβόταν η θεία της; Τώρα βρήκε να θυμηθεί να φοβηθεί; Τέλος πάντων της λέω ότι θα έρθω κάποια στιγμή να τα κόψω αλλά όχι τώρα γιατί το χωριό είναι 5,5 ώρες από Αθήνα. Με πολύ αγενή τρόπο μου λέει δεν με νοιάζει να πας να το καθαρίσεις γιατί θα είσαι υπεύθυνος για ό,τι συμβεί!!! Και συν τοις άλλοις πριν μου κλείσει το τηλέφωνο μου λέει ότι είναι η πρώτη και τελευταία φορά που με προειδοποιεί! Έμεινα μαλάκας! Έχει τύχει σε κανέναν παρόμοιο περιστατικό; Δεν πιστεύω να μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον μου εάν την τσιμπήσει κανένα φίδι τη θεία της ή πιάσει φωτιά το σπίτι της. Έλεος
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Γράφτην κανονικά και αν ξαναπάρει τηλέφωνο βάλε κάποιον να πει ότι πέθανες και να μην σε ξαναενοχλήσουν
Pintsie Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 κι όμως μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον σου! κι εμείς έχουμε έναν στην Ανθούσα που μένω ο οποίος δεν ξεχορταριάζει ΠΟΤΕ το οικόπεδό του και γεμίζουμε φίδια. και το ξεχορταριάζουμε εμείς με δικά μας έξοδα για να μην μας τσιμπήσει κανένα. και για τις φωτιές που συνήθως πιάνουν εδώ πάνω και θα είχαμε πεθάνει όλοι σίγουρα πέρυσι που έπιασε φωτιά αν δεν το αναλαμβάναμε εμείς να το ξεχορταριάσουμε. Είναι μία από τις υποχρεώσεις σου να μην κινδυνεύουν οι γείτονές σου από τις δικές σου επιλογές. 1
Joshua21 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δεν πιστεύω να μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον μου εάν την τσιμπήσει κανένα φίδι τη θεία της ή πιάσει φωτιά το σπίτι της. Έλεος Φυσικά και μπορεί, γιατί έλεος? Ακόμα και αν δεν γίνει κάτι από τα παραπάνω μπορεί να κάνει καταγγελία και να σε τρέξει. http://geitoniamou.gr/2013/05/an-den-katharisis-to-ikopedo-apo-ta-xera-chorta-tha-fas-prostimo/
rezoma Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Οποιος λεει οτι μπορει να κινηθει νομικα εναντίων του TS, ας δωσει και λινκ απο σχετικη νομοθεσια. Οχι μονο λογια στον αερα! ----- Μπορει τελικα :-P
bluesattack Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Έχω ένα μικρό οικόπεδο 300 μέτρα σε ένα απομακρυσμένο χωριό με 30 κατοίκους. Το συγκεκριμένο επειδή είναι μηδαμινής αξίας το είχα ξεχασμένο μέχρι σήμερα. Με παίρνει τηλέφωνο το πρωί μια κωλοχωριάτισα (όχι γιατί μένει σε χωριό αλλά λόγω των τρόπων της) και μου λέει ότι έχουν φυτρώσει ψηλά χόρτα στο οικόπεδο μου και η θεία της που μένει στο διπλανό σπίτι φοβάται ότι θα γεμίσει φίδια και ότι θα πιάσει φωτιά. Λέω τα τελευταία 150 χρόνια δεν φοβόταν η θεία της; Τώρα βρήκε να θυμηθεί να φοβηθεί; Τέλος πάντων της λέω ότι θα έρθω κάποια στιγμή να τα κόψω αλλά όχι τώρα γιατί το χωριό είναι 5,5 ώρες από Αθήνα. Με πολύ αγενή τρόπο μου λέει δεν με νοιάζει να πας να το καθαρίσεις γιατί θα είσαι υπεύθυνος για ό,τι συμβεί!!! Και συν τοις άλλοις πριν μου κλείσει το τηλέφωνο μου λέει ότι είναι η πρώτη και τελευταία φορά που με προειδοποιεί! Έμεινα μαλάκας! Έχει τύχει σε κανέναν παρόμοιο περιστατικό; Δεν πιστεύω να μπορεί να κινηθεί νομικά εναντίον μου εάν την τσιμπήσει κανένα φίδι τη θεία της ή πιάσει φωτιά το σπίτι της. Έλεος Kαι πολυ καλα σου ειπε.Δεν φθανει που εχει δικιο, την βριζεις κιολας. 1
caution Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα και δεν μπορεί να αποδείξει ότι μιλήσατε. Ενέγραψέ την στις μπάλες.
agrio.imeros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomothesia/pyrdiat4_12.htm 2. Το γεγονός ότι υφίσταται ανάγκη τήρησης των υποχρεώσεων καθαρισμού των οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων, που βρίσκονται εντός πόλεων, κωμοπόλεων και οικισμών και σε απόσταση μέχρι 100 μέτρων από τα όριά τους. Όπως και να΄χει ... η κυρία έχει δίκιο. Πρέπει να το χειριστείς αλλιώς.
Porg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Πες της να βρει κάποιον να το καθαρίσει και στείλε με κάποιο τρόπο τα λεφτά η της τα δίνεις όταν σε βολέψει και πας 15-20Ε να σου βγει;
panagos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Λέω τα τελευταία 150 χρόνια δεν φοβόταν η θεία της; Τώρα βρήκε να θυμηθεί να φοβηθεί; Αυτό το είπες από μέσα σου ή στο τηλέφωνο; Ρωτάω μήπως δικαιολογείται η αγένειά της ξερωγω 300 μέτρα χωράφι, μισή ώρα δουλειά είναι. Περισσότερο (πολύ περισσότερο) θα σου πάνε οι βενζίνες για να πας να το καθαρίσεις μόνος σου, παρά να βρεις κάποιον εκεί να το κάνει. Όντως κρύβει κινδύνους το "απεριποίητο" χωράφι. Όχι να τρελαίνεσαι βέβαια.. αλλά.
cthulhucarbide Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Όταν λες 300 μέτρα είναι μισή ώρα, λογικά εννοείς με τρακτέρ, ε; Επίσης, άμα της το φτιάξεις όμως το χωράφι μετά θα θέλει πάλι κάθε 4 μήνες για πάάάντααααα
nicoc89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Οποιος λεει οτι μπορει να κινηθει νομικα εναντίων του TS, ας δωσει και λινκ απο σχετικη νομοθεσια. Οχι μονο λογια στον αερα! ----- Μπορει τελικα :-P ναι μπορεί υπήρξε ενημέρωση και για τα δικά μας χωράφια όπως κάθε χρόνο με χρονικό περιθώριο (αποφυγή πυρκαγιών λόγο καλοκαιριού) Όταν λες 300 μέτρα είναι μισή ώρα, λογικά εννοείς με τρακτέρ, ε; Επίσης, άμα της το φτιάξεις όμως το χωράφι μετά θα θέλει πάλι κάθε 4 μήνες για πάάάντααααα το καλοκαίρι εισαι υποχρεωμένος να το καθαρίζεις απο χόρτα , για χειμώνα δεν νομίζω. Δεν μπορεί να σου κάνει τίποτα και δεν μπορεί να αποδείξει ότι μιλήσατε. Ενέγραψέ την στις μπάλες. μπορεί.
kage Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 εγω ξερω οτι σε αυτα τα σκηνικα που δεν θελει να ασχοληθει ο ιδιοκτητης.παει ο δημος το καθαριζει και του στελνει να πληρωσει.
Liverpool89 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Ας ριξεις φυτοφερμακο θα τα ισοπεδωσει ολα... Και δεν θα φυτρωσουν για πολυ καιρο.. Αστην να λεει μετα οτι την πειραζει και αυτο... Αν τα κοψεις θα ξαναφυτρωσεια σε κανενα 2-3μηνο και θα πρεπει να ξαναπας...ή να πληρωσεις... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα