Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιλαμε για φορτιστες με μπαταριες μαζι!!!επαναφορτιζομενες παντα!!!!πειτε ποιες αποκλειω και ποιες ειναι καλες!!!εκτος τις eneloop που εχω ακουσει οτι ειναι οι καλυτερες!!!!

λοιπον:
1)duracell fortistis me duracell bataries

2)energizer fortistis me energizer bataries 

3)konnoc fortistis me konnoc i alles bataries markas!!!!

4)varta fortistis me varta bataries

5)sony fortistis me sony bataries

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν ένα χρόνο περίπου άνοιξε αυτό το αξιόλογο θέμα για τον φορτιστή IQ328 και τις eneloop.

Διάβασέ το και θα μάθεις πολλά.

Είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς που αγόρασα αυτό το συνδυασμό και δεν το μετάνιωσα.

Τον φορτιστή μπορείς να τον βρεις από Γερμανία (idealo.de, ebay κλπ) και τις μπαταρίες από ebay

Δημοσ.

δε σου προτεινω varta φορτιστη και μπαταριες γιατι εχουν τεραστιες διαφορες απο μοντελο σε μοντελο μπαταριας.

οι καλυτερες μπαταριες μετα τις eneloop λενε ειναι οι gp και οι maha imedion powerex (τις εχει ο κωτσος)

ακολουθουν οι energizer. οι duracell δεν εχουν τοσο καλο ονομα οσο εχουν στις αλκαλικες τους. γενικα δε ξεχωριζουν απο το σωρο

τις gp δε τις εχω δοκιμασει. με τις maha ειμαι υπερευχαριστημενος

Δημοσ.

ρε παιδια δεν ψαχνω για τοσο ακριβα κατι με 10 με 20 ευρω για να φορτιζω κυριως τις μπαταριες του χειριστηριου του xbox 360 αλλα και οπου αλλου χρειαστουν!!!απλως σαν μαρκες θελω να μου πειτε!!!!οριστε και εδω ποιες σκεφτομαι συγκεκριμενες!!!

1)http://fotodesmos.gr/%CF%86%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-duracell%2B4aa-1800mah--p-1783.html

2)http://www.kotsovolos.gr/site/imaging/alcalines-chargers/075715-energizer-quattro-charger--4aa-&-2aaa

3)http://www.photostore.gr/product_info.php?products_id=1887

4)http://www.alifragis.com.gr/full_product.php?prod_id=1364286110-με μπαταριων οποιασδηποτης μαρκας

5)http://www.plaisio.gr/stylo-molivia/promitheies/mpataria-fortistes/GP-Charger-Value-Charger.htm

τις gp δεν τις ειχα κοιταξει καν γτ λεω τιποτα μουφα θα ειναι!!!

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση!!αν παρω ενα φορτιστη μιας μαρκας και βαλω να φορτιζουν αλλες μπαταριες αλλης μαρκας τοτε δεν θα εχουν την ιδια αποδοση?απαντηστε μου στην ερωτηση αλλα και σε ποιες απο τις παραπανω ειναι οι καλες!!!

Δημοσ.

Προσέξτε για ποιό είδος μπαταρίας μιλάτε, διότι άλλο αύστημα έχει το Eneloop και άλλο τα υπόλοιπα NiMH.

Ανάλογα με τη χρήση ένα απ'τα δυο μπορεί να σας βολέψει περισσότερο.

Δημοσ.

τρίχες, τι καλές και κακές.

πάνω κάτω στο ίδιο διάστημα θα χαλάσουν όλες.

πανερίου, από ένα supermarket μια χαρά. NiMH είναι όλες σχεδόν τώρα.

Και τα maH που δίνουν συνήθως τα απολαμβάνεις στην αρχή μόνο. Μετά από λίγο καιρό πέφτει η απόδοση τους.

Πάρε κι ένα φτηνό battery tester για να βλέπεις ποιες ψιλοπεθαίνουν και να τις στέλνεις στην ανακύκλωση.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Θελω κι εγω ενα σετακι 4 επαναφορτιζομενες ΑΑ ni-mh, κατα προτιμηση με τον φορτιστη μαζι.

Αλλα max 10 ευρω.

Οταν με ενα 20αρι παιρνεις eneloopx4 + φορτιστη, δεν λεει να δωσω πανω απο 10αρι για οτι αλλο.

Τις eneloop lite τις εχει κανεις; Τι διαφορα εχουν απο τις κανονικες;

Βλεπω διαφορα στο ebay απο κινα-κορεα, σε τιμες χωμα. Αλλα φοβαμαι, ειναι κανονικες ή ιμιτασιον?

Ολα στην κινα γινονται αλλα να ειναι αυθεντικες θελω. Μη μου χαλασουν και καμια συσκευη.

Για κατι φτηνο λοιπον, τι να παρω;

(απο ebay κατα προτιμηση)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Περα απο τις eneloop, που ειναι πολυ καλες.

Για φτηνη επιλογη, για προχειρες εργασιες, αλλα να κανουν δουλεια, απλα δεν χρειαζεται να πληρωσω για κορυφαια ποιοτητα και ακριβη τιμη, πχ εχω διαφορα σετ με ασυρματα τηλεφωνα που κατα καιρους τα παιζουν οι επαναφορτιζομενες που εχουν μεσα,

για φτηνη επιλογη σε αξιοπιστη μαρκα (δεν θελω να παρω εντελως noname), τι θα προτεινατε;

Μαλλον σε ebay θα καταληξω, αλλα θα περασω κι απο skroutz να δω τι παιζει.

Δημοσ.

Περα απο τις eneloop, που ειναι πολυ καλες.

Για φτηνη επιλογη, για προχειρες εργασιες, αλλα να κανουν δουλεια, απλα δεν χρειαζεται να πληρωσω για κορυφαια ποιοτητα και ακριβη τιμη, πχ εχω διαφορα σετ με ασυρματα τηλεφωνα που κατα καιρους τα παιζουν οι επαναφορτιζομενες που εχουν μεσα,

για φτηνη επιλογη σε αξιοπιστη μαρκα (δεν θελω να παρω εντελως noname), τι θα προτεινατε;

Μαλλον σε ebay θα καταληξω, αλλα θα περασω κι απο skroutz να δω τι παιζει.

Απο οτι καταλαβα ψαχνεις για ΑΑΑ για τα ασυρματα. Γενικα τα ασυρματα ειναι πολύ απαιτητικά και τα 2.8V των 2 ΑΑΑ ειναι πολυ λιγα με αποτελεσμα οι πλακετες να φτιαχνονται με τετοια regulators που τραβανε αρκετο ρευμα για να καλυψουν την απαιτουμενη ισχυ. Το πολυ ρεύμα ειναι που αδειαζει τις επαναφορτιζομενες για πλακα ή αν δεν ειναι ποιοτικες ριχνει στιγμιαια την ταση των μπαταριων κατω των 2,2 2.3v οποτε κλεινει το ασυρματο και ξανανοιγει

απο ebay εγω θα επαιρνα αυτες τις GP recyco. Αλλα αν βαλεις και τα 3 ευρω μεταφορικα δε συμφερουν γιατι...

Εχει μια παρα παρα παρα πολύ καλή τιμή (βασικα κορυφαια) στο eshop σε 2 κομματια panasonic eneloop

Στο σκρουτζ η φθηνοτερη τιμη ειναι 6 ευρω το ζευγαρι εδω 4 ευρω 50% κατω

Δημοσ.

Απορία: Οι eneloop δεν είναι της Sanyo; Κατασκευάζει και η Panasonic;

Και μια φιλική διόρθωση: Η σύγκριση των 4 ευρώ στα 6 ευρώ είναι 33% κάτω.

Δημοσ.

από επαναφορτιζόμενες θα σου έλεγα πρώτη επιλογή τις panasonic και ως δεύτερες τις eneloop. καλός ο iq328 αλλά επίσης πολύ λίγος ,πολύ καλλίτερος είναι ο bc-700 με "ανεξάρτητα" προγράμματα για κάθε μία μπαταρία και όχι όλα τα ίδια για όλες όπως ο iq328. το μόνο που έχει παραπάνω ο iq328 είναι η επιλογή ταχείας φόρτισης με ρεύμα 1800ma για 2 όμως μόνο μπαταρίες.

Δημοσ.

Απορία: Οι eneloop δεν είναι της Sanyo; Κατασκευάζει και η Panasonic;

Με προλαβες.

Κι εγω αυτη την απορια εχω.

Νομιζα οτι 'eneloop' ειναι μοντελο μονο της sanyo.

Mηπως εβγαλε πρωτη η sanyo, και μετα η πατεντα τελειωσε, και τωρα βγαζουν κι αλλοι;

Βγαζει κι η panasonic? Που φτηνοτερες απο sanyo!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...