Razor7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δωστο στα διόδια ουτε καν το κοιτανε Χαχαχ. Εγώ είχα ένα 5ευρω σκισμένο βγαμένη αυτή η λωρίδα, φθαρμένο γενικά σαν πατσαβούρι δεν το παιρναν πουθενά, οπότε πάω περίπτερο: "Μια vodafone των 5" μου τη δίνει, του αφήνω το 5ευρο και φεύγω από ένα στενό. Τον τσεκάρω λίγο προν στρίψω να χει πάρει τη φάτσα "Wtf? Are you fcking kidding me?" 1
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Θυμάμαι ένας φίλος μου πριν πληρώσει με 500άρικο (παλιά, με δραχμές) έπιανε την λωρίδα αυθεντικότητας την τράβαγε και την έβγαζε. Έτσι για πλάκα το έκανε(και έβγαινε εύκολα). Καλά που δεν είχανε μηχανήματα τότε...
johnyblack Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2013 έχει τύχει περίπτωση πάντως σε θείο μου να πάρει πλαστό 20άρι από την ίδια την τράπεζα!!! Τους το πήγε πίσω βέβαια την επόμενη ημέρα αλλά ούτε αστυνομίες ούτε άλλα τέτοια που λέγονται εδώ Του το αλλάξανε και όλα οκ (αν και η αλήθεια είναι μετά από αρκετή φασαρία αλλά οκ) και στο πατερα μου ειχαν δωσει πλαστο πενηνταευρο σε αναληψη μεσα σε δεσμιδα κιολας! μολις το καταλαβε και το πηγε πισω στην αρχη κανανε τις παπιες και μετα απο φωνες του δωσανε αλλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα