Prospector8 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Criminal πηγαινε στο λινκ που σου εδωσε ο Millenium και ποσταρε, 3DMARK 11,VANTAGE,Tomb RAIDER,METRO LL,BIOSHOCK,GRID 2 max stable oc στο cpu και gpu σου
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) Καλημερα ομορφοπαιδα.. Απ οτι βλεπω στα 1160/1700 τρωω στο Far Cry 3 (μονο αυτο παιζω προς το παρων μεχρι να το τελειωσω) crash ανα 2-3 ωρες game κ αυτο σε καποια πολυ φορτωμενη σκηνη του παιχνιδιου.. Κραταει stable δηλαδη 2-3 ωρες. Τι απτα ρολογια να μειωσω για να μη γινεται αυτο? Η να μην με απασχολει καν ενα crash ανα 2-3 ωρες? Επισης κατι αλλο επειδη ειμαι ψειρας οπως εχουν καταλαβει καποιοι.. Παρατηρουσα χθες αν ειναι ευθεια τεντα η καρτα, και ειδα οτι εχει μια ελαχιστη κληση στην μερια που μπαινουν τα καλωδια τροφοδοσιας. Τα καλωδια αν δει καποιος και στις pics που εχω ανεβασει (τοπικ: "Δειξτε το κουτι σας") ειναι ευθεια με την vga δεν τα χω να την τραβανε προς τα κατω. Εντομεταξυ με κλειστο το ρευμα, δοκιμασα λιγο με το χερι να την σπρωξω σε κεινη την γωνια, να δω αν σηκωνεται, και ειναι σαν να ναι ντουβαρι, λες κ εχει απτη μανα της αυτη τη μικρη κληση. Τωρα μιλαω για ελαχιστη αποκληση ετσι οχι κατι το πολυ τραγικο.. απλα το αναφερω αν ειναι προβλημα να το διορθωσω απο τωρα πριν παρει την κατειουσα τελειως.. Επεξ/σία 24 Ιουλίου 2013 από Skr1ll3x
g8anos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 με msi 7950 twin frz εχω καταφερει stable core: 1000 memory: 1350 με +10 % στο ρευμα (msi afterburner) Πρεπει να περνει κ αλλο...
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Απ οτι φαινεται, οι 7950 το 1100/1500 το χουν αερα πατερα.. Ασε μνημη στα 1350 και ανεβαζε σιγα σιγα πυρηνα και παιζε να δεις σε ποιο νουμερο θα σου πεταξει crash.. Οταν φας fail, κατεβαζεις λιγο μεχρι να βρεις που ειναι ταβανι και δεν πεταει crash in game. Μετα κανεις το ιδιο με το memory +25 +25 μεχρι να βρεις τα ορια.. Παντα να χεις το νου σου σε θερμοκρασιες vga. Εχετε το gpuz να τρεχει απο πισω παντα εν ωρα game, και στην δευτερη καρτελα, εκει που λεει vga temp/vddc/vrm temps πατα να σου δειχνει την max τιμη που θα πιασει. (θα δεις εμφανιζεται ενα "max" με πρασινα γραμματα πανω στα νουμερα) +10% στο ρευμα ποσο σου δειχνει στο gpuz. Το Power limit του Afterburner να χεις στο +20% επισης. 1
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 με msi 7950 twin frz εχω καταφερει stable core: 1000 memory: 1350 με +10 % στο ρευμα (msi afterburner) Πρεπει να περνει κ αλλο... Με τι τσέκαρες οτι εισαι stable? Καλημερα ομορφοπαιδα.. Απ οτι βλεπω στα 1160/1700 τρωω στο Far Cry 3 (μονο αυτο παιζω προς το παρων μεχρι να το τελειωσω) crash ανα 2-3 ωρες game κ αυτο σε καποια πολυ φορτωμενη σκηνη του παιχνιδιου.. Κραταει stable δηλαδη 2-3 ωρες. Τι απτα ρολογια να μειωσω για να μη γινεται αυτο? Η να μην με απασχολει καν ενα crash ανα 2-3 ωρες? Επισης κατι αλλο επειδη ειμαι ψειρας οπως εχουν καταλαβει καποιοι.. Παρατηρουσα χθες αν ειναι ευθεια τεντα η καρτα, και ειδα οτι εχει μια ελαχιστη κληση στην μερια που μπαινουν τα καλωδια τροφοδοσιας. Τα καλωδια αν δει καποιος και στις pics που εχω ανεβασει (τοπικ: "Δειξτε το κουτι σας") ειναι ευθεια με την vga δεν τα χω να την τραβανε προς τα κατω. Εντομεταξυ με κλειστο το ρευμα, δοκιμασα λιγο με το χερι να την σπρωξω σε κεινη την γωνια, να δω αν σηκωνεται, και ειναι σαν να ναι ντουβαρι, λες κ εχει απτη μανα της αυτη τη μικρη κληση. Τωρα μιλαω για ελαχιστη αποκληση ετσι οχι κατι το πολυ τραγικο.. απλα το αναφερω αν ειναι προβλημα να το διορθωσω απο τωρα πριν παρει την κατειουσα τελειως.. Απλα βαλε - 5 στο core clock, και λογικα θα εισαι rock stable μετα. Οσο για την καρτα, δεν το βρισκεις λογικο τετοιο γομαρι να παιρνει μια ελαχιστη κλιση?? Θα επρεπε? Φυσικα και οχι, αλλα απο την αλλη σιγουρα δεν ειναι κατι το ανησυχητικό. Μιλα με Qsis, αυτος νομιζω ειχε αναπτύξει συζήτηση πανω σε αυτο το θεμα.
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Οχι δεν θα πρεπε φυσικα, αλλα ειναι λογικο με τοσο βαρος. Το θεμα ειναι να μη φαει παραπανω στραβωματα στον 1 χρονο.
qsis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Οχι δεν θα πρεπε φυσικα, αλλα ειναι λογικο με τοσο βαρος. Το θεμα ειναι να μη φαει παραπανω στραβωματα στον 1 χρονο. κι έμενα γέρνει η δική μου gigabyte, απλά δε δίνω σημασία και η ψύκτρα μου ζμπρώχνει αρκετά το ένα dimm της ram εδώ και χρόνια και επίσης αδιαφορώ 1
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Αρη βαλε στην λιστα σου και το Bioshock.. Πιστευω θα σαρεσει παρα πολυ!! Οτι και αν σου πει ο απο πανω xD
qsis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 απογοήτευση όπως και το crysis που ξανάβαλα τώρα, χάλι απλά το βρήκα και σαν ευκαιρία να δοκίμασω το νέο μου πληκτρολόγιο που ακόμα δε το έχω δοκιμάσει σε fps (αν και μου φαίνεται θεϊκο και για fps ) ένα ήταν το καλό fps μέχρι στιγμής το 2013 και αυτό ήταν το ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ metro last light επίσης το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεζουμίζει κάρτα ( ίσως περισσότερο από όλα τα παιχνίδια) , οπότε είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσεις ρυθμίσεις
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ναι και το Μetro ειναι φοβερο παιχνιδι... Απλα να ξερεις το Bioshock θα ειναι το Game of the year :> Τωρα ειμαστε σε mode Chivalry, το οποιο ειναι οτι πιο διασκεδαστικο παιχνιδι εχω παιξει εδω και πολυ καιρο
qsis Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 έχω γράψει και στο σχετικό thread γιατί δε μου άρεσε και δυστυχώς το έπαιξα σχεδόν με το ζόρι.. περίμενα πααααρα πολλά πράγματα από ένα bioshock και αυτό δεν είχε ούτε τα μισά δε πα να το βγάλουν και goty, δεν αλλάζει η γνώμη μου για αυτό 1
Skr1ll3x Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 To Bioshock ηδη εχει τα πρωτια σαν GOTY.. Επισης εχω κωδικο ηδη για κατεβασμα προσφορα με την καρτα.. Απλα δεν το χω κατεβασει ακομα.. Αυτο που με χαλαει σ αυτο το game και γι αυτο δεν το χω κατεβασει καν, ειναι το στυλ γραφικων του που ειναι σαν comic.. Σαν το Far Cry Blood Dragon ή το WoW.. Προτιμω τα πιο "ρεαλιστικα" game, if you know what I mean.. Metro LL παιρνει σειρα μετα το Far Cry 3 οταν το τελειωσω.. Και μετα Crysis 3.. Ολα τα χω ξεκινησει απο λιγο, αλλα τελικα κολλησα με το Far Cry 3 μετα απο τοσα stability tests.. *MetroLL θα το βαλω τους ηχους στο Ρωσικα με αγγλικα subtitles.. Ακουσα απο πολλους οτι μετραει ακομα περισσοτερο αν γυρισεις τις φωνες στα Ρωσσικα.. Να αδιαφορησω για τυχον κρεμασμα της καρτας? Κριμα ειναι.. πρεπει να σταθει στο υψος της τετοιο τερας!
Prospector8 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Ναι θα συμφωνησω να το κανεις ετσι στο Metro LL. Αλλα μετα απο το far cry 3 παιηε το crysis, να το τερματισεις μπαμ μπαμ (γυρω στις 5-6 ωρες θα σου παρει), και μετα κατσε να απολαυσεις το Metro. Παντως μελλοντικα αξιζει να δωσεις μια ευκαιρια στο Bioshock. A και μετα το Metro, εχεις Tomb Raider
Skr1ll3x Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Οπα ναι.. την βγαλαμε εκτος παιχνιδιου την κω-Lara Croft
pcfan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Ναι θα συμφωνησω να το κανεις ετσι στο Metro LL. Αλλα μετα απο το far cry 3 παιηε το crysis, να το τερματισεις μπαμ μπαμ (γυρω στις 5-6 ωρες θα σου παρει), και μετα κατσε να απολαυσεις το Metro. Παντως μελλοντικα αξιζει να δωσεις μια ευκαιρια στο Bioshock. A και μετα το Metro, εχεις Tomb Raider Και τώρα το λέτε να το γυρίσω στα Ρωσικα το μετρο που το τερματησα; Προσωπικά το far cry 3 σε σχεση με το 2 δεν μου αρεσε καθολου. Το crysis 3 σε τοσο λιγο τερματιζει ε; Μετα να μην δοκιμάσει και το battlefield 3 ή το έχει ήδη κάνει; Το bioshock μου αρεσε και το τελειωσα αλλα ο χειρισμος του ειναι χαλια, ξεχασα να παιζω fps με αυτο το παιχνιδι Sorry για το μονότερμα και για τις πολλές ερωτήσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα