Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω έναν σκληρό verbatim 500gb model: 53031.Όταν το βάζω στο pc και πάω να το ανοίξω μου βγάζει αυτό 

eg2n.png

προσπάθησα να κάνω διαμόρφωση αλλα τίποτα, μετά κατέβασα το πρόγραμμα της εταιρίας για format και μου βγάζει αυτό 

qG9nN44.png

μπορεί να βοηθήσει κανείς ?

Δημοσ.

Δοκίμασε αλλο καλώδιο αν εχεις και σε αλλο υπολογιστή καθως και στις πισω usb του υπολογιστή, αν δεν λειτουργήσει 2 μπορει να εχουν γίνει η ο δίσκος ειναι στα τελευταία η το ανταπτοράκι / βύσμα εσωτερικά που τον μετατρέπει απο sata σε usb  εχει χαλάσει, εμένα δεν έδινε αρκετά ρεύμα και τελικά ηταν αυτο το άλλαξα και έφτιαξε

Δημοσ.

δοκίμασα άλλο ίδιο καλώδιο επειδή έχω 2 τέτοιους σκληρούς . ούτε 2 χρόνια δεν τους έχω .το έβαλα και σε άλλη θύρα usb τίποτα .

λες να φταίει το εσωτερικό βύσμα ? φτιάχνετε η πάω για καινούριο σκληρό ?

καμια πατέντα να τον ανοίξω και να αλλάξω τα βύσματα δεν παίζει ?

το ρεύμα πώς το βλέπω ? 

Δημοσ.

Φαντάζομαι δεν ειναι σε εγγύηση ετσι ? ....

Κοιτα πολυ πιθανόν να μην εχει το πρόβλημα ο δίσκος αλλα μεσα η θήκη , δηλαδή αν δεν βρεις ετσι λύση εγω θα τον έβγαζα και θα τον έβαζα με καποιο εξωτερικό αντάπτορα να δεις αν λειτουργεί η κανει τα ίδια και αν ειναι κομπλέ απλα αγοράζεις μια άλλη θήκη

Δημοσ.

βασικά έχει χαλάσει η απόδειξη γιατί έπεσε οινόπνευμα και δεν φαίνεται τίποτα τώρα .

ωραία θα ψάξω να δω πώς ανοίγει και θα κάνω αυτό που είπες .

thks

Δημοσ.

Εμένα που ειχε πρόβλημα παντως και τον ειχα κανα χρόνο στην άκρη εχωντας τον ξεγραμένο ετσι τον έφτιαξα , δεν ξέρω στην δικιά σου περίπτωση τι παίζει αλλα δοκίμασε το αν δεν βαριέσαι

Δημοσ.

κάτι ακόμα 

πώς λέγετε αυτό που μπαίνει στο σκληρό και έχει πάνω το βύσμα ?

εννοώ οτι το βύσμα ειναι πανω σε πλακέτα η οποία ενώνετε με τον σκληρό, αυτή η πλακέτα πώς λέγετε ?

Δημοσ.

Πως ακριβώς λέγεται δεν ξέρω αλλα σου βάζω 2 φωτογραφίες να δεις το δικό μου που ειχε το πρόβλημα

post-40279-0-51898800-1373618952_thumb.jpgpost-40279-0-20770700-1373618955_thumb.jpg

Δημοσ.

Απλά βασικα πηρα μια αλλη θήκη για sata δίσκους 2.5 και έπαιξε ο δίσκος , έψαξα να βρω το ίδιο βυσματάκι αλλα δεν έβγαλα άκρη.

Δημοσ.

Συνδεονται κι εσωτερικα στο desktop οι 2.5" SATA οπως ακριβως οι εσωτερικοι 3.5" SATA με το SATA καλωδιο δεδομενων και το sata power βυσμα του τροφοδοτικου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...