aris1986 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Πρέπει να βρουμ τρόπο να το κυνηγήσουμε δικαστικά να βγάλουμε κανένα φράγκο. Ποιος πούστης τα πουλάει τα στοιχεία μας σε τρίτους...
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Από οτι μου είχε πεί γνωστός μου. Γίνονται εργολαβίες, δηλαδή όταν δίνεις τα στοιχεία σου σε διάφορες εταιρίες που είσαι γραμμένος (ΟΤΕ,κινητό,ίντερνετ κτλ) υπογράφεις όρο στην σύμβαση που λέει οτι δέχεσαι να δίνονται τα στοιχεία σου τρίτους. Η σύμβαση συνήθως για να μην αντιδράσει ο υπογράφων σε περίπτωση που τύχει και κοιτάξει τα "Ψηλά γράμματα", η λέξη τρίτος αντικαταστείται από την λέξη συνεργάτης. Μετά ο "συνεργάτης" ζητάει τα στοιχεία έναντι πληρωμής από την εταιρία που εισαι γραμμένος (λαμβάνει έργο δηλαδή) και τα προωθούν αλλού για διαφήμηση πακέτων. Πριν 1.5 χρόνο γράφτηκα σε ένα κέντρο αδυνατίσματος για διατροφή, αυτό έκλεισε και μετά από κάτι μήνες με παίρνουν τακτικά στο κινητό από μια παρόμοια εταιρία με άλλο όνομα και με ρωτάνε άμα θέλω πρόγραμμα διατροφής..... έδωσαν τα στοιχεία μου τα λαμόγια. Φράγκα κτλ δεν παίζει να βγάλεις αν ήταν θα είχανε βγάλει πολλοί, βρίσκουν νόμιμο τρόπο και το κανουν.
abc Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Εγω απο τοτε που ανακαλυψα οτι το σταθερο μου εχει επιλογη μπλοκαρισματος εισερχομενων κλησεων,μετα απο καθε τετοια κληση μπαινει και ενα block.Απο τοτε ολα ησυχα,πολυ σπανια εχω κληση. τι μοντέλο σταθερού έχεις αν επιτρέπεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα