gambros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα παιδιά. Έφτιαξα ένα site κατόπιν παραγγελίας που θα αφορά ιατρικά θέματα. Μόλις το παρέδωσα στον πελάτη μου είπε οτι θα μου στέλνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα άρθρα για να ανέβουν στο site (π.χ. σε πεντάδες). Έχετε να μου προτείνεται κάποια τιμή για να τον χρεώσω για αυτή τη διαδικασία; Να το κάνω ανά άρθρό ή να του πω ανα ώρα εργασίας; Κάποια απο τα άρθρα χρειάζονται επίσης αρκετές διορθώσεις ορθογραφικών και μορφοποιήσεις. Ευχαριστώ!
jsiskos Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 10€ ανά άρθρο νομίζω ότι είναι παραπάνω από καλά.
gambros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Για το site έδωσε συνολικά 450 ευρώ. Μήπως θα λαλίσει αν ακούσει 50 ευρώ η πεντάδα;
angmar Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Φυσικά και θα τον χρεώσεις με την ώρα, αν σου δώσει 5 άρθα και είναι εκτενή και μπάχαλο συντακτικά/ορθογραφικά/μορφολογικά και σου πάρουν 3-4 ώρες να τα στρώσεις το 50άρι είναι κοψοχρονιά. Αν δε του αρέσει η τιμή, να μάθει να γράφει σαν άνθρωπος οπότε να χεις να κάνεις c/p εσύ και τέλος.
theodoros8 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Αν δεν το κανεις εσυ θα το κανει κάποιος άλλος ... Αν δεν έχεις άλλες δουλειές και κάθεσαι τότε κάντο με 50€ σιγα το πράγμα τζάμπα χρήμα. Sent from my iPhone using Insomnia
platongr Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μία λογική τιμή για ανανεώσεις περίπου 1-2 φορές τον μήνα είναι το 30% της αξίας του site σε ετήσια βάση με την προϋπόθεση ότι σου τα στέλνει σε ηλεκτρονική μορφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα