Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχει μείνει κανείς ικανοποιημένος από κάποιο φωτογράφο που ανέλαβε να φωτογραφήσει/βιντεοσκοπήσει το γάμο του, ή το γάμο κάποιου φίλου του και ποιόν;χ

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαλακίες λέει, όσον αφορά στο raw. Οι φωτογραφίες είναι πνευματική ιδιοκτησία του φωτογράφου. Σε όλον τον κόσμο παίρνεις jpg και τυπωμένες. Δεν έχεις δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσεις για εμπορικούς σκοπούς και δεν έχεις δικαίωμα στο πρωτογενές υλικό, βλέπε φιλμ και raw και σύνολο φωτογραφιών που τράβηξε. Αν έβγαλε μια φλου γιατί έκανε λάθος στο φοκους φυσικά δεν θα την παραδώσει. Γιατί αν ο κάθε παράξενος βγει και πει "κοίτα κάτι μαλακίες που τράβηξε" θα χάσει το στατους του. Και όλοι οι φωτογράφοι έχουν τέτοιες.Και γενικά αυτά ακούγονται συνήθως από ανθρώπους που δεν είναι ευχαριστημένοι με τις φωτογραφίες τους. Αν είναι καλές οι φωτό δεν έχει κανείς πρόβλημα.

Εν προκειμένω, zoranb ψάξε τι ακριβώς θες στο internet (υπάρχουν απίστευτοι φωτογράφοι εδικά στο εξωτερικό - και απίστευτα ακριβοί) και μετά πάρε σβάρνα τους φωτογράφους και ζήτα να δεις πορτφολιο γαμήλια, αυτό που θα πλησιάζει σε αυτό που θες θα είναι καλό. Άλλοι είναι καλοί στα στημένα κι άλλοι στα photojournalistic, τα αυθόρμητα. Άλλοι και στα δύο και οι περισσότεροι σε κανένα.

• Like 1
Δημοσ.

4K να απαιτήσεις!

Το κάνεις που το κάνεις το έγκλημα - να έχεις κάτι να βλέπεις 10 χρόνια μετά. Όταν μουτζώνεσαι :D

• Like 2
Δημοσ.

Εκτελώ χρέη άλλων που ψάχνουν, σιγά μη στο γάμο μου έβαζα άλλον να φωτογραφίσει, είπαμε και το ξαναλέμε, εγώ τα κάνω όλα μόνος μου! Στο γάμο μου θα αναλάμβανα μόνος μου την όλη φωτογράφιση/βιντεοσκόπιση!  :-D

• Like 4
Δημοσ.

Για μένα είναι πολύ νορμαλ τιμές για αξιοπρεπείς φωτο του γάμου και μόνο. Φωτογράφισα ένα γάμο πρόσφατα και ψαχνόμουν να πάρω ιδέες και είδα γάμους όπου άνετα έδινα τριχίλιαρο κι άνετα χρέωναν πολύ παραπάνω οι φωτογράφοι. Είδα όμως και κάτι απίθανους τύπους με απαίσιες φωτό που χρέωναν χιλιάρικα. Γι αυτό είπα να δει πορτφολιο πρώτα.

Ένας από τους καλύτερους που έχω δει.

Δημοσ.

Εμείς μείναμε τρομερά ικανοποιημένοι απο την φωτογράφηση του γάμου της αδερφής μου.

Βέβαια κόστισε 1.600€ ο φωτογραφοσ αλλά πραγματικά δεν υπάρχει η δουλειά που καναν!!

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Γενικότερα το όλο κονσεπτ της φωτογράφισης στηρίζεται στην γενικότερη φάση του γεγονότος , στο " δε βαριέσαι νια φορά παντρεύομαι " . Και δωστου μπαλόνια κομμωτήρια κουφέτα φωτογραφίες νυφικά και και και . Και σαφώς οι απο την άλλη μεριά βρίσκουν και κάνουν και τους εκμεταλλεύονται . Και καλά κάνουν κατα την γνώμη μου .

Απο την άλλη αυτό που με κάνει να γελάω είναι η επιφανεια , η αφέλεια και πιθανως η μη σωστή ενημέρωση , παιδεία και αντίληψη των Ελλήνων σχετικά με τις εκάστωτε τιμές .

Εύκολα θα δώσουν χιλιάρικο για φωτογραφίσεις

Όπως επίσης εύκολα θα στάξουν χωρίς κουβέντα ( θα πουν και ευχαριστώ ) το 50ρικο οι κιπυρίες για τα νύχια για το κομμωτήριο για το ρούχο , ή εύκολα θα δωσουν το 40ρι στον ηλεκτρολόγο ή τον υδραυλικό .

Αντιθέτως ο ανθρωπογιατρός ή ο κτηνίατρος που τους έκανε καλά τον πονόκοιλο ή το άρρωστο ζώο του , για το ~30ρι της επίσκεψης απευθείας είναι απατεώνας και απαιτούν παζάρια αμφισβητώντας την παροχή που τους έκανε ( τα κωμικά περιστατικά επιπέδου " τι ;; 40 ευρω ρε γιατρέ ; Στη τελική τί έκανες , μια βελόνα χρησιμοποίησες και μια γάζα " ) .

Γενικά οι προτεραιότητες σαν καταναλωτές και η αντίστοιχη αναγνώριση της υπηρεσίας / προϊόντως κάπου χωλαίνει στο μυαλό του μέσου Έλληνα .

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 6

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...