ergidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Αυτο παιδια το ποσταρω μπας και βοηθηθουν μερικοι συναδελφοι απο δω μεσα παιδια προσοχη στα πληκτρολογισ-θηκες ποη κυκλοφορουν μεσα σενα απο δαφτα ειχα βαλει συνδεσει ενα ταμπλε 10 το οποιο μονο φωτια που δεν πηρε τρελαθηκε απο τη ζεστη οταν το ελεφθερωσα σπο τη θηκη συνηλθε Μιλαμε για τρλλη ζεστη
άδικος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ο τίτλος του θέματος είναι εντελώς παραπλανητικός. 2
Σαϊνόμπι Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 και ΄μενα για κατι διαφορετικο με προδιαθεσε το τιτλος.
giannis12a Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ο τίτλος του θέματος βασικά είναι ανορθόγραφος.
Zergoulini Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Αυτο το θεμα μου θυμιζει οπως στο Facebook κατι blogs που γραφουν και καλα για ενα συνταρακτικο νεο και σου λεει ''πατα εδω να διαβασεις ολοκληρο το αρθρο'' φυσικα οταν διαβαζεις ολο το αρθρο διαπιστωνεις οτι ειναι μια μαλακια και μιση. 2
ergidis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Παιδια αν η φωτια δεν ειναι συν0αρακτινο τοτε τι ειναι???
isay Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Αυτο παιδια το ποσταρω μπας και βοηθηθουν μερικοι συναδελφοι απο δω μεσα παιδια προσοχη στα πληκτρολογισ-θηκες ποη κυκλοφορουν μεσα σενα απο δαφτα ειχα βαλει συνδεσει ενα ταμπλε 10 το οποιο μονο φωτια που δεν πηρε τρελαθηκε απο τη ζεστη οταν το ελεφθερωσα σπο τη θηκη συνηλθε Μιλαμε για τρλλη ζεστη Παιδια αν η φωτια δεν ειναι συν0αρακτινο τοτε τι ειναι??? Η ακραία ανορθογραφία. Ontopic: Οτιδήποτε αγοράζουμε εκτός επίσημων προϊόντων της μαμάς εταιρείας ενέχει τον κίνδυνο δυσλειτουργίας και πιθανών σοβαρων προβλημάτων. Ένα άλλο παράδειγμα ειναι οι φθηνοί φορτιστές/μετατροπείς τάσης και οι μπαταρίες. Οι γνωστές δερμάτινες θήκες-πληκτρολόγιο είναι λογικό να ανεβάζουν τις θερμοκρασίες στα tablets γιατί απλά εγκλωβίζουν τη θερμότητα που παράγεται απο τα tablet. Το tablet (και ειδικά τα φθηνά κινέζικα) δεν είναι κινητό το οποίο εχει σχεδόν μηδενική παραγωγή θερμότητας. Απλή λογική. Το hyundai t10 εχει case απο αλουμίνιο για κάποιο λόγο Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2013 από isay 1
Zapee995 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Ενα ταμπλε 10. Μου θυμισε τη γιαγια μου που μου φωναζει για το λαχτο (λαπτοπ).
άδικος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 ...για το λαχτο Εναλλακτικά λάπτον. Παιδια αν η φωτια δεν ειναι συν0αρακτινο τοτε τι ειναι??? Ανέβασε καμιά φωτό να δούμε τη φωτιά ή ο,τι απέμεινε απ'αυτή και τη ζημνιά που έκανε.
HLIASNIKOLETA Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά να το ταπλε 10........ Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2013 από HLIASNIKOLETA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα