Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια αγορασα το συγκεκριμενο στικακι  εχτες το εβαλα και κανει  14 λεπτα να περασει  3,5gb  ειναι η ταχυτητα του ετσι ή μιλαμε για καπιο προβλημα

Δημοσ.

για usb 2 μιλαμε και ητανε τραγουδια, αλλά και ενα αρχειο να του βαλεις παλι αργει,  δηλαδη του εβαλα 3,5gb στα  10 ποσο θα κανει; ξημερωσαμε με με λιγα λογια  απαραδεκτο  για 16gb στικακι

Δημοσ.

3,41mb    να πω οτι κι αλλα στικακια εχω αλλα τοση ωρα δεν κανουνε  ειναι απελπιστικα αργο αυτο το στικακι  που να περασω και περισσοτερα τι εχει να κανει

Δημοσ.

Αυτο που λέει ο qsis στα μεγάλα αρχεία η αν παίζουν φακέλοι ετσι γίνεται συνήθως το εχω παρατηρήσει και εγώ, ορισμένες φορές λεει πχ 1 ώρα και κανει ξέρω γω 10 20 λεπτά τελικά

Δημοσ.

Περιπου το ιδιο προβλημα εχω κι εγω.Το στικακι ειναι Kingston DT111 16gb USB3 και μου κανει τα εξης..

Εχει μεσα μονο ταινιες και σειρες,οταν λοιπον κανω αντιγραφη,δεν μιλαω για ταινιες blue ray αλλα για επεισοδια σειρων(300-500mb)ενω ξεκιναει την αντιγραφη με το εξωπραγματικο 180mb/s,μολις η μπαρα φτασει στα 4/5 της αντιγραφης(σε 3-4 δευτερα) κολλαει για 1-2 λεπτα στα 0mb/s.

Εχω δοκιμασει,τοσο σε front panel οσο και στο back panel της μητρικης χωρις αποτελεσμα.

Εχω ενα ακομα kingston usb2 ιδιας χωρητικοτητας και η αντιγραφη γινετε σε μισο λεπτο(380MB)με μεσο ορο τα 10 mb/s και ομαλη κυληση της μπαρας αντιγραφης.

Η διαμορφωση σε exFat βελτιωσε την αποδοση του ομως επειδη το βαζω στην τηλεοραση,ειναι δωρο αδωρο γιατι δεν το αναγνωριζει(βλεπει μονο NTFS).

Ειναι φυσιολογικη η συμπεριφορα του?

Δημοσ.

Περιπου το ιδιο προβλημα εχω κι εγω.Το στικακι ειναι Kingston DT111 16gb USB3 και μου κανει τα εξης..

Εχει μεσα μονο ταινιες και σειρες,οταν λοιπον κανω αντιγραφη,δεν μιλαω για ταινιες blue ray αλλα για επεισοδια σειρων(300-500mb)ενω ξεκιναει την αντιγραφη με το εξωπραγματικο 180mb/s,μολις η μπαρα φτασει στα 4/5 της αντιγραφης(σε 3-4 δευτερα) κολλαει για 1-2 λεπτα στα 0mb/s.

Εχω δοκιμασει,τοσο σε front panel οσο και στο back panel της μητρικης χωρις αποτελεσμα.

Εχω ενα ακομα kingston usb2 ιδιας χωρητικοτητας και η αντιγραφη γινετε σε μισο λεπτο(380MB)

Η διαμορφωση σε exFat βελτιωσε την αποδοση του ομως επειδη το βαζω στην τηλεοραση,ειναι δωρο αδωρο γιατι δεν το αναγνωριζει(βλεπει μονο NTFS).

Ειναι φυσιολογικη η συμπεριφορα του?

Αυτο που λες οτι οταν τελειώνει και θέλει περίπου 2 3 mb ακόμα το εχω παρατηρήσει και εγώ μπορει να κανει να ολοκληρωθεί απο 3 εως 5 λεπτά ανάλογα ποσο μεγάλο ειναι το αρχείο, δεν το κανει πάντα βέβαια και αν σου πω την αλήθεια το εχω και εγώ απορία οταν γίνεται δεν εχω βρεί λύση δηλαδή , οχι οτι ειναι τιποτα ιδιαίτερο αλλα απο περιέργεια.

Φαντάζομαι ομως οτι εχει να κανει καθαρά με το καθε usb stick

Δημοσ.

Αυτο που λες οτι οταν τελειώνει και θέλει περίπου 2 3 mb ακόμα το εχω παρατηρήσει και εγώ μπορει να κανει να ολοκληρωθεί απο 3 εως 5 λεπτά ανάλογα ποσο μεγάλο ειναι το αρχείο, δεν το κανει πάντα βέβαια και αν σου πω την αλήθεια το εχω και εγώ απορία οταν γίνεται δεν εχω βρεί λύση δηλαδή , οχι οτι ειναι τιποτα ιδιαίτερο αλλα απο περιέργεια.

Φαντάζομαι ομως οτι εχει να κανει καθαρά με το καθε usb stick

Κοιτα στο αλλο στικακι που εχω(USB2) η αντιγραφη γινεται σαφως πιο ομαλα(ξεκιναει με 25-30 mb/s και πεφτει στα6-7 στο τελος,μεσος ορος γυρω στα 10-15) και πιο γρηγορα!!Ενταξει δεν ειναι τραγικο το προβλημα,περιπου εχω συμβιβαστει με την ιδεα,και την καθυστερηση,εφοσον δεν μου καταστρεφει τα αρχεια.

Αναρωτηθηκα μηπως καποια ρυθμιση βελτιωνε τα πραγματα.Εχουν δοκιμαστει 4096 και 1024 offset στη διαμορφωση NTFS και γρηγορες επιδοσεις στη διαχειριση συσκευων.

Δημοσ.

παιδια δεν ειναι αυτο που λετε, οτι αρχειο και να βαλω πανω απο 1gb λεει την ωρα απο την αρχη, και λεει  18 με 20 λεπτα για 2,5Gb απαραδεκτο, αλλα απ οτι ειδα απο το καταστημα public κι αλλοι λενε οτι εχει προβλημμα, ειναι απιστευτα αργό,  θα το παω πίσω και θα τους πω να με δωσουνε αλλο,  πηρα ενα στικακι μεγαλυτερο για να βαζω πολλα αρχεια, οχι ομως να με καθυστερει ωρες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...