vtiiii Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 καλησπερα εχω το λαπτοπ toshiba x200-53g εχει 2 καρτες γραφικων της 8600m gt και εχουν ξεχωριστο ανεμιστιρακι εκτος αυτου που εχει ο επεξεργαστης, πως μπορω να ανεβασω της στροφες απο τα ανεμιστιρακια,εκτος απο το bios... εχω δοκιμαση το speedfan,rivatuner, αλλα δεν κανει κατι..υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα.
Hawk7 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Φιλε,δοκιμασες απο το control panel της nvidia,εκει που λεει override(device settings); Το εχει ετσι;αν ειναι γκριζαρισμενο και δεν μπορεις απο εκει,θα πρεπει λογικα να δημιουργησεις ενα νεο profile. Δες το,και βλεπουμε. Στην amd που εχω μπροστα μου γινεται ακριβως ετσι απο το πανελ της.Yποψιν,βεβαιωσου οτι εχεις τους τελευταιους drivers της nvidia.
vtiiii Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Τώρα η 1 κάρτα έχει 65 βαθμούς και η άλλη 67 θέλω να της πάω στο 60 η δεν χρειάζεται ?
Hawk7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Τώρα η 1 κάρτα έχει 65 βαθμούς και η άλλη 67 θέλω να της πάω στο 60 η δεν χρειάζεται ? Πες λιγο,τι εκανες,και αν οι θερμοκρασιες ειναι στο ρελαντι που λεμε.Το λαπτοπ το εχεις καθαρο και ξεσκονισμενο τους αεραγωγους;
vtiiii Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Είναι καθαρός και ναι δουλεύει στο ρελαντί το ανεμιστιρακι . Έχω διαβάσει το maxi στης θερμοκρασία που πανε οι κάρτες είναι 125 βαθμούς και μετα κρασαρουν και κάνει επανακινηση το λάπτοπ
coolerman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 αν είναι καθαρό όπως λές αγοράζεις μια βάση με 20/25 ευρώ,και το δουλεύεις εκεί. τα φαν είναι αυτορυθμιζόμενα,δεν ξέρω αν μπορείς να επέμβεις
Hawk7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Είναι καθαρός και ναι δουλεύει στο ρελαντί το ανεμιστιρακι . Έχω διαβάσει το maxi στης θερμοκρασία που πανε οι κάρτες είναι 125 βαθμούς και μετα κρασαρουν και κάνει επανακινηση το λάπτοπ Δοκιμασες αυτο που σου ειπα;επειδη ειναι καλοκαιρι,εαν πραγματικα ειναι καθαρα τα φανακια και οι αεραγωγοι,απλα θα ζοριζεται με τιποτε απαιτητικα games,και οποτε ειναι φυσιολογικο.Παραξενο ομως.Η καρτα ανεβαζει στροφες συμφωνα με την θερμοκρασια... Θελω να σε ρωτησω.Οταν ζεσταινονται τοσο πολυ οι καρτες,ακους τα φανακια να κανουν σαν τρελα;!Aν οχι,κατι αλλο παιζει... Δοκιμασε εαν μπορεις να ελεγξεις τις στροφες απο το control panel της nvidia,και βλεπουμε. Ποσο καιρο,εχεις το λαπτοπ;εαν το'χεις αρκετα,ισως να ηρθε και η στιγμη να ανοιχτει,να μπουνε καινουριες παστες κλπ. Πρωτα ομως δοκιμασε οτι σου ειπα.
vtiiii Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Όχι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατι δεν είμαι Σπιτι μου έχω βγει για πσκ . Τα ανεμιστιρακια μετα τους 75 βαθμούς αν θυμάμαι καλα αλλάζουν ταχύτητα και μέσα σε 1 λεπτό το πολυ τα παει 65-67 .
Hawk7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Όχι δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα γιατι δεν είμαι Σπιτι μου έχω βγει για πσκ . Τα ανεμιστιρακια μετα τους 75 βαθμούς αν θυμάμαι καλα αλλάζουν ταχύτητα και μέσα σε 1 λεπτό το πολυ τα παει 65-67 . Δοκιμασε αυτο που ειπα,διοτι αν γινεται,απλα για λιγο ακομη θα γλιτωσεις την βαση,ανεβαζοντας χειροκινητα τις στροφες.Θα'χεις λιγο φασαρια βεβαια,αλλα για 2 μηνες τωρα,δεν ξερω ποσο αξιζει αναλογα των οικονομικων σου να αγορασεις κατι. Με την προυποθεση οτι ολα ειναι καλα σε επιπεδο hardware.
coolerman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 φίλε μου το λάπτοπ έχει εγγυήση; τι να το κάνεις το ανέβασμα στροφών απο την στιγμή που φτάνει σε ψηλά επίπεδα η θερμοκρασία.(πόσο να πέσει η θερμοκρασία;;?) δώρον-άδωρον είναι.
vtiiii Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Όχι είναι παλιό είχε αγοραστή περίπου 2-2500 ευρω νομίζω
coolerman Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Όχι είναι παλιό είχε αγοραστή περίπου 2-2500 ευρω νομίζω πρίν πόσο καιρό έγινε ο καθαρισμός/φρεσκάρισμα με αλλαγή θερμοαγώγιμης/thermal pad;
Hawk7 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Πρεπει να ελεγχθει φιλε απο μεσα,και αλλαγη παστων,διοτι αν ειναι παλιο οπως λες,παιζει να εχουν ξεραθει,με καθε επακολουθο. Ειναι κριμα,διοτι λαπτοπ με 2 gpu's δυσκολα βρισκεις. Μην το ζοριζεις,μεχρι να δεις τι εχει.Αλλιως,θα ειναι αμαρτια να του συμβει κατι.
vtiiii Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Βασικά σκεφτόμουν να του κάνω μια αναβάθμιση στον επεξεργαστη αλλα δεν ξέρω αν περνει μεγαλύτερο και ταυτόχρονα να αλαχθουν όλες οι πλαστές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα