Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy s2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας,θα ηθελα την βοηθεια σας με ενα galaxy s2 που εχω,λοιπον το κινητο ενα βραδυ το εβαλα να φορτισει και οταν ξυπνησα το πρωι να το ανοιξω δεν αναβε με τιποτα,αγορασα καινουργια μπαταρια αλλα τιποτα παλι ειναι νεκρο.Λετε να θελει καινουργια πλακετα η μπορει να φταει κατι αλλο΄,ποσο εχει η πλακετα περιπου,παντως σε ενα φιλο μου που το εδωσα αυτος μου ειπε οταν το ανοιξε οτι η πλακετα δινει ρευμα με εναν ελεγχο που εκανε αλλα παλι το κινητο δεν δουλευει,εδω να τονισω οτι το κινητο δεν επεσε ποτε μεσα στο νερο,περιμενω τις γνωμες σας

Δημοσ.

το κινητο μου το εδωσε ο ξαδερφος μου και δεν τον ρωτησα,αλλα παιζει ρολο αυτο΄, λες να θελει πλακετα

΄το κινητο εγω το ειχα 3 μερες και δεν ξερω τι ειχε

Δημοσ.

το κινητο μου το εδωσε ο ξαδερφος μου και δεν τον ρωτησα,αλλα παιζει ρολο αυτο΄, λες να θελει πλακετα

΄το κινητο εγω το ειχα 3 μερες και δεν ξερω τι ειχε

καλημερα σας,θα ηθελα να μου πειτε αν αυτη η πλακετα κανει για το galaxy s2 που εχω και δεν αναβει http://www.ebay.com/itm/OEM-SAMSUNG-GALAXY-S-2-SPRINT-SPH-D710-REPLACEMENT-LOGIC-BOARD-MOTHERBOARD-/141010834239

Δημοσ.

φυσικα και παιζει ρολο, αν εισαι σε κοστουμ ρομ και οχι σε στοκ η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι να ευθυνεται η ρομ και οχι κατι στο hardware επομενως θα μπορουσες να δοκιμασεις να το ανοιξεις με ενα απλο jig που κοστιζει τοσο επειτα χρησιμοποιοντας το Odin ξαναπερνας την τελευταια διαθεσιμη στοκ ρομ της Sammy και εισαι οκ. 

Δημοσ.

ρωτησα τελικα και εμαθα οτι το κινητο ηταν σε stock 4.1.2 αρα μαλλον ειναι η πλακετα,ξερει κανεις ποσο κανει απο Ελλαδα

Δημοσ.

ρωτησα τελικα και εμαθα οτι το κινητο ηταν σε stock 4.1.2 αρα μαλλον ειναι η πλακετα,ξερει κανεις ποσο κανει απο Ελλαδα

απο ελλαδα δεν βρισκεται καπου ευκολα περα απτον σερβις της σαμσουνγκ. απο ebay.co.uk θα αγοραζα εγω αν ημουν σιγουρος 100% οτι φταιει η πλακετα και οχι κατι αλλο.

Δημοσ.

ok σε ευχαριστω πολυ,δηλαδη η γνωμη σου ειναι να το παω σε εναν τεχνικο εδω και αν βρει προβλημα στην πλακετα τοτε να την αγορασω απο το εξωτερικο

ok σε ευχαριστω πολυ,δηλαδη η γνωμη σου ειναι να το παω σε εναν τεχνικο εδω και αν βρει προβλημα στην πλακετα τοτε να την αγορασω απο το εξωτερικο

ειναι ακριβη η πλακετα απο το σερβις της samsung;

Δημοσ.

ειναι ακριβη η πλακετα απο το σερβις της samsung;

σιγουρα τουλαχιστον 50% πιο ακριβα απ'οτι στο ebay. αλλα συμπεριλαμβανει λογικα και τη διαδικασια της αλλαγης. αν πιστευεις οτι δεν το εχεις στο να την αλλαξεις μονος σου, καλυτερα να το πας στο σερβις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...