winterman Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Την καλησπερα μου σε ολους, Εχω το Samsung Galaxy Ace S5830, και οπως λεει και ο τιτλος ,δεν μπορω να κατεβασω τιποτα στην συσκευη απο Internrt ουτε καν μια απλη φωτο απο google....η μια φωτο απο το facebook . Υπαρχει καποια εφαρμογη γι αυτο, η απλα η συσκευη μου δεν μπορει να κανει κατι τετοιο?
winterman Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 δεν εχω βρει κατι σχετικο.... ,ασε που η εφαρμογη δεν πρεπει να πιανει χωρο πολυ...καθοτι πολυ λιγα τα mb που δινει το συγκεκριμενο μοντελο ως εσωτερικη μνημη....
JamesSP472 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 δεν εχω βρει κατι σχετικο.... ,ασε που η εφαρμογη δεν πρεπει να πιανει χωρο πολυ...καθοτι πολυ λιγα τα mb που δινει το συγκεκριμενο μοντελο ως εσωτερικη μνημη.... Ξέρω το ίδιο έχω. Εμένα όμως είχε 2GB δώρο μνήμη. Κατέβασε το clean master για να διαγραφούν τα σκουπίδια. Μπορεί και να μην το υποστηρίζει το κινητό αν και δεν το νομίζω. Για δοκίμασε αυτό: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hwkrbbt.downloadall&hl=el
winterman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 φιλε μου του βαλα μνημη 8 GB...η εσωτερικη ομως...γλεντιεται... (πολυ λιγη)...Το clean master το ξερω ...οσο για το link θα το εφαρμοσω παραυτα...και ειδομεμεν
JamesSP472 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Μπορείς να δοκιμάσεις και κανένα πρόγραμμα όπως app2sd για μα μεταφέρεις μερικές εφαρμογές στην SD αν και νομίζω πώς το clean master έχει αυτή τη δυνατότητα Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App
winterman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Το θεμα ειναι αυτη η κωλοεφαρμογη του facebook που πιανει παρα πολυ χωρο , και που μαζι με καποιες αλλες , δεν μπορουν να μεταφερθουν στην καρτα μνημης...με οποια εφαρμογη και αν εχω δοκιμασει......
winterman Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Ναι Thanks την δοκιμασα....αρκετα καλη την βρισκω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα