Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γεια σ'ολους. Το πρωί, όταν πηγα σουπερμρκετ, μου έδωσαν αρκετά ρέστα, μεσα σαυτά και ενα δεκαρι που, αργότερα, οταν το ειδα, η υφη του ηταν πολυ μαλακη, ήταν καπως ταλαιπωρημένο και στην μια οψη του, που υπάρχει δεξιά, δίπλα στο μεγάλο 10, εκεί που είναι καπως γυαλιστερό σε 2 σημεία του είναι εντελώς φθαρμένο. Οταν πριν λιγο πηγα σε ένα ψιλικατζήδικο να το δωσω, το εβαλε στη μηχανή κ μου είπε ότι δεν το δεχεται. Τι παίζει να κάνω; Πάει το δεκαρακι; :-(

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

sorry για το offtopic αλλα με τα πλαστά θυμήθηκα όταν πήραμε τον πρώτο εκτυπωτή και scanner (οταν ήμουν πιτσιρίκι) και σκεφτόμουν οτι θα γίνω πλούσιος τυπώνοντας λεφτά  :mellow:

• Like 16
Επισκέπτης
Δημοσ.

δώστο σε κανα περίπτερο να κάνει γύρα 

Σε κανενα περιπτερο! :-)

edit:Με προλαβε ο φιλος απο πανω.

Η ψιλικατζου παιδια μ ειπε πως τωρα πια ουτε οι τσιγαραδες (ετσι το ειπε) τα δεχονται...

Δημοσ.

κάνε καμια γύρα σε κανένα περίπτερο-μάρκετ..

όλο και κάπου θα το δώσεις.

βρες κανένα περίπτερο με καμια γιαγια.  :-D

• Like 2
Δημοσ.

Σε βενζινάδικο τα κοιτάνε σε μηχάνημα; Απο τότε που βγάζουν και αυτοί απόδειξη δεν έχω παρατηρήσει.

Δημοσ.

Πήγαινε πίσω στο σουπερμάρκετ, στην ίδια υπάλληλο. Δε θυμάμαι αν τα παιρνάνε από μηχάνημα τα 10 ευρα, αλλά όπως και να έχει αν σου έκανε πουστιά θα το θυμάται. Στρίμωξε την αν σου πει μα και μου και λογικά θα βγάλεις άκρη αν δεν έχει περάσει πολλής καιρός.

Δημοσ.

βασικά 10άευρα πλαστά δέν παίζουν.. πάρε κανένα μπιχλιμπίδι απο κανένα πλανόδιο ή έχετο γκαβα και κάνε τιν πάπια όταν το δίνεις.. όλο και κάπου θα σου κάτσει..η κόλατο  σε κανενα λογαριασμό..

Δημοσ.

sorry για το offtopic αλλα με τα πλαστά θυμήθηκα όταν πήραμε τον πρώτο εκτυπωτή και scanner (οταν ήμουν πιτσιρίκι) και σκεφτόμουν οτι θα γίνω πλούσιος τυπώνοντας λεφτά  :mellow:

Εσύ πες ήσουν πιτσιρίκι

Το πρόβλημα είναι πως το πιστεύουν και μερικοί βουλευτές μας αυτό

Η ευκολότερη λύση για να το "ξεφορτωθείς" είναι καφετέρια/μπαρ.

Το σωστό θα ήταν να ρωτήσεις πρώτα σε τράπεζα ;)

Δημοσ.

Αν είναι γνήσιο, νομίζω οι τράπεζα είναι υποχρεωμένη να στο αλλάξει.

Νομίζω έτσι;

Σε παρόμοια περίπτωση είχα ένα φθαρμένο 5€ μου είπαν από την εθνική τράπεζα που πήγα ότι μόνο στην τράπεζα της Ελλάδος μπορούν να μου το αλλάξουν.

Δημοσ.

Γεια σ'ολους. Το πρωί, όταν πηγα σουπερμρκετ, μου έδωσαν αρκετά ρέστα, μεσα σαυτά και ενα δεκαρι που, αργότερα, οταν το ειδα, η υφη του ηταν πολυ μαλακη, ήταν καπως ταλαιπωρημένο και στην μια οψη του, που υπάρχει δεξιά, δίπλα στο μεγάλο 10, εκεί που είναι καπως γυαλιστερό σε 2 σημεία του είναι εντελώς φθαρμένο. Οταν πριν λιγο πηγα σε ένα ψιλικατζήδικο να το δωσω, το εβαλε στη μηχανή κ μου είπε ότι δεν το δεχεται. Τι παίζει να κάνω; Πάει το δεκαρακι; :-(

Βενζιναδικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...