Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακου τι θα κανεις ο εκανε η μανα μου και ηρεμησαμε.

Πριν κανα χρονο ολα αυτα.

Θα τους πεις δεν ενδιαφερομαι μπλα μπλα κτλπ

Και επειδη με ενοχλειτε και δεν χαμπαριαζετε τιποτα μια παρασκευη θα μπω σε ενα καταστημα wind και θα φωναζω.

Θα επιλεξω και ενα καταστημα που εχει πολυ κοσμο εκεινη την ωρα.

Το ξερω δεν φταινε αυτοι αλλα εγω πρεπει καπου να τα πω. Και θα παω. Και αμα ξερεις το ονομα του τηλ (ψαρεψε τον) και πες του θα αναφερω το ονομα σου.

Ετσι γιατι γουσταρω και ας μην κατφερω τιποτα.

Θα σταματήσουν. Guarantee!

Δημοσ.

αυτος η αυτη που θα σε παρει ζητα του το κινητο του να τον παιρνεις να του πρηζεις τα παπαρια να βγειτε για σεξ σε ξενοδοχειο ΧΧΧ

Δημοσ.

Εγω απο τοτε που ανακαλυψα οτι το σταθερο μου εχει επιλογη μπλοκαρισματος εισερχομενων κλησεων,μετα απο καθε τετοια κληση μπαινει και ενα block.Απο τοτε ολα ησυχα,πολυ σπανια εχω κληση.

Δημοσ.

Και εμενα σημερα με πηραν απ τη wind (2311807100), δεν μπηκα στον κοπο να ριξω μπινελικια, βαριομουν,αλλα αν με ξαναπαρουν θα χουμε σοου..Ειμαι και στα μπινελικια αξεπεραστος....

Δημοσ.

μολις πηραν.φωναξα οσο ποιο δυνατα μπορουσα βγαλτε μας απο τη λιστα(η κοπελια στανταρ θα θελει γιατρο..).πρεπει να το πηρανε το μνμ.

Δημοσ.

Εμένα επί 2-3 βδομάδες με έπαιρναν από βόνταφον μάλλον, αλλά δεν το είχα σηκώσει ούτε μία γιατί τύχαινε πάντα να είμαι στο μπάνιο. Μεσημέρι προς απόγευμα, μια φορά την βδομάδα.

Έτυχε μια φορά και κατάφερα να το σηκώσω και ήταν ένας που μου έλεγε να ενεργοποιήσω το τάδε πακέτο και μπουρου μπουρου, αλλά του είπα ότι δεν με ενδιαφέρει. Και συνέχισε αυτός πολύ ευγενικά να λέει τα δικά του. Του λέω υπάρχει υπάρχει κανας τρόπος να μην με ξαναενοχλήσετε, μου λέει ναι θα το γράψω στο σύστημα, και δεν με ξαναενόχλησαν.

Μετά από λίγο ένοιωσα άσχημα όμως γιατί πρέπει να είναι πολύ χαμαλοδουλειά και κακοπληρωμένη να ενοχλείς τον κόσμο και να ακούς μπινελίκια συνέχεια, και δυστυχώς δεν μου έκοψε εκείνη την ώρα να ρωτήσω άμα ενεργοποιήσω το πακέτο αν θα πάρει αυτός κανα μπονους, ή αν μετράνε στην παραγογικότητα κλπ. Μπορεί να το ενεργοποιούσα και μετά να το άφηνα

Δημοσ.
Μετά από λίγο ένοιωσα άσχημα όμως γιατί πρέπει να είναι πολύ χαμαλοδουλειά και κακοπληρωμένη να ενοχλείς τον κόσμο και να ακούς μπινελίκια συνέχεια, και δυστυχώς δεν μου έκοψε εκείνη την ώρα να ρωτήσω άμα ενεργοποιήσω το πακέτο αν θα πάρει αυτός κανα μπονους, ή αν μετράνε στην παραγογικότητα κλπ. Μπορεί να το ενεργοποιούσα και μετά να το άφηνα

λογικα θα επαιρνε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εμένα με πήραν δυο φορές 
την μία τους είπα πάρτε με αυριο στις 2 το μεσημέρι
και την άλλη στις 2 το μεσημέρι δεν το σήκωσα 
δεν ξαναπήραν 

Επεξ/σία από nicoc89
Δημοσ.

Είναι αρκετά. Και η πλάκα είναι ότι σε πολλές τέτοιες εταιρίες παίρνουν και καλά για δοκιμαστικό 2-3 μέρες αμισθί, τους λένε ότι δεν κάνουν και κάθε βδομάδα έχουν υπαλλήλους χωρίς να το πληρώνουν. Πάλαιότερα παίρναν μπόνους, τώρα με 1-2 συμβόλαια και αν πιθανότατα όχι.

Δημοσ.

Σε εμένα πρό 3 μήνων έκαναν κάτι χειρότερο.

Τηλεφωνούσαν κάποιες ώρες το πρωϊ που το κινητό ήταν κλειστό γιατί κοιμόμουν ακόμη, όταν το άνοιγα έβλεπα μήνυμα που ερχόταν και έλεγε έναν στάνταρ αριθμό που καλούσε συνέχεια. Αυτό γινόταν για 3 εβδομάδες. Σε κάποια φάση άρχησαν να παίρνουν τηλέφωνο και μεσημέρια και απογεύματα, μέχρι να πάρω το κινητό και να απαντήσω το είχανε κλίσει..... γενικά το έκλειναν πολύ γρήγορα. Σε κάποια φάση επειδή τα πήρα, έκανα κλήση προς τα πίσω για να τους ρωτήσω τι θέλουν, την 1η φορά μου μιλούσε τηλεφωνητής και έλεγε οτι έχετε καλέσει συνεργάτη της eurobank κτλ, επειδή περίμενα 1 λεπτό στην αναμονή το έκλεισα....

Ξαναγίνονται τα τηλεφωνήματα και παίζεται το ίδιο σκηνικό, το έκλειναν γρήγορα, τους παίρνω πίσω περίμενα 1 λεπτό στην αναμονή, το σηκώνει μια γυναίκα και λέει οτι σας παίρναμε για να σας ενημερώσουμε και κάποια τραπεζικά προϊόντα, τους λέω οτι δεν με ενδιαφέρουν.

Εκεί που είπα οτι τελείωσα με αυτούς, μετά από 2 μέρες άρχισαν πάλι οι κλήσεις. Εκεί δεν τους το σήκωνα καθόλου και πατούσα το ΝΟ για να απορριφθεί η κλήση. Αυτοί έπαιρναν συνεχώς και σταμάτησαν μια μέρα.

Όμως μετά από 2 εβδομάδες αρχίζουν πάλι τα τηλέφωνα..... τότε πήρα τηλέφωνο την wind και ρώτησα αν υπάρχει κάποια φραγή για συγκεκριμένους τηλεφωνικούς αριθμόυς, αλλά άκουσα απογοητευμένος οτι η wind δεν έχει τέτοια λειτουργία παρά μόνο γενική φραγή προς όλα τα νούμερα. Και το κακό είναι οτι έχω και σχετικά παλιό κινητό που δεν υπάρχουν αυτά τα blockers από το menu.

Υπάρχουν αρκετές εταιρίες πλέον που κάνουν αυτό το κόλπο με κλήσεις στυλ αναπάντητης για να καλούμε πίσω και να μην χρεώνονται αυτοί. Σε μια μέρα που με ξανακάλεσαν από το ίδιο νούμερο το σήκωσα γρήγορα και όταν μιλούσα τους άφηνα να μιλάνε και να μου λένε πληροφορίες για τα πακέτα και το έκανα εσκεμένα για να χρεώνονται αυτοί. Σε κάποια φάση που μου λένε περιμένετε να ψάξουμε αυτό που μας ρωτήσατε (κάτι για ένα επιτόκιο), τους το έκλεισα και όταν ξανακαλούσαν δεν το σήκωνα.

Ήταν από τις ποιό ενοχλητικές εταιρίες που καλούσαν αυτοί και βρήκα και παράπονα από το ίντερνετ σε άλλα φόρους από το συγκεκριμένο νούμερο.

Πάντως έχει γίνει παρωδία αυτό με τα τηλέφωνα. Ειδικά από το 2005 που πρωτοέβαλα ίντερνετ στο σπίτι, οι ενοχλήσεις για διάφορα πακέτα τηλεφωνικών και μη παρόχων είτε από σταθερό είτε κινητό είχαν αυξηθεί με γεωμετρική πρόοδο. Εμένα σχεδόν κάθε μέρα στο κινητό έρχονται και μηνυματα από wind για να υπογράψω νέο συμβόλαιο με συσκευή δώρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...