Προς το περιεχόμενο

Περίεργο πρόβλημα με Η/Υ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ


maou28

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους σας, παιδιά θέλω την βοήθεια σας, μου έφεραν έναν υπολογιστή που είχε πρόβλημα, τον έκανα format με τα δικά μου περιφερειακά δλδ οθόνη πληκτρολόγιο κτλ, όλα καλά, πηγαίνω να τον συνδέσω σε αυτόν που μου τον έφερε με την δικη του οθόνη κτλ, στην αρχή μου εμφανίζει κανονικά τα γραμματα που σου δειχνει τα κλασσικά με τα ασπρα γραμματα, μετά δεν δείχνει τίποτα, δλδ όταν είνα να πάει να δείξει το WINDOWS XP για να μπει στα windows δεν δείχνει τιποτα. τι μπορεί να συμβαίνει;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου το πιό πιθανό είναι η ανάλυση της οθόνης.

Π.χ. αν η δική σου οθόνη είχε ανάλυση 1600 x 900 και η οθόνη του φίλου σου δεν συκώνει τέτοια ανάλυση, τότε έχεις το πρόβλημα που μας περιγράφεις.

Σε αυτή την περίπτωση, αν δεν το έχεις πάρει σπίτι σου οπότε βάλε μια 1024x768, μπαίνεις σε safe mode, ξυλώνεις VGA Drivers, restart και μετά βάζεις του drivers απο την αρχή.

 

Καλή επιτυχία

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος να ξυλώσει τους Drivers.Βάλε μια ανάλυση 1024x768,είτε μέσα από safe mode,όπως προτείνει παραπάνω ο ilet1976, είτε χρησιμοποιώντας μια οθόνη που υποστηρίζει υψηλές αναλύσεις,για να μπορέσεις να δεις επιφάνεια εργασίας και να δώσεις νέες ρυθμίσεις ανάλυσης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το πήρα σπίτι μου, αν αλλάξω απλά την ανάλυση το βάλω δηλαδή στο αρχικό 800Χ600 λες να γίνει, γιατί όταν το έκανα σε έμενα είχα ανέβασει την ανάλυση, σε 1024, μαλλον αυτό πρέπει να είναι το πρόβλημα φίλε μου όπως το είπες



θα δοκίμασω αυτά που μου είπατε και θα σας ενημερώσω, Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια  και τον χρόνο σας

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...