pantelis21 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 αλήθεια τι κάνετε όταν πάτε για ύπνο αλλά δε ΣΆΣ παίρνει ο ΎΠΝΟΣ με τίποτα? Αποστολή από το GT-S6500 με τη χρήση Insomnia App
rezoma Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ξαπλώνω στο κρεβατι, κινητο στο χερι και ινσομνια μπας και προκυψει κανενα καφτο θεματακι!
deesnider Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Σηκώνομαι απ' το κρεβάτι και βλέπω ταινίες ή σειρές μέχρι να νυστάξω. Μού έχει τύχει φάση που είδα ολόκληρο κύκλο σειράς μέχρι να μού έρθει ύπνος. 1
HERTHAN Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 <p>Σηκώνομαι απ' το κρεβάτι και βλέπω ταινίες ή σειρές μέχρι να νυστάξω. Μού έχει τύχει φάση που είδα ολόκληρο κύκλο σειράς μέχρι να μού έρθει ύπνος.</p> Ακριβως το ιδιο.Ειδα κι εγω ολη την πρωτη σεζον prison break και κοιμηθηκα την επομενη μερα το μεσημερι. Τωρα ειμαι στην 2η ταινια....."42" και ειναι αληθινη ιστορια(πολυ καλη).
tehAllantin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ξαπλώνω ανάσκελα και βάζω τα χέρια μου στη βάση του κρανίου. Μετά από κανά 10λεπτο ηρεμώ και μπαίνω σε κατάσταση ύπνου. Λιγο πριν κοιμηθώ νιώθω το κρανίο μου να "κουνιέται"! Κατι σαν συστολη διαστολή. Κάπου είχα διαβάσει για "κρανιοιερό ρυθμό" αλλά επιφυλάσσομαι. http://alttherapy.blogspot.se/2012/07/blog-post_04.html#axzz2YmYfLEbq εναλλακτικά μία βραδυνή δεν είν'κακή, έτσι;
Adon1s Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Ναι μεν βοηθάει , αλλά το πρωΐ θες 3 εσπρέσσους και εναν φραπέ για να ανοίξει το μάτι σου . Sent from my iPhone using Insomnia 1
giorgos147 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 A, τις τελευταίες μέρες συνέχεια. Ξάπλωσα χθες 3:30. Μέχρι τις 7 παρά απλά δεν έκλεινε το μάτι. Έριξα ένα γμτχσ, κατάπια και μια βαλεριάνα και σε κανά μισάωρο τελείωσα.
tehAllantin Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Έχει να κανει με πολλά. Τον ρυθμό που κοιμάσαι και ξυπνάς. Τι τρως και πινεις και τί ώρες, με τι ασχολείσαι και αν κουράζεσαι κλπ.
thanasis00 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 πιστεύω ότι έχω χαλάσει αρκετό χρόνο με το να κάθομαι στο κρεβάτι ξαπλωμένος και να περιμένω να με πάρει ο ύπνος... Πλέον βλέπω σειρές/ταινίες για να γεμίζω αυτόν τον κενό χρόνο. Έτσι κι αλλιώς, περίπου τον ίδιο χρόνο με παίρνει να κοιμηθώ και στις 2 περιπτώσεις, οπότε προτιμώ να βλέπω σειρές!
Moderators stormrain Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Moderators Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 To χειροτερο ειναι ετσι οπως δεν μπορεις να κοιμηθεις, να κανεις το λαθος να υπολογισεις ποσες ωρες υπνου σου απομενουν αν κοιμηθεις εκεινην ακριβως τη στιγμη. Σε φαση "Οκ αν με παρει ο υπνος ΤΩΡΑ θα κοιμηθω 4 ωρες" μετα απο λιγο "Ε ενταξει 3 ωρες, τεσπα θα την παλεψουμε" και τελος "Ελα, μια ωρα υπν... Oh fuck it το παιρνω σερι". 2
agrio.imeros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2013 Και όπως είχε γράψει ο αείμνηστος Χρόνης Μίσσιος στο "Χαμογέλα, ρε ... τι σου ζητάνε",διαβάζεις πέντε αράδες από τις "Βάσεις του Μαρξισμού-Λενινισμού" και λιποθυμάς στον ύπνο. Ξανανιώνεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα