Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα,

Μολις έγινα μέλος και γω στο Insomnia και αν και μπερδευτηκα λιγακι νομιζω πως εβγαλα ακρη. Ελπιζω να είμαι στην κατάλληλη κατηγορία θεμάτων για να "ανοιξω" και γω το θεμα που με απασχολει.

Θα ήθελα να ρωτησω λοιπον αν γνωριζει καποιος καποια πληροφορια για το που μπορω να απευθυνθω που μπορω να μαθω κλπ για την ιδρυση μιας νεας επιχειρησης σε βαλκανικες χωρες πχ σεβια σκοπια κλπ. 

Αν υπαρχει καποιο site που μπορω να κοιταξω, ποσο εύκολο ειναι το να γινει αυτο το εγχειρημα, αν υπαρχουν εταιρειες που να αναλαμβανουν να τρεξουν για σενα κλπ.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Βικυ

Δημοσ.

Προσωπική εμπειρία δεν έχω αλλά αν ψαχτείς για Βουλγαρία γνωρίζω ότι είναι αρκετά εύκολο.

Τι έχεις στο νου σου;

Δημοσ.

να κανεις τι για να αλλαξεις πινακιδες?!?

Αυτο με τις πινακιδες δεν δουλευει μονο με χωρες Ε.Ε;
Δημοσ.

Αυτο με τις πινακιδες δεν δουλευει μονο με χωρες Ε.Ε;

Ναι. Μόνο με Βουλγαρία μπορεί. Δε νομίζω όμως ότι το άνοιξε γι' αυτό το λόγο το θέμα.

Δημοσ.

Καλησπέρα και απο μένα,

Μολις έγινα μέλος και γω στο Insomnia και αν και μπερδευτηκα λιγακι νομιζω πως εβγαλα ακρη. Ελπιζω να είμαι στην κατάλληλη κατηγορία θεμάτων για να "ανοιξω" και γω το θεμα που με απασχολει.

Θα ήθελα να ρωτησω λοιπον αν γνωριζει καποιος καποια πληροφορια για το που μπορω να απευθυνθω που μπορω να μαθω κλπ για την ιδρυση μιας νεας επιχειρησης σε βαλκανικες χωρες πχ σεβια σκοπια κλπ. 

Αν υπαρχει καποιο site που μπορω να κοιταξω, ποσο εύκολο ειναι το να γινει αυτο το εγχειρημα, αν υπαρχουν εταιρειες που να αναλαμβανουν να τρεξουν για σενα κλπ.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Βικυ

Γιατι δεν δοκιμαζεις να απευθυνθεις στα εμπορικα τμηματα της εκαστοτε Πρεσβειας; Λογικα θα σε κατατοπισουν καλυτερα για αυτα που ζητας.

Δημοσ.

δεν αναφερομαι σε πινακιδες αλλα σε μια εκ νεου επιχειρηση. θα ρωτησω στην εκαστοτε πρεσβεια τοτε. σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας. αν καποιος βεβαια εχει και καποια επιπλεον αποψη επι τους θεματος δεκτη και αποδεκτη! 

:)

Δημοσ.

Να υποθέσω οτι θες offshore εταιρεία? Θέλεις να φαίνεται οτι δραστηριοποιείται σε ξένη χώρα? Υπάρχουν γραφεία που κάνουν αυτή την δουλειά αλλά θα τα πληρώσεις χοντρά για όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν, εγγραφή-τέλη-λογιστικές υπηρεσίες.

Δημοσ.

Basilhs23___ αποτι μολις ενημερωθηκα.. οχι δεν εννοω Offshore εταιρεια. Θελω να ανοιξω ενα καταστημα με απλα λογια και να το δουλευω εγω η ιδια. Προφανως και να μετοικίσω στην εκαστοτε χωρα. Εχεις τπτ κατα νου περι αυτου; :)

Δημοσ.

με αυτα τα μυαλα μην ανοιξεις μαγαζι...Κυριως αν νομιζεις οτι σε χωρες με χαμηλο φορο θα ζεις ανετα(προφανως για καποιο λογο γινεται αυτο)...

ειτε καπου ακουσες καποια οφελη(ενδοκοινοτικο εμποριο-φορους κτλ) που χουν μερικες "ελληνικες" επιχειρησεις ειτε τον κλαιγανε...

-αυτες οι επιχειρησεις μεταφερθηκαν εξω αλλα εχουν ηδη πελατες+τζιρο-

αν ισχυει το 1ο τετοια πραγματα δεν τα ρωτας ουτε σε εφοριες ,ουτε σε πρεσβειες!

βρες λογιστικο γραφειο ή consulting γραφειο

υ.γ. η βουλγαρια δεν ειναι οφφshore

• Like 1
Δημοσ.

Συμφωνώ με τον kage.

Πρώτα απ΄όλα εστιάζεσαι σε χώρα αλλά δεν μας είπες αν γνωρίζεις και την γλώσσα της χώρας που θες να πάς. Π.χ ξέρεις Βουλγάρικα ? Ή νομίζεις οτι θα πας εκεί και θα μιλάνε όλοι αγγλικά? Η αν μιλάγαμε για off shore άλλο εκεί, αλλά για κατάστημα δεν πολυαξίζει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...