vikaki_19 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα και απο μένα, Μολις έγινα μέλος και γω στο Insomnia και αν και μπερδευτηκα λιγακι νομιζω πως εβγαλα ακρη. Ελπιζω να είμαι στην κατάλληλη κατηγορία θεμάτων για να "ανοιξω" και γω το θεμα που με απασχολει. Θα ήθελα να ρωτησω λοιπον αν γνωριζει καποιος καποια πληροφορια για το που μπορω να απευθυνθω που μπορω να μαθω κλπ για την ιδρυση μιας νεας επιχειρησης σε βαλκανικες χωρες πχ σεβια σκοπια κλπ. Αν υπαρχει καποιο site που μπορω να κοιταξω, ποσο εύκολο ειναι το να γινει αυτο το εγχειρημα, αν υπαρχουν εταιρειες που να αναλαμβανουν να τρεξουν για σενα κλπ. Σας ευχαριστω εκ των προτερων Βικυ
Porg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Προσωπική εμπειρία δεν έχω αλλά αν ψαχτείς για Βουλγαρία γνωρίζω ότι είναι αρκετά εύκολο. Τι έχεις στο νου σου;
rezoma Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2013 Αλβανια μεσα σε 5 λεπτα και κοστος 1 ευρω εχεις ανοιξει την δικη σου επιχειρηση!
rezoma Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 να κανεις τι για να αλλαξεις πινακιδες?!? Αυτο με τις πινακιδες δεν δουλευει μονο με χωρες Ε.Ε;
LRoi Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αυτο με τις πινακιδες δεν δουλευει μονο με χωρες Ε.Ε; Ναι. Μόνο με Βουλγαρία μπορεί. Δε νομίζω όμως ότι το άνοιξε γι' αυτό το λόγο το θέμα.
snik Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα και απο μένα, Μολις έγινα μέλος και γω στο Insomnia και αν και μπερδευτηκα λιγακι νομιζω πως εβγαλα ακρη. Ελπιζω να είμαι στην κατάλληλη κατηγορία θεμάτων για να "ανοιξω" και γω το θεμα που με απασχολει. Θα ήθελα να ρωτησω λοιπον αν γνωριζει καποιος καποια πληροφορια για το που μπορω να απευθυνθω που μπορω να μαθω κλπ για την ιδρυση μιας νεας επιχειρησης σε βαλκανικες χωρες πχ σεβια σκοπια κλπ. Αν υπαρχει καποιο site που μπορω να κοιταξω, ποσο εύκολο ειναι το να γινει αυτο το εγχειρημα, αν υπαρχουν εταιρειες που να αναλαμβανουν να τρεξουν για σενα κλπ. Σας ευχαριστω εκ των προτερων Βικυ Γιατι δεν δοκιμαζεις να απευθυνθεις στα εμπορικα τμηματα της εκαστοτε Πρεσβειας; Λογικα θα σε κατατοπισουν καλυτερα για αυτα που ζητας.
vikaki_19 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 δεν αναφερομαι σε πινακιδες αλλα σε μια εκ νεου επιχειρηση. θα ρωτησω στην εκαστοτε πρεσβεια τοτε. σας ευχαριστω για την αμεση ανταποκριση σας. αν καποιος βεβαια εχει και καποια επιπλεον αποψη επι τους θεματος δεκτη και αποδεκτη!
Basilhs23___ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Να υποθέσω οτι θες offshore εταιρεία? Θέλεις να φαίνεται οτι δραστηριοποιείται σε ξένη χώρα? Υπάρχουν γραφεία που κάνουν αυτή την δουλειά αλλά θα τα πληρώσεις χοντρά για όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν, εγγραφή-τέλη-λογιστικές υπηρεσίες.
viper2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Η ερώτηση που θα έπρεπε να κάνεις ειναι: θέλω ενδοκοινοτικο εμπόριο ή όχι...?
vikaki_19 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Basilhs23___ αποτι μολις ενημερωθηκα.. οχι δεν εννοω Offshore εταιρεια. Θελω να ανοιξω ενα καταστημα με απλα λογια και να το δουλευω εγω η ιδια. Προφανως και να μετοικίσω στην εκαστοτε χωρα. Εχεις τπτ κατα νου περι αυτου;
kage Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 με αυτα τα μυαλα μην ανοιξεις μαγαζι...Κυριως αν νομιζεις οτι σε χωρες με χαμηλο φορο θα ζεις ανετα(προφανως για καποιο λογο γινεται αυτο)... ειτε καπου ακουσες καποια οφελη(ενδοκοινοτικο εμποριο-φορους κτλ) που χουν μερικες "ελληνικες" επιχειρησεις ειτε τον κλαιγανε... -αυτες οι επιχειρησεις μεταφερθηκαν εξω αλλα εχουν ηδη πελατες+τζιρο- αν ισχυει το 1ο τετοια πραγματα δεν τα ρωτας ουτε σε εφοριες ,ουτε σε πρεσβειες! βρες λογιστικο γραφειο ή consulting γραφειο υ.γ. η βουλγαρια δεν ειναι οφφshore 1
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2013 Συμφωνώ με τον kage. Πρώτα απ΄όλα εστιάζεσαι σε χώρα αλλά δεν μας είπες αν γνωρίζεις και την γλώσσα της χώρας που θες να πάς. Π.χ ξέρεις Βουλγάρικα ? Ή νομίζεις οτι θα πας εκεί και θα μιλάνε όλοι αγγλικά? Η αν μιλάγαμε για off shore άλλο εκεί, αλλά για κατάστημα δεν πολυαξίζει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα